Volg de Nederlandse klassieker tussen PSV en Ajax en pak een bonus!

Peter Vissers
20. september 2019

De twee grote Nederlandse topclubs kijken elkaar zondag weer oog in oog aan. Wordt het een spektakel om lang niet te vergeten, of een absolute misser? We hebben het hier even over de quoteringen van beide ploegen en bieden ook een mooie bonus aan.

PSV – Ajax odds met onze persoonlijke verwachtingen

Deze twee leiders lijken het resultaat van vorig seizoen voorlopig nog te herhalen. Het werd een nek aan nek race tot de laatste speeldag, iets wat menig voetbalfan jaar na jaar van droomt. Dit seizoen moest PSV wel al met 2-0 het onderspit delven in de Nederlandse Supercup.

Wil PSV thuis punten pakken, dan moet het sowieso beter. Als we even naar de quoteringen van Bbets kijken dan zien we dat zij net zoals de andere online Bookmakers het kleine voordeel geven aan Ajax. De Amsterdamse uitploeg kon zich in tegenstelling tot PSV Eindhoven, wel plaatsen voor de groepsfasen van de Champions League.

Kijk naar de wedden quoteringen van PSV - Ajax
© B-bets

In de Champions League versloeg Ajax zojuist nog Lille met een harde 3-0 cijfers. In Eindhoven was het nog spannend op het laatste tegen de Portugese club Sporting, met een 3-2 overwinning. Beide ploegen gaan ongetwijfeld deze goede resultaten willen doorzetten deze zondagnamiddag.

Ontvang tot € 120 bonus met nog eens gratis registratie geld

B-bets geeft de mogelijkheid om bij je eerste storting en welkomstbonus van maar liefst 100% tot € 120 te ontvangen. Deze bonus is niet het standaard aanbod dat je bij deze bookmaker ontvangt, dankzij onze goede relaties met b-bets hebben wij een exclusieve deal geregeld. Zowel de storting als bonus moeten enkel 5 keer rondgespeeld worden op quoteringen van 1.80 of meer. In vergelijking met de meeste andere aanbiedingen is dit echt wel een degelijk aanbod.

Klik dus hieronderaan op de knop om meteen jezelf te registreren, hierna kan je ineens gaan wedden op PSV – Ajax via hun sportsbook. B-bets is een fantastische bookmaker waar wij nog nooit slechte ervaringen mee hadden.

 

Onze verwachtingen van deze Nederlandse knaller in vergelijking met Toto

Eerlijk gezegd moeten we het eens zijn met de goksites. Deze match is uiterst moeilijk in te schatten en het zal in de details beslist moeten worden. Op onze redactie zou het eigenlijk feitelijk niemand verbazen dat deze match eindigt in een gelijkspel. Toch geloven we toch nog altijd meer in een Ajax uitoverwinning, en dus kiezen wij voluit hier voor een X2 weddenschap in het voordeel van Ajax.

Bij Toto blijken ze ook eerder te gaan voor een Ajax winst. Bedankt voor de tip! Maar we blijven toch liever weg van deze staatswebsite, gezien de quoteringen marges meestal een beetje aan de afschuwelijk slechte kant liggen.

Bij b-bets krijgt je trouwens ook een € 5 gratis weddenschap zonder storting! Indien je interesse hierin hebt dan kan je best via onze link rechtstreeks je gaan aanmelden bij deze geweldige bookie.

 

BBets Nieuws