Wedden op de Pro League dit weekend met top odds!

Erik de Kort
27. augustus 2020

Dit weekend kunnen we weer gaan genieten van tal van mooie Pro League matchen. Wij bespreken in dit artikel de aankomende wedstrijden en de odds die daarbij komen kijken. Lees dus snel verder.

Vrijdag: Oostende – Anderlecht

Een mooie openingswedstrijd van een bomvol en interessant weekend. Hoewel je een uitgebreide voorbeschouwing in ons andere artikel op deze site kunt lezen laten we natuurlijk geen kans onbenut om jou de beste odds mee te geven. Anderlecht is favoriet in Oostende. De noteringen bij Betfirst voor een thuisoverwinning van Oostende staan op 4.15 wat een stuk hoger is dan de odds voor winst van Anderlecht. Deze staan namelijk op 1.86. De bookmakers lijken dus uit te gaan van winst van Paars-Wit. Voor een gelijkspel zie je 3.90 terug. Met zo’n groot verschil in odds lijken de wedkantoren hun voorkeur uit te spreken in een winst van Anderlecht. Laten we eens kijken naar de wedstrijden van zaterdag. Wil je eerst wat meer te weten komen over Betfirst, lees dan onze Betfirst review eens door.

 

Vier wedstrijden op zaterdag

Je hele zaterdagavond wordt gevuld met voetbal van de Pro League. De eerste van de vier matchen is Eupen tegen Sint Truiden. Eupen wilt zo snel mogelijk afstand nemen van de ploegen onder zich en zal toch hopen op de eerste overwinning van het seizoen tegen Sint Truiden dat tiende staat. Bij de bookies is Eupen favoriet met odds van 2.25 voor een overwinning. Sint Truiden staat op 3.25 wat net iets lager is dan een gelijkspel met 3.55.

Na Eupen – Sint Truiden neemt Cercle Brugge het op tegen Kortrijk en op het zelfde moment speelt Beveren tegen OH Leuven. Cercle Brugge tegen Kortrijk vinden we persoonlijk de mooiste wedstrijd op zaterdag. Na een nederlaag in het openingsweekend wist Cercle twee keer op rij te winnen. Kortrijk verloor, won en speelde afgelopen weekend gelijk tegen Eupen. Beide ploegen zouden flink op kunnen schuiven bij een overwinning en Cercle heeft volgens Betfirst de beste papieren. Je krijgt 2.35 voor de thuisploeg en 2.95 als Kortrijk weet te winnen.

de odds bij Cercle Brugge - Kortrijk

©Betfirst

Waasland Beveren tegen OH Leuven is zo’n wedstrijd waarbij het alle kanten op kan gaan. De odds liggen dan ook erg dicht bij elkaar. Een gelijkspel levert hier 3.65 op en Beveren geeft 2.50. Voor een overwinning van OH Leuven krijg je nu 2.80. Beveren verloor de laatste twee wedstrijden na een overwinning terwijl Leuven twee keer gelijkspeelde maar afgelopen weekend ook verloor. Als we zouden inzetten op deze match zou het een gelijkspel zijn. Wil je als Nederlander nu ook gewoon inzetten op de Belgische Jupiler Pro League? Pak dan een Nederlandse bookmaker uit ons sportweddenschappen bonus overzicht, vrijwel alle bookmakers bieden tegenwoordig ook de Pro League wedstrijden aan met goede odds!

De laatste wedstrijd op zaterdag is die tussen Moeskroen en Zulte Waregem. De nummer veertien Moeskroen wist nog geen match te winnen terwijl Essevee de partij tegen Beveren won. Welke van deze twee ploegen denk jij dat er gaat winnen? Als je inzet op het thuisspelende Moeskroen krijg je 2.75. Wedden op winst van Essevee wordt beloond met 2.60. Voor een gelijkspel krijg je drieënhalf keer je inzet.  Je ziet het dus, je hoeft je geen moment te vervelen dit weekend. Zowel op vrijdag als op zaterdag zijn er mooie wedstrijden met prima wedmogelijkheden. De hoogste odds zie je terug bij Betfirst dus zet nu snel nog in op de Pro League!

BetFIRST Nieuws