Neemt PSV de tweede plek van PAOK over in een directe confrontatie?

Erik de Kort
26. november 2020

Vanavond speelt PSV in eigen huis tegen Paok met het doel om de tweede plek over te nemen van de Grieken. We bespreken wat we kunnen verwachten van dit zwaarbeladen duel in Eindhoven.

Alles of niets voor PSV

Door maar één keer te winnen in drie wedstrijden staat PSV nu voor de lastige taak om zich terug naar de top twee te vechten om toch nog kans te maken op Europa League overwintering.

De nederlagen tegen Granada en PAOK zetten de druk op dit duel tegen de Griekse nummer drie, Een inhaalslag is noodzakelijk en het is dus alle hens aan dek voor PSV. Als er niet gewonnen wordt dan zijn ze komende twee wedstrijden afhankelijk van de andere clubs om nog kans te maken op de volgende ronden.

Winnen zal gemakkelijker gezegd dan gedaan zijn nadat PAOK eerder deze maand een 4-1 overwinning boekte in Griekenland. Alle doelpunten van PAOK vielen in de eerste twintig minuten na rust. Het was een dramatische avond en PSV dat al vrij snel de kopjes lieten hangen. De voetbal bookmakers geven PSV toch echter nog wel een goede kans op een overwinning. We pakken de noteringen er zo bij als we ook over de bookmaker bonus gaan.

PAOK op koers voor de volgende ronde

De 4-1 overwinning in eigen huis geeft PAOK natuurlijk vertrouwen voor deze wedstrijd in Eindhoven. De ploeg uit Thessaloniki heeft bovendien geen enkele van deze drie wedstrijden verloren en zal dan toch ook proberen het Spaanse Granada van de troon te stoten. Het verschil is twee punten.  Het team van Pablo Garcia is ook ongeslagen in de eigen competitie. De enige nederlaag was tegen FC Krasnodar in de play-offs van de Champions League.

PAOK heeft een fenomenale reeks neergezet en wist bovendien nog eens 12 keer te scoren in de laatste vier wedstrijden. De grote man bij de Grieken is Karol Swiderski. Deze Swiderski zorgde eigenhandig voor nederlaag van PSV in de Griekse havenstand met drie goals. We gaan de odds erbij pakken om te zien welke van deze ploegen de beste kans heeft volgens de bookies.

Wed nu op PSV - PAOK met goede odds

©Speedybet

De odds en bonus bij PSV tegen PAOK

Hoe goed we reeks van PAOK noemen en hoe wisselvallig PSV dit seizoen ook is, het lijkt de bookmakers niet al te veel uit te maken voor deze wedstrijd. JPSV is namelijk favoriet en dan ook nog met een flink verschil in de noteringen. Voor PSV krijg je nu 1.74 . Wedden op PAOK wat in onze ogen eerlijk gezegd best kan winnen in Eindhoven staat op 4.40. Zulke hoge odds hadden we niet verwacht voor de ploeg die de heenwedstrijd nog met 4-1 won. Een gelijkspel staat op 9.95.

De bonus die je kunt pakken bij deze wedstrijd komt net als de odds van Speedybet, een van onze favoriete bookmakers. De Speedybet bonus bedraag maximaal €200 en staat gelijk aan je stortingsbedrag als je voor de eerste keer geld op je account zet. De odds bij Speedybet zijn goed, het aanbod is ruim en deze bookmaker is zeker de moete waard. Pak hem nu via onderstaande link.

Speedybet Nieuws