Verhoogde odds voor PSG – Man. U en Porto – Roma!

Sander Cement
6. maart 2019

Ook vandaag wordt er weer in de Champions League gespeeld en er staan dan ook gelijk weer 2 krakers op het programma. Paris Saint Germain ontvangt met een 2-0 voorsprong op zak Manchester United terwijl FC Porto haar best moet doen om een 1-2 nederlaag weg te werken in eigen huis. Bookmaker Bet90 is er vanavond ook bij en biedt sterke verhoogde quoteringen omtrent deze duels. Zowel deze quoteringen als Bet90 bespreken we voor jou.

Ben je al klant bij Bet90? Pik € 100 bonus mee!

Voordat je gebruik kunt maken van de extra Hoge Quoteringen kun je als nieuwe Nederlandse klant eerst nog genieten van een Sportweddenschappen Bonus. Nadat je een storting hebt gemaakt met bonus code SPW100 en hierbij gekozen hebt voor bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard kom je in aanmerking voor de bonus. Je dient je stortingsbedrag 1x in te zetten op odds van 1.80 of hoger en krijgt erna een bonus van 50% tot maximaal € 100. Als je dus € 200 stort en op 1.80(+) odds speelt heb je de maximale bonus van € 100. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je storting en bonus 5x in te zetten op opnieuw 1.80(+) odds om het bonusgeld om te zetten in echt geld. Een degelijke Bet90 Bonus!

PSG Man U Wedden
© Bet90

Profiteer van verhoogde quoteringen!

In bovenstaande afbeelding zie je precies, welke quoteringen er verhoogd zijn voor de duels tussen Paris Saint Germain – Manchester United en FC Porto – AS Roma. Op de website van Bet90 vind je deze terug in de Prodit B9ost sector in het menu. Beide thuisploegen zijn in ieder geval duidelijk de favoriet. PSG won in Manchester met 0-2 en krijgt nu een odd van 1.45. Gelijkspel is 4.75 en winst Man. U is 7.00. Porto dient een 1-2 nederlaag goed te maken en krijgt een odd van 1.90. Gelijkspel is hier 3.65 en winst van AS Roma 4.15. Naast voorgenoemde opties heb je ook nog tal van andere selecties waar je je weddenschap op kunt plaatsen. Bet90 blinkt uit met een prima wedden aanbod en uitstekende quoteringen. Speel nu en win!

Bet90 Nieuws