Schalke – Manchester City: Win tot € 200 met je inzet

andre.lauer
18. februari 2019

David tegen Goliath? In elk geval is Schalke tegen Manchester City niet een van de grote klassiekers. En Schalke heeft dit seizoen in de Bundesliga ook al enkele problemen gekend. Manchester City daarentegen staat op dit moment aan de leiding van de Premier League. En de mannen van Pep Guardiola willen ook in de Champions League doorstoten naar de volgende ronde. De wedstrijd van woensdag wordt je met meer dan 150 verschillende weddenschappen aangeboden bij BetFIRST. En daarnaast is er ook nog de fantastische bookmaker bonus met tot € 200 voor je!
Enkele fantastische quotering voor Schalke tegen Manchester bij BetFIRST

BetFIRST: beste quoteringen Schalke – Man City

Als outsider biedt winst van Schalke je een quotering van 10.75. Dit is uitermate hoog als je bedenkt dat dit een van de vaste klanten in de Champions League is. Al spelen ze niet hun sterkste seizoen, Schalke is altijd goed voor een verrassing. Zelfs bij een gelijkspel ontvang je nog een quotering van 6.25. Manchester City is dan weer de torenhoge favoriet. De odd van 1.27 voor winst is zelfs voor deze sterrenploeg bijzonder klein. Dat zien we ook bij de potentiële doelpuntenmakers. Hier is Burgstaller voor Schalke de favoriet met een quotering van 12.00 voor het eerste doelpunt. Bij City hebben Aguero, Jesus, Sterling, Sané, Mahrez, Bernardo, Silva, De Bruyne, Foden en Gundogan een betere quotering voor het eerste doelpunt. De bookmaker verwacht dus in elk geval een leiding van Manchester city tijdens deze wedstrijd. Maar naast al deze quoteringen wacht er ook nog een sportweddenschappen bonus op je bij de bookmaker!

Stortingsbonus bij BetFIRST – tot € 200 voor je

Heb je nog geen account bij deze online bookmaker? Dan is nu misschien het beste moment om er een aan te maken. Met je eerste storting profiteer je namelijk van het welkomstaanbod. En dit ligt met tot € 200 uitermate hoog. 100% van je eerste storting bij de bookmaker wachten er als bonus op je. Ga via onze link naar de pagina van de bookmaker en maak daar je account aan. Stort een bedrag van minstens € 10. Voordat je de BetFIRST bonus kunt laten uitbetalen, zijn er eerst nog de bonuscondities. Binnen de 30 dagen moet je het bedrag vrijspelen. Het storting- en bonusbedrag moeten elk 2 keer worden gespeeld. Stort je dus € 100, dan moet je in totaal 4 x € 100 = € 400 spelen. Stort nu een eerste keer bij BetFIRST en wed daarna op de wedstrijd tussen Schalke en Manchester City!

BetFIRST Nieuws