De Serie A trapt het nieuwe jaar af op 3 januari

Erik de Kort
29. december 2020

Op zondag 3 januari worden de eerste Italiaanse wedstrijden van 2021 gespeeld.  Op Speeldag 15 van 38 zien we alle Italiaanse ploegen in actie komen. We bespreken hier de mooiste wedstrijden om op in te zetten.

De stand in de Serie A

Vorige week werd midweeks speeldag 14 afgerond waardoor er in Italië een korte winterstop is van anderhalve week. AC Milan staat na jaren weer bovenaan in Italië gevolgd door Inter Milan op de tweede plek met een punt achterstand. Dan is er een klein gat met Roma dat zes punten achter Inter en dus zeven achter AC Milan staat. Napoli en Juventus staat op de vijfde en zesde plek. De verrassende nummer vier is Sassuolo dat mooi tussen Roma en Napoli staat. Hoe beginnen de Italiaanse ploegen 2021? We pakken de odds van de online bookmakers er gelijk bij en laten je niet langer wachten.

De odds van de top drie

Inter Milaan trapt om 12.30 het bal af in eigen huis tegen nummer 19 en dus degradatiekandidaat Crotone. Crotone won vorige week wel nog verrassend van Parma en sprokkelt de laatste weken aardig wat puntjes bij elkaar. Toch zullen de bookies massaal kiezen voor winst van Inter Milaan. Wedden op Crotone geeft je elf keer je inzet en dat is bijna tien keer meer dan gokken op Inter dat op 1.22 staat. Een gelijkspel lijkt het maximaal haalbare voor Crotone maar zelfs daar krijg je nog 6.50 voor. Inter zal natuurlijk de druk willen opvoeren bij AC Milaan en dan is winnen noodzakelijk.

Gelijk na de wedstrijd van Inter komt Roma in actie. De tweede wedstrijd op zondag is in Rome tussen AS Roma en Sampdoria dat elfde staat. Bij Sampdoria zien we Morten Thorsby (ex-Heerenveen) terug en ook Fabio Quagliarella die met Juve drie keer kampioen werd. Roma is in eigen huis favoriet met 1.75. Mochten Quagliarella en Thorsby winnen dan staan de odds hiervoor op 6.75. Ook een gelijkspel staat nog op een mooie 4.45. Wat ook mooi is, is de bookmaker bonus die je kunt vinden bij Speedybet. Iets verder lees je daar alles over.

Weddeb net de beste odds op de Serie A zondag 3 januari 2021

© Speedybet

Milan gaat op zoek naar de overwinning bij Benevento waar Filippo Inzaghi notabene AC Milan icoon aan het roer staat. Benevento staat op een knappe tiende plek en won de laatste twee wedstrijden. Milan zal Inzaghi hartelijk begroeten maar komen toch echt voor de drie punten in Campania. De bookmakers verwachten niet anders dan winst voor AC en geven al 4.45 voor een gelijkspel. Winst van AC Milan staat op 1.55 terwijl je 5.25 krijgt voor een overwinning van Inzaghi en zijn mannen.

Pak een mooie bookmaker bonus mee!

Bij Speedybet zijn het niet alleen de odds waarmee je goed kunt wedden. Zodra je je heir aanmeldt is er namelijk ook de Speedybet bonus waarbij je jouw eerste storting verdubbeld ziet worden. Het maximale bonusbedrag dat je hier kunt pakken is € 200. Je krijgt al 100% extra vanaf € 20. Je hebt na ontvangst 60 dagen om de bonus 16 keer rond te spelen en daarna kun je ermee doen en laten wat je wilt. Wil je meer weten over deze bonus of je direct aanmelden bij Speedybet, klik dan op de link hieronder.

Speedybet Nieuws