De voorbeschouwing op Real Madrid – Valencia

Erik de Kort
17. juni 2020

Kan Real Madrid aansluiten bij Barcelona en nog een kans maken op de titel aan het einde van het seizoen? De eerste horde is Valencia. Kan de Koninklijke thuis winnen?

Real Madrid op vijf punten achterstand

Barcelona heeft een wedstrijd meer gespeeld dan Real Madrid, maar staat toch vijf punten los van de nummer twee. Met een overwinning loopt Real natuurlijk drie punten in en is het verschil slechts twee punten. Barça won gisteren met 2-0 van Leganes en nu is het de beurt aan Zidane en zijn mannen. Real zal met enig vertrouwen Valencia ontvangen thuis. Op zondag werd er al in de eerste helft afgerekend met Eibar. Drie goals in 37 minuten waren genoeg om de drie punten binnen te slepen.

Tegen Valencia zal het waarschijnlijk wel wat lastiger worden. Zidane moet het doen zonder Luka Jovic, Vazquez, Nacho en Mariano Diaz. Real gaat natuurlijk voor de tweede overwinning op rij. Denken de bookmakers Nederland dat Real ook tegen Valencia drie punten pakt? Laten we eens naar Valencia kijken en dan natuurlijk over de odds gaan.

Valencia komt niet verder dan gelijkspel tegen Levante.

Waar Real Madrid de herstart van La Liga goed begon, had Valencia het lastig tegen Levante. Door een goal in de 89e minuut leek Valencia een late overwinning te pakken maar een goal in de achtste (!) minuut van de blessuretijd zorgde voor een gelijkspel. Als Valencia volgend seizoen in Europa wil uitkomen, moet het aan de bak. De huidige achtste plaats is niet genoeg, De achterstand op Atletico Madrid is drie punten. Op dit moment zijn Villareal, Getafe, Atletico en Valencia aan het strijden om de vijfde en zesde plaats. Het is dus ongelooflijk spannend in de subtop van de Spaanse competitie en Albert Celades zal de dure misstap tegen Levante zeker goed willen maken. Met een beetje geluk is zelf de Champions League nog haalbaar volgend jaar. Daar moet dan wel het gat met Real Sociedad van vier punten goed worden gemaakt. We gaan eens kijken wat ze bij Wallacebet bonus verwachten van deze wedstrijd.

wedden op Real Madrid Valencia 18-06-2020

© Wallacebet

De odds en bonus van Wallacebet

Wedden op voetbal doe je natuurlijk alleen met goede odds. Die hebben we bij Wallacebet voor je gevonden en bovendien staat daar ook direct een lekkere bonus voor je klaar. Laten we eerst eens kijken wat ze voor odds geven. Het thuisspelende Real Madrid is favoriet. Valencia wist niet te overtuigen en de huidige achtste plek geeft ook weinig reden tot hoop. Met odds van 1.36 is Real Madrid duidelijk favoriet. Als je toch hoopt of vermoedt dat Valencia wint kun je odds van 8.10 verwachten als je hierop inzet. Ook een gelijkspel levert lekker op met ruim 5 keer je inleg (5.10).

Als je bij Wallacebet wilt inzetten op Real Madrid – Valencia, doe je er goed aan om onze speciale bonus mee te pakken. We hebben zeer goede voorwaarden voor je weten te regelen, waardoor je 100% op je storting krijgt tot een bedrag tot € 120. Het grote voordeel is dat je jouw storting en bonusbedrag samen slechts zes keer hoef rond te spelen in plaats van de reguliere veertien keer.

Via de knop hieronder pak je de exclusieve bonus gelijk mee!

Wallacebet Nieuws