Real Madrid – Sevilla: pak een extra €50 op je bet

Frans De Wever
19. januari 2019

In Spanje staat de 20e speeldag op het programma met daarin wat leuke wedstrijden die aan bod komen. De uitschieter is toch Real Madrid die thuis Sevilla ontvangt.

Beide ploegen hebben hetzelfde aantal punten, namelijk 33 en verlies kan schadelijk zijn voor de felbegeerde Champions League tickets. Want dan kunnen ze bijgehaald worden door Alaves en Getafe. Bij Mr Green kan je wedden op de wedstrijd Real Madrid vs Sevilla en zo een extra 50 euro krijgen. We leggen je hieronder uit, wat je juist dient te doen om deze Mr Green bonus te verdienen.

Nieuwe wedders ontvangen € 50 Mr Green Bonus

Deze actie is enkel van toepassing voor Nederlanders. Belgen kunnen een kijkje nemen op onze sportweddenschappen bonus pagina. Heb je nog geen account, klik dan hier op de link van Mr Green en registreer je account. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je overgaan tot een storting. Dit kan via iDeal, Visa, MasterCard of een andere manier naar keuze. Plaats daarna een weddenschap met minimumnoteringen van 1.80 en voor minstens 20 euro. Het maakt niet uit of je weddenschap winnend is, je zal automatisch de 2 Free bets van 25 euro ontvangen. Deze Free Bets dien je dan binnen de zeven dagen in te zetten en dit opnieuw op noteringen van meer dan 1.80. De winst die je uit de Free bets haalt, wordt op je spelers account gestort en kan je vrij gebruiken.

Wedden Real Madrid Sevilla
© Mr Green

Real Madrid – Sevilla 2019

Deze Mr Green bonus is een goede bonus en staat ook in de categorie als gratis wedden welkomstgeschenk. Je kan deze bonus ook gebruiken voor de topper in La Liga Santander. De nummers drie “Sevilla” en vier “Real Madrid tegen elkaar en vooral bij Real Madrid  ligt er druk op deze wedstrijd. Ze zijn niet zo goed gestart in 2019, want ze konden op de vijf duels die ze afgewerkt hebben, slechts tweemaal winnen. Maar ook Sevilla is allesbehalve denderend gestart met 1 winst op vier partijen.

Noteringen Real Madrid – Sevilla Tips

Mr Green geeft Real Madrid een notering van 1.77 voor winst, terwijl Sevilla 4.30 krijgt om de partij naar zijn hand te zetten en bij een puntendeling krijgt de wedder een odd van 3.90. Real Madrid is dit seizoen niet zo goed bezig en scoorde in het eigen stadion nog maar 13 keer op 9 duels en kreeg er vijf binnen. Sevilla doet met 18 doelpunten op verplaatsing een stuk beter dan Real, maar of dit voldoende is om de winst te pakken vragen we ons af. We gaan wel ons geld op Sevilla plaatsen, waar er zit meer value in deze weddenschap.

MrGreen Nieuws