Genieten in de Beker van België:  Standard  – Club Brugge

Erik de Kort
3. maart 2021

We maken ons op voor een schitterende beker clash tussen Standard en Club Brugge. Met de beste odds en uitgebreide voorbeschouwing lees je hier alles wat je moet weten over deze wedstrijd.

Standard in de competitie op de tiende plek

Net als meerdere clubs lijkt het dit seizoen allemaal net niet te lukken bij Standard. De huidige tiende plek is ver beneden peil voor Standard dat normaliter toch wel elk seizoen om de prijzen speelt. Nu is het zaak om de play-offs te behalen en dus nog twee plekken te pakken. In de beker is er nu de kans om de halve finale te behalen. Standard moet het gevecht tegen Brugge wel aangaan zonder de nog altijd geblesseerde Zinho Vanheusden maar verder lijkt de ploeg van de Rouches fit te zijn.

Afgelopen zondag werd de topper tegen Anderlecht met 1-3 verloren en dat zorgde voor een hoop frustratie. Na afloop van de wedstrijd van Mbaye Leye snoeihard over zijn ploeg. Of zijn harde woorden zijn aangekomen en we een anders spelend Standard gaan zien tegen Club Brugge, zien we op donderdag. Het is wel zeker dat als Standard net zo voor de dag komt als tegen Anderlecht, ze weinig kans hebben. We gaan eens zien hoe Club Brugge ervoor staat voor we naar de odds van de online bookmakers gaan kijken.

Wie kunnen er spelen tegen Standard? Zorgen bij Club Brugge

Het is onrustig bij Club Brugge. De laatste twee weken waren er een hoop blessure en ziektegevallen en dus werd er veel gerouleerd. Met een andere trainersstaf op de bank de laatste twee wedstrijden en ontbrekende basiskrachten moest Club Brugge op de tanden bijten. Een aantal spelers lijken nu terug te keren maar of ze de volledige 90 of misschien zelfs 120 minuten kunnen spelen is nog maar de vraag. De technische staf keert terug maar ook Denswil, Mitrovic, Hans Vanaken, Noa Lang en Samuel Asoma zijn beschikbaar voor (een gedeelte) van deze wedstrijd. Matr rits, Charles de Ketelaere lijken het duel te gaan missen. Dat geldt ook voor Bas Dost die herstellend is van een hamstring verrekking.

Brugge kreeg uitstel van de bond en verspeelde dus geen punten afgelopen weekend. Wel vlogen ze uit de Europa League omdat Dynamo Kiev te sterk was in twee wedstrijden. Voor Brugge is het zaak nu zich te focussen op de beker en de competitie. Het wedden op voetbal en dat met name deze wedstrijd tussen Standard en Club doe je nu het beste bij Bwin. Hieronder zie je wat de noteringen zijn.

Bwin odds Standard-Club Brugge 04-03-20210 Beker van Belgie

©Bwin

Wie is er favoriet bij Bwin?

Wordt het Standard dat gaat winnen in de beker of toch het gehavende Club Brugge? Bwin geeft ons het antwoord. We hadden eerlijk gezegd een groter verschil verwacht tussen beide ploegen maar zien dat Club Brugge lichtjes het voordeel heeft over Standard. Je krijgt bij Bwin namelijk 2.20 als je inzet op een bekeroverwinning van Club Brugge terwijl je 2.75 krijgt als je wedt op Standard Luik. Een gelijkspel betekent dat er extra tijd en zelfs penalty’s kunnen komen maar geeft je wel 3.40 keer je inleg. Wie denk jij dat er gaat winnen? Zet nu nog snel in met deze goede odds via de link hieronder.