PSV Barcelona Betting bij Bet777 met mooie voordelen!

Sander Cement
27. november 2018

Woensdagavond neemt PSV het in eigen huis op tegen FC Barcelona. Een aantrekkelijk duel dat jij nog aantrekkelijker kunt maken door een weddenschap erop te plaatsen. Doe je dit nu bij Bet777 dan geniet je van vele mooie extra´s. Van een welkomstbonus als nieuwe klant tot mooie quoteringen en extra combi winst voor bestaande klanten. Alles omtrent wedden op PSV Barcelona lees je terug in dit artikel!

Nieuw bij Bet777? Geniet van € 150 welkomstbonus!

  • Klik op een van de Bet777 aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.
  • Na je storting ontvang je een bonus van 100% tot een max. van € 150.
  • Zet je bonusbedrag 4x in op odds van 2.00 of hoger binnen 30 dagen.

Gebruik onze exclusieve bonus code voor levenslange Free Bets!

Als je bij je inschrijving nu onze exclusieve Sportweddenschappen Bonus code ´Topfree´ ingeeft in het promotieveld krijg je aanvullend naast de stortingsbonus, ook nog eens een maand na je aanmelding een € 10 Free Bet cadeau. Aanvullend krijg je ook elke maand erna waarin je minimaal 5x een € 10(+) bet op een enkelvoudige 1.70(+) odd of combi met met 2.00(+) odd plaatst een € 5 Free Bet cadeau. Dit geldt levenslang! Free Bets kun je binnen 3 dagen benutten op enkelvoudige bets met 1.70(+) quoteringen.

Bonus Bet777
© Bet777

Verschillende mooie extra´s voor bestaande klanten!

Niet enkel nieuwe klanten profiteren middels de Bookmaker Bonus van een extra. Ook als bestaande klant kom je bij Bet777 niks tekort. Er zijn verschillende promoties waarvan we er één graag extra toelichten, de Bet777 ComboMax. Deze actie houdt in dat je bij winnende combi bets met 3 of meer 1.20(+) selecties een extra winstpercentage krijgt. Dit varieert van 5% bij 3 selectie tot maar liefst 50% bij 13(+) selecties. Deze actie is specifiek voor voetbal combinaties en nagenoeg alle competities tellen mee. Ten slotte profiteer je bij Bet777 ook nog eens standaard van Hoge Quoteringen. De combinatie met de ComboMax is dan ook subliem!

Kan PSV het Barcelona moeilijk maken

Met 1 punt uit 4 duels staat PSV laatste in de groep waar Barcelona aan kop gaat, gevolgd door Inter en Tottenham. Een betere rangschikking was zeker mogelijk geweest als PSV thuis tegen Inter en Tottenham geen 1-0 voorsprong had weggegeven en ditzelfde geldt voor het uitduel bij de Spurs. Dit is helaas echter niet gebeurd en dit betekent dat minimaal 1 punt behaald moet worden tegen Barca om nog kans te maken op Europese overwintering. Barca heeft reeds aangegeven met verschillende reguliere bankzitters te gaan spelen. Is dit de kans van PSV? Wij persoonlijk denken van niet en zien net als de bookmakers Barcelona als favoriet met een 1.51 odd. Gelijkspel is 4.65 en winst PSV 6.10. Waar ga jij voor? Wed bij Bet777 en maak winst met jouw PSV Barcelona Weddenschap!

Bet777 Nieuws