Royal Antwerp FC – KV Mechelen op vrijdag 2 oktober 2020

Robert Brondel
28. september 2020

Ja hoor, er mag weer gevoetbald worden dit jaar, nu het ergste van de coronacrisis voorbij is. Dat geldt ook in Belgie, waar we deze vrijdag een spannende match verwachten tussen Royal Antwerp FC en KV Mechelen… of toch niet?

Om dat te weten te komen, kijken we het best naar de noteringen die de Belgische goksites aanbieden. Als het voor ons aankomt op  sportweddenschappen te plaatsen in een ander land, vertrouwen we op de odds. In dit geval is dat dus Unibet, een van de best Belgische bookmakers die er is. Eigendom van de Kindred group gaat deze sportwedden aanbieder al decennia lang mee, en hun populariteit lijkt maar niet af te nemen. De meeste gokkers in België hebben er natuurlijk al een account.

Los daarvan biedt Unibet altijd degelijke promoties aan, zoals wekelijkse odds boosts en ook een Unibet vriendenbonus als je nieuwe vrienden aanspoort om ook een account aan te maken. Maar goed, als je meer wil weten over de site, verwijzen we je graag door naar ons Unibet review. Voor nu zijn we meer geïnteresseerd in de wedstrijd Antwerp – Mechelen. Wat zeggen de odds bij Unibet?

Royal Antwerp FC – KV Mechelen odds

royal antwerp - kv mechelen

De wedstrijd van vrijdagavond start om kwart voor negen. Om te zien of dit de moeite waard is om op in te zetten, kijken we graag naar de noteringen die Unibet stelt. De kakkers, zoals de Mechelaars spottend worden genoemd, lijken het onderspit te moeten delven tegen Antwerp op vrijdag, waar ze op bezoek mogen. Het thuisvoordeel van Royal Antwerp is hier heus niet de enige reden waarom ze zullen winnen, me dunkt. Met een bijnaam als de kakkers denken we dat de Mechelaars met bruin in hun onderbroek weer mogen afdruipen…

Kv Mechelen krijgt een concrete notering bij Unibet van 4.00, terwijl Royal Antwerp FC aan de leiding staat met 1.92. De gelijkstand heeft ook niet de beste notering mee gekregen: met 3.6 is ook dat weinig waarschijnlijk de afloop van de wedstrijd op vrijdag 2 oktober.

wedden bij Unibet

Als je in België woont en in je leven wel eens aan wedden online doet, dan is de kans heel groot dat je dat bij Unibet hebt gedaan. Maar voor de nieuwelingen bij de bookmaker, wijzen we je graag op een aantal voordelen. Unibet is niet alleen de ancien in sportwedden, ze hebben ook steevast de beste noteringen voor Belgische wedstrijden. Bovendien kan je regelmatig genieten van oerdegelijke promoties. Je kan bij Unibet zowel spelen op de computer als via je tablet of mobiele telefoon, dankzij de Unibet app. En je kan een Unibet vriendenbonus verdienen, wanneer je je vrienden kan overtuigen om ook een account aan te maken.

Dus waar wacht jij nog op om in te zetten op Antwerp bij Unibet, en winst te maken? Tenzij je een rasechte kakker bent natuurlijk… Dat gezegd zijnde, KV Mechelen is heus geen slechte ploeg, en het zou niet de eerste keer zijn dat ze tegen de verwachtingen in toch nog terugkomen en met de winst gaan lopen. Hoewel ons dat in deze Jupiler Pro League-match erg onwaarschijnlijk lijkt. Bekijk trouwens ook de wedstrijden in de Jupiler Pro League op zaterdag 3 oktober en ook de Jupiler Pro League-wedstrijden van zondag 4 oktober.

Unibet Nieuws