Wie wint op zondag in Madrid? Real of Valencia?

Erik de Kort
12. februari 2021

Een paar maanden geleden werd het nog 4-1 voor Valencia in Mestalla maar wat wordt de score dit keer als de match in Madrid gespeeld wordt? We hebben de beste odds voor je gevonden.

Real Madrid krabbelt weer overeind na dramatische fase

Real Madrid boekte dinsdag een comfortabele thuiszege van 2-0 tegen Getafe. Los Blancos pakte daarmee twee opeenvolgende overwinningen, maar daarvoor wonnen ze slechts één van de vijf. Ook thuis gaat het niet al te best dit seizoen. Slechts de meest recente van Real’s laatste zeven thuiswedstrijden eindigde in een overwinning voor Real, terwijl de bezoekers vier keer zegevierden in die periode. Drie van de laatste vijf ontmoetingen van het team leverden meer dan 2,5 doelpunten op, en in vier wedstrijden wisten beide ploegen te scoren.

Het zijn statistieken die je niet echt gewend bent van de Koninklijke. Met twee wedstrijden op rij gewonnen zullen ze toch met enig vertrouwen Valencia ontvangen op zaterdag. Met wedden op voetbal gaat het natuurlijk om de vorm van beide ploegen, laten we dan eerst eens kijken hoe het met Valencia gaat.

Valencia op de twaalfde plek

Je kan dan wel met 4-1 van Real Madrid winnen, als je verder niet al te veel overwinningen pakt, spreek je als Valencia zijnde, toch ook niet van een goed seizoen. Valencia is sinds het verslaan van Real Madrid duidelijk uitgegleden en heeft sindsdien zijn vorm verloren. Nu staan ze op de twaalfde plek en de resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven. Vorige week speelden ze 1-1 gelijk tegen Athletic Club Bilbao Valencia bezocht zondag Athletic Bilbao en keerde met een punt terug naar huis. De wedstrijd in San Mames eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Valencia is ongeslagen in twee wedstrijden, maar verloor daarvoor twee op rij. De ploeg van Javi Gracia heeft moeilijkheden als het gaat om scoren. Van de beste bookmakers hebben we Bwin gevonden met interessante odds bij deze wedstrijd. Omdat dit een bookmaker is die niet op de Nederlandse markt actief is raden we je als Nederlander een bookmaker uit te kiezen uit ons bookmaker bonus overzicht.

wedden op real madrid valencia 13-02-2021

©Bwin

De bookmaker odds bij deze match

Is Real Madrid gezien de betere plek op de ranglijst ook favoriet voor deze wedstrijd? Het antwoord is ja! Je krijgt 1.36 voor wedden op real Madrid terwijl je 7.75 krijgt voor wedden op Valencia.Een gelijkspel staat hier mooi in het midden met 4.75. We verwachten niet dat Valencia iets terug kan doen tegen Real Madrid. Een zege voor Zinedine Zidane en zijn mannen lijkt ons dan het meest voor de hand liggende. De 1.36 leveren niet heel veel op maar we gaan toch wel uit van een zakelijke overwinning van Real.