Wedden op Sparta – Ajax in de Eredivisie met Campeonbet Bonus

Erik de Kort
29. augustus 2019

Ajax moest de koppositie van de Eredivisie afstaan aan Willem 2. Omdat Ajax niet in actie kwam staat Willem 2 met een wedstrijd meer dus op kop in de Eredivisie. Ajax is verplicht zich bovenaan vertonen en daarom moet het winnen van Sparta.

Sparta in vorm, is Ajax hersteld van midweekse wedstrijd?

Sparta doet het verrassend goed dit seizoen en staat op de derde plaats in de ranglijst. Ajax dat op een vierde plaats staat, heeft een punt minder dan Sparta maar heeft natuurlijk een wedstrijd gespeeld. Omdat de KNVB de ploegen die Europese Play-offs hebben gespeeld vrijgaven vorige week kwam Ajax dus niet in actie. Er zijn nog niet veel wedstrijden gespeeld en vandaar dus de verrassende top drie met Willem 2, Vitesse en Sparta.

Sparta, met aan het roer Henk Fraser heeft nog geen wedstrijd verloren dit seizoen en had eigenlijk moeten winnen in de openingswedstrijd van het seizoen tegen Feyenoord. Het was dat Sam Larsson namens Feyenoord de gelijkmaker wist te maken in de slotseconden van de wedstrijd anders had Sparta dus bovenaan gestaan. De club uit Rotterdam weet dit seizoen vaak te scoren, Alleen Ajax wist meer te scoren dan de Spartanen. Het gaat dus goed met Sparta en elke week dat zij boven die andere club uit Rotterdam wordt gevierd.

Regerend landskampioen, bekerwinnaar Ajax doet het ook niet slecht dit seizoen en staat dus op de vierde plaats met een wedstrijd minder gespeeld dan de top 3. Dat Ajax vorig jaar een enorm goed seizoen had is bij iedereen bekend. Dit seizoen gaat het wat stroever bij de Amsterdammers en volgens de pers ligt dat onder andere aan het vertrek van Alfred Schreuder. Wat de reden ook is, Ajax weet, ondanks de hoge verwachtingen en de vele contractverlengingen niet echt te overtuigen De Amsterdammers zouden hun fans dus moeten tevreden moeten stellen door drie punten mee te nemen uit Rotterdam.

Inzetten op Sparta Ajax gokken

© Campeonbet

Wat zijn de odds voor een stunt van Sparta?

De bookmakers Nederland zijn er zeker van dat een stunt van Sparta er niet in zit. Als we de odds op een overwinning van Sparta bekijken zien we een zeer hoge quotering van 9.06.

Ook in een gelijkspel wordt niet echt geloofd. Als de ploegen besluiten de punten te delen dan krijg je hier 6.21 voor. Een overwinning van de Amsterdammers geeft slecht 1.25.

De bookmakers gaan dus uit van winst voor Ajax. Deze quotes zijn van Campeonbet waar je nu een goede Freebet Bonus kan vinden.

Inzetten op Sparta – Ajax met Campeonbet Loyalty Bonus

Campeonbet heeft een zeer aantrekkelijke bonus waarbij je zelfs bij het verliezen van een bet je zelfs nog wat kun terugverdienen. Aan het einde van de week krijg je 10% terug van je verloren bets in Free bets Het minimale bedrag dat wordt teruggegeven is €10 met een maximum pet bet van €25. Deze Campeonbet bonus is niet te combineren met andere promoties. Wist je trouwens dat Campeonbet in onze IDeal Bookmakers lijst staat. Hierdoor kun je dus supermakkelijk met IDeal storten. Wil je gelijk gebruikmaken van de goede odds en Campeonbet Loyalty bonus? Klik dan op de banner beneden.

 

CampeonBet Nieuws