Spanje vs Duitsland voorbeschouwing wed tips en odds

Bas Hosselman
24. november 2022

Duitsland doet het dit jaar zonder Joachim Löw en treft met Spanje ook nog eens gelijk een titelfavoriet in de poule. De klap na de 1-2 nederlaag tegen Japan kwam hard aan en de Duitsers weten dan ook dat ze moeten winnen van Spanje om verder te gaan naar de knock-out fase. Maar is Spanje wel te verslaan? De Spanjaarden wonnen hun eerste wedstrijd met maar liefst 7-0. Wat zijn de kansen van Duitsland tegen Spanje op 27 november 2022 om 20.00 uur in het al Bayt Stadion?

Spanje - Duitsland voorbeschouwing

Spanje op rozen na geweldige eerste wedstrijd

Dat Spanje van Costa Rica zou gaan winnen hadden we eerlijk gezegd wel verwacht. Een 7-0 overwinning van La Roja zagen we echter niet aankomen. Het jonge Spaanse team stikt van het talent en besliste de wedstrijd al bij rust. Dani Olmo opende de score, Marco Asensio verdubbelde de score in de 21e minuut en Ferran Torres zette de 3-0 op het bord vanaf elf meter. Nog geen tien minuten na rust was het opnieuw Torres met een goal gevolgd door doelpunten van Gavi, Carlos Soler en Alvaro Morata. Vooralsnog is deze 7-0 overwinning de grootste uitslag op het WK 2022 Qatar. Het zal La Roja in ieder geval vertrouwen geven voor de topper op papier tegen Duitsland.

Duitsland staat voor zware taak na verlies tegen Japan

Hoewel Duitsland zeker niet in haar beste vorm verkeert, hadden maar weinig experts het verlies van Duitsland tegen Japan aan zien komen. Wat echter opvalt is dat Duitsland slechts één keer wist te winnen. Dat was de oefenwedstrijd van Die Mannschaft tegen Oman vorige week. Die wedstrijd werd met 0-1 gewonnen. Tegen Engeland werd in de Nations League met 3-3 gelijk gespeeld en van Japan werd op dinsdag dus met 1-2 verloren. Voorlopig is het nog geen succesverhaal voor Hansi Flick bij de Duitsers. Met een derde plek in de poule met drie punten achterstand op beide koplopers gaat Duitsland hard op zoek naar punten tegen Spanje. Maar of dat reëel is?

Wedden op Spanje – Duitsland bij Betcity

Mogelijke opstellingen Spanje – Duitsland

We verwachten weinig wijzigingen bij Spanje na de geweldige openingswedstrijd tegen Costa Rica. Toch zouden de Spanjaarden met Morata kunnen beginnen omdat ze net wat meer verwachten van de Duitse verdediging. Er zijn geen blessures bij de Spanjaarden bekend, iedereen lijkt fit voor de match tegen Duitsland. Ook bij de ploeg van Hansi Flick lijken er qua blessures geen zorgen te zijn. Alleen Sané is een twijfelgeval. De komende dagen zal duidelijk worden of Leroy Sané kan spelen tegen Spanje.

Spanje

Simon – Azpilicueta, Rodri, Laporte, Alba – Busquets – Gavi, Pedri – F.Torres, Asensio, Olmo

Duitsland

Neuer – Süle, Schlotterbeck, Rüdiger, Raum – Gündogan, Kimmich – Gnabry, Müller, Musiala – Havertz

Spanje vs Duitsland WK Wedden odds

Het is nog maar de vraag of Duitsland zich kan revancheren voor de nederlaag tegen Japan. Spanje barst van het talent en heeft in tegenstelling tot Duitsland genoeg spelers die een doelpunt kunnen maken. Dat kon je al zien tegen Costa Rica. We denken dat de honger voor doelpunten nog niet over is en dat Spanje het Duitsland heel lastig gaat maken. De Duitsers moeten echter punten pakken en zullen vechten voor wat ze waard zijn. We verwachten dan ook wel wat doelpunten (+2.5) en een nipte overwinning van Spanje of een gelijkspel.

Bij de bookmakers Nederland zien we dat Spanje favoriet is. Voor een overwinning van Spanje krijg je bij Betcity 2.35 terwijl je met 2.95 net wat meer krijgt voor Duitsland. Ook een gelijkspel is niet uitgesloten want daar krijg je bij deze bookmaker 3.65 voor.

Bij Circus krijg je voor een dubbele kans (Spanje wint of gelijk) 1.40 keer je inzet en is een over 2.5 goals weddenschap de moeite waard met een odd van 1.73. Tenslotte staat Spanje wint en beide teams scoren hier op 4.10. Bij beide bookmakers kun je bovendien nog een andere sportweddenschappen bonus voor het WK vinden. Dat gaat veel verder dan alleen een welkomstbonus. Je krijgt hier bij wedstrijden op het WK bijvoorbeeld verhoogde quoteringen en zelfs free bets. Genoeg redenen dus om je aan te melden en in te wedden op Spanje – Duitsland.

LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op Champions League en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op CL duel en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 25(+) single CL-bet vandaag op 1.60(+) en krijg € 10 free bet voor CL morgen! (alle klanten)

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.