Wedden op Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges zaterdag 30 januari

Erik de Kort
29. januari 2021

Ben Sadik zal niet in actie komen tegen Rico Verhoeven maar met Hesdy Gerges denkt Glory een sensationele vervanger gevonden te hebben. Wat zijn de kansen van Gerges tegen Verhoeven?

Wat er bekend is over het gevecht tussen Verhoeven en Gerges

De officiële uitdager van Rico Verhoeven was Jamal Ben Saddik. Een gevecht waar menig kickboks liefhebber al maanden naar uitkeek. Saddik is echter een paar weken geleden door zijn rug gegaan met het gevolg dat hij niet in actie kan komen tegen Verhoeven. Omdat er kans is op blijvende rugschade als hij zou gaan vechten is besloten om zich geblesseerd af te melden. Direct na de afmelding van Ben Saddik meldde Gerges zich al. Verhoeven en Gerges vochten in 2011 en 2012 al tegen elkaar. Twee gevechten die nipt werden geworden door Verhoeven. Dat wringt bij Gerges die Verhoeven dus direct na de overwinning van Rico tegen Badr Hari al uitdaagde. Dat werd weggewuifd door Verhoeven omdat Gerges geen partij zal zijn.

Verhoeven verwijt Gerges van een te grote mond en te weinig vechtkunsten terwijl Gerges met name de arrogantie van Verhoeven hekelt. Het is dus zeker dat er twee ego’s aan het vechten gaan op zaterdag. Maar heeft Gerges een kans tegen The King of Kickboxing? We zullen zo eens kijken naar de odds bij de online bookmakers maar duiken eerst nog even in wat statistieken voorafgaand aan dit gevecht.

 

Wie heeft de beste statistieken?

Van Verhoeven weet inmiddels vrijwel iedereen wel hoe goed zijn resultaten zijn de laatste jaren. Gerges is wat minder bekend en daarom bespreken we de verschillen tussen beide vechters. Net als bij wedden op voetbal is het belangrijk dat je weet hoe beide tegenstanders in elkaar steken en wat je van ze kunt verwachten. Rico Verhoeven is is met 31 jaar vijf jaar jonger dan Gerges maar wel 10 kilo zwaarder. Verhoeven staat op 118.7 terwijl Gerges op 108.9 kilogram staat. Wel is Verhoeven met 1.96 meter net iets korter. Hesdy Gerges is op de kop af 2 meter lang.

Gerges kwam negen keer uit in Glory en kent een gemiddelde vechttijd van 7 minuten en 38 seconden. Van deze negen gevechten won hij er drie en verloor er zes. Dan Rico Verhoeven. Die kwam al 20 keer uit in Glory gevechten en verloor er slechts één. Alle negentien(!) overige gevechten werden overtuigend gewonnen door de King of Kickboxing. Heeft Gerges dan een kans tegen Verhoeven? We pakken de odds van Unibet erbij om hier duidelijkheid over te geven.

De beste odds bi wedden op Verhoeven tegen Gerges Glory 77

©Unibet

De bookmaker odds bij Rico Verhoeven – Hesdy Gerges

Wedden op dit spectaculaire gevecht doe je natuurlijk alleen met de beste odds. Bij Unibet hebben we die gevonden. Om maar gelijk een antwoord te geven of Gerges een kans maakt tegen Verhoeven, kunnen we kort zijn: nee! Volgens de bookies heeft Gerges geen schijn van kans tegen Verhoeven. Wedden op Verhoeven doe je bij Unibet nu met 1.17 voor de overwinning. Als je denkt dat Gerges zich onverwacht kan revancheren kun je wel goede odds pakken. Inzetten op winst van Hesdy Gerges geeft je namelijk 4.75. We kunnen niet wachten op dit mooie gevecht maar verwachten toch dat Verhoeven een overwinning kan bijschrijven.

Unibet Nieuws