Wedden op de Eredivisie Speeldag 11

Erik de Kort
4. december 2020

Met Ajax – Twente, FC Utrecht – ADO en Heerenveen tegen PSV kunnen we ons opmaken voor weer een mooie Eredivisie weekend. We zullen de odds bespreken bij de mooiste wedstrijden.

De odds bij Ajax – FC Twente

Ajax staat twee punten los in de Eredivisie en kreeg in 10 wedstrijden slechts vijf goals tegen. Twente staat op een indrukwekkende zesde plaats maar wist de laatste twee wedstrijden niet te winnen. Er werd verloren van RKC en de week ervoor speelde de ploeg in Enschede gelijk tegen PSV. Voor Ajax lijkt er geen maat op te staan dit seizoen in de eigen competitie. Er was natuurlijk die 13-0 overwinning maar ook een paar 5-0 wedstrijden laten Ajax op een seizoensrecord afstevenen.

De bookmakers zetten Ajax, zoals eigenlijk altijd in de Eredivisie, als favoriet neer. Je krijgt voor wedden op Ajax 1.23 als ze winnen in de eigen Johan Cruijff Arena. Voor FC Twente krijg je bijna tien keer je inzet (9.80) en ook een gelijkspel levert flink hoge winst op met 6.40

Wedden op FC Utrecht – ADO

De nummer negen Utrecht speelt na het gelijkspel tegen Feyenoord nu tegen nummer zestien ADO Den Haag. Een mooie wedstrijd op zondagmiddag tussen toch wel twee cult-clubs. Beide ploegen hoopten op een wat beter seizoen maar de resultaten blijven eerlijk gezegd nog wat uit. Met name bij ADO Den Haag is de vorm niet om over naar huis te schrijven. ADO staat dus zestiende en heeft slechts vijf punten bij elkaar gesprokkeld. Utrecht begon wat beter aan de Eredivisie maar wist de laatste vier wedstrijden toch ook niet meer te winnen. Omdat Utrecht na deze wedstrijd achtereenvolgens tegen PSV, Ajax en AZ speelt zijn drie punten meer dan welkom.

Voor het wedden op de Eredivisie zijn we uitgekomen bij Wallacebet voor de beste odds. Zij zetten FC Utrecht op 1.21 en geven ADO Den Haag eigenlijk maar weinig kans. Een gelijkspel staat nog op 6.20 wat de verschillen tussen Utrecht en ADO al goed weergeeft maar een ADO op 12.00 voor een overwinning hadden we toch niet zien aankomen.

 

Wallacebet odds bij wedden op de Eredivisie

©Wallacebet

Heerenveen thuis tegen PSV

Langzaam maar zeker lijkt PSV zijn draai weer gevonden te hebben. Met vier punten achterstand op Ajax zien de we club uit Eindhoven nu op de derde plek staan met twee punten achterstand op Vitesse en een punt meer als Feyenoord.  Heerenveen staat zesde en kan goede zaken doen als ze kunnen stunten tegen PSV. Omdat Twente tegen Ajax speelt kan Heerenveen als ze minimaal een punt pakken de vijfde plek overnemen van Twente. PSV kwam afgelopen donderdag nog in actie in de Europa League en zal wel eens vermoeid kunnen zijn. Er liggen dus zeker kansen voor Heerenveen na de zwaarbevochten 0-1 zege van PSV op Granad.

De bookmakers geven PSV de beste papieren met 1.76 en houden maar een klein beetje rekening met Heerenveen dat op 4.30 staat. Een gelijkspel staat op 3.74. Het zou zo maar eens kunnen dat Heerenveen de punten in eigen huis houdt.

Wedden met de Wallacebet bonus

Met de hoogste odds van dit weekend en ook de lekkere bonus die er voor je klaarstaat raden we je zeker aan eens in te zetten bij Wallacebet. De Wallacebet bonus is een nette 100% stortingsbonus tot € 120 die je al krijgt bij € 30. Om je bonus vrij te spelen, zet je zes keer je stortingsbedrag en bonusbedrag in op odds van 2.0 binnen dertig dagen. Als je er dan ook nog even rekening mee houdt dat je met Skrill en Neteller geen bonus krijgt heb je alle voorwaarden direct gehad en is die mooie bonus van jou als je SBOOKX6 ingeeft!

Wallacebet Nieuws