PSV op zoek naar tweede EL overwinning tegen Rosenborg BK

Erik de Kort
2. oktober 2019

Na de goede start tegen Sporting wil PSV goede zaken doen in Noorwegen. Als het opnieuw weet te winnen komt de tweede ronde dichtbij!

De talenten van PSV zorgen voor doelpunten

PSV weet flink te scoren de laatste wedstrijden. In zeven van de acht wedstrijd scoorde het drie keer of meer. Na een wat stroeve seizoenstart is PSV dus opgebloeid. De jonge garde met natuurlijk Ihattaren, Donyell Malen maar ook Pablo Rosario laten keer op keer hun kwaliteiten zien en zijn constant gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. De Eindhovenaren verloren dit seizoen nog geen wedstrijd en staan samen met Ajax bovenaan in de Eredivisie.

Rosenborg, dat thuis speelt. Zit in een vormcrisis. Tegen LASK Linz uit Oostenrijk ging het met 1-0 onderuit. Met favorieten PSV en Sporting in de poule had Rosenborg eigenlijk punten moeten pakken. In de competitie gaat het niet veel beter. Roosenborg staat op de vierde plaats in de Noorse competitie. Het verschil met koploper Molde FK is 12 plaatsen en het kampioenschap is dus uitgesloten. Wil Rosenborg nog iets van het seizoen maken dan zou het thuis dus koste wat het kost moeten verdedigen en spelen op een gelijkspel.

De bookmakers gaan er dan ook vanuit dat Rosenborg de bus zal gaan parkeren en zal gokken op een counter. Het gevaar moet komen van Alexander Soederlund. De 32-jarige Noor heeft de meeste goals bij Rosenburg op zijn naam staan.

 

odds Rosenborg PSV Europe League wedden

© Interwetten

Is PSV de favoriet in Noorwegen?

Volgens de bookmakers maakt PSV de meeste kans om de punten te pakken in Noorwegen. Na zoveel wedstrijden ongeslagen te zijn, verwachten de gokkantoren weinig problemen voor coach Mark van Bommel en zijn mannen. Inzetten op winst voor PSV geeft een quote van 1.83. Mocht de verdedigende tactiek van Rosenborg werken en er staat na 90 minuten een gelijkspel op het bord dan krijg je hier 3.60 voor. De kans op een stunt van Rosenborg lijkt vrij klein want je krijgt voor een Noorse overwinning maar liefst 4.40. Deze Interwetten bonus odds spreken dus in het voordeel van PSV. Lees hieronder meer over de bonus van Interwettten.

Wedden op Rosenborg – PSV met een wel heel mooie bonus!

Als je wilt gaan gokken op deze mooie Europa League wedstrijd tussen Rosenborg en PSV dan moet je echt even kijken bij Interwetten. Daar staat namelijk een sportweddenschappen bonus van jewelste op je te wachten. Je krijgt hier namelijk 100% stortingsbonus tot €100 waarbij je stapsgewijs je bonus vrijspeelt. Stel je stort € 20. Voor elke keer dat je vijf keer je stortingsbedrag rondspeelt op odds van minimaal 1.70 krijg je de eerste bonus van €20 die direct aan je account toegevoegd wordt. Klinkt goed toch? Registreer je nu direct bij Interwetten!

 

Interwetten Nieuws