PSV vs FC Twente, kan PSV zich weer oprichten na zware week?

Peter Vissers
29. oktober 2021

#ad – In het Eindhoven komt het dit seizoen goed presterende FC Twente op bezoek. Na twee nederlagen op rij is PSV weer op zoek naar de overwinning om in de buurt van de koppositie te blijven. 

De 5-0 nederlaag tegen Ajax kwam hard aan in Eindhoven, en vlak na de thuisnederlaag in de Europa League tegen AS Monaco lijkt er weinig meer over van de fantastische seizoensstart waar op een haar na de Champions League werd bereikt en Ajax in de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal nog met 4-0 werd weggezet. De ploeg moet nog hard aan de bak om de Europa League door te komen en staat in de competitie al vier punten achter de Amsterdammers.

PSV - Twente odds 2021 Eredivisie
© bet365 29-10-2021

Één van de oorzaken is het blessureleed geweest. Zo heeft Noni Madueke sindsdien veelvuldig met blessures te maken en ook Ibrahim Sangaré en Davy Propper zijn meerdere weken niet beschikbaar geweest. De laatste twee zijn inmiddels weer terug, maar voor deze wedstrijd mist PSV naast Madueke de reserveaanvoerder en misschien wel belangrijkste speler van het seizoen, Cody Gakpo, met een enkelblessure. Ook Ritsu Doan is nog niet terug bij de Eindhovenaren, dus wordt het net als tegen Ajax, waar de drie er ook al niet bij waren, puzzelen voor coach Roger Schmidt.

Ook FC Twente heeft met een aantal blessures te maken, Kik Pierie en Jody Lukoki komen dit jaar niet meer in actie, maar er is ook goed nieuws in Enschede. Wout Brama kan tegen PSV mogelijk weer spelen en Vaclav Cerny is in de laatste fase van zijn revalidatie aangekomen en kan binnenkort mogelijk voor het eerst in negen maanden weer op het veld staan. Deze wedstrijd komt echter nog te vroeg voor de buitenspeler. Wil je wedden op voetbal, dan is dit een mooie gelegenheid om geld te verdienen.

Wedden op PSV vs FC Twente

Ondanks dat FC Twente er met een zevende plek prima voorstaat, is PSV de duidelijke favoriet voor deze wedstrijd. Voor een overwinning van de nummer twee van de ranglijst krijg je bij Bet365 een quotering van 1.30 aangeboden, terwijl een overwinning van PSV volgens de online bookmakers niet voor de hand ligt, met een quotering van 9.00. Voor een gelijkspel kun je 5.50 krijgen.

Je kunt ook op een combinatie wedden van de winnaar en of beide teams tot scoren komen of niet. Zo krijg je voor een overwinning van PSV waarbij beide ploegen scoren een quotering van 2.87. Denk je dat Twente er met de overwinning vandoor gaat zonder een tegendoelpunt te krijgen, dan krijg je daar liefst 15.00 voor.

Als je denkt dat FC Twente een goeie kans maakt, maar vindt je het te risicovol om op een overwinning te wedden, dan kun je ook op een dubbele kans van Twente en een gelijkspel wedden, want daar krijg je een quotering van 3.40 voor. Je hoef dan alleen maar te hopen dat PSV de wedstrijd niet wint.

De aftrap van PSV vs FC Twente is aanstaande zaterdag om 16:30 in het Philipsstadion in Eindhoven.

Over de auteur

Bet365 Nieuws