Premier League-wedstrijden van zondag 27 september 2020 in Engeland

Robert Brondel
22. september 2020

Gisteren zagen we al de Premier League wedstrijden van zaterdag 26 september, en ook vandaag zijn we weer verheugd. Ontdek hier de beste odds bij de bookmakers voor de Premier League-wedstrijden van zondag 27 september.

Vier wedstrijden in de Premier League op zondag

We zagen al enkele wedstrijden op zaterdag, maar ook op zondag 27 september is het weer feest in de Engelse Eerste Klasse. Dan hebben we maar liefst vier wedstrijden waarop we kunnen inzetten. We hebben alle beste bookmakers in Nederland afgeschuimd om de beste odds te vinden voor deze vier matchen. Wie houdt van wedden op voetbal, kan op zondag terecht bij Sven-Play voor deze Premier League odds.

Premier League 27092020 odds

©Svenplay

Uit deze vier wedstrijden de beste of meest interessante kiezen, lijkt een makkie als je eenmaal de odds hebt bekeken. We zien meteen op welke wedstrijden wij willen inzetten, en welke we liever aan ons laten voorbij gaan. Niet dat die wedstrijden daarom minderwaardig zijn aan de anderen, integendeel zelfs. Het gaat hem hier eerder om welke wedstrijden ons winst zullen opleveren, als we er geld op inzetten.

Zo zien we bijvoorbeeld meteen de eerste wedstrijd van de dag, waarin Sheffield United het opneemt tegen Leeds United, niet erg zitten. Begrijp ons niet verkeerd; als we voetbal willen kijken, wordt het gegarandeerd deze wedstrijd op zondag. Maar wat onze weddenschappen betreft, gaan we eerder voor de overige drie wedstrijden.

Tottenham Hotspurs – Newcastle United

De Tottenham Hotspurs spelen tegen Newcastle United, en die laatste zal het onderspit mogen delven op het grasveld. Dat leiden we af uit de SvenPlay odds: Tottenham staat aan de leiding met 1.45 kans op winnen. Newcastle zal met 7.10 odds hard mogen strijden, als ze deze match willen overheersen.

Manchester City – Leicester City

Die ene City kent iedereen wel, de andere is een andere zaak. Weinig mensen in Nederland weten zelfs hoe ze Leicester moeten uitspreken… Niettemin, met odds van 1.29 voor Man City tegenover 9.40 voor Leicester City weten wij het wel. Dit is een gratuite money maker van een wedstrijd, wat ons betreft.

West Ham United – Wolverhampton Wanderers

Dit is de wedstrijd van de dag voor jouw sportweddenschappen, als je het ons vraagt. Met odds van 2.21 staan de Wanderers bovenaan, maar West Ham ligt niet heel ver achter met 3.41. Toch geloven wij sterk in de Wolverhamptonites, die onze inzet verdienen. Bovendien voldoen de odds van deze wedstrijd prima om de Svenplay bonus vrij te spelen.

Premier League wedden met bonus

Elke nieuwe speler bij Svenplay verdient een 100% tot € 150 extra bovenop zijn eerste storting vanaf 20 euro. Deze dien je in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger, en dit binnen de 20 dagen om hem vrij te spelen. Dat doe je in totaal 14x. Niet de sterkste bonus, maar je komt wel terecht bij een van de beste bookmakers die we in ons aanbod hebben. Ontdek er alles over in onze Sven-Play bonus pagina, of meld je meteen aan via de knop.

Svenplay Nieuws