Standard – Eintracht Frankfurt voorbeschouwing en odds

Erik de Kort
6. november 2019

Het vorige duel in Duitsland tussen beide teams eindigde in 2-1 winst voor Frankfurt. Standard heeft een overwinning nodig. Een nederlaag zou dramatische gevolgen kunnen hebben. 

Blijft Standard in Europa?

Met 3 op negen is de situatie van Standard niet rooskleurig te noemen. Met Arsenal als favoriet voor de groepswinst strijden Frankfurt en Standard voor de tweede plek. Hekkensluiter is Guimaraes. De voorsprong van Frankfurt ten opzichte van Standard is drie punten. Beide teams zouden dus gelijk komen te staan als Standard weet te winnen van de Duitsers. Beide teams wonnen hun laatste competitiewedstrijd en zijn dus tot op het bot gemotiveerd deze 3 belangrijke punten binnen te halen. Wie denken de beste bookmakers dat deze mooie pot voetbal gaat winnen? We gaan zo over de odds en de Svenbet bonus

Frankfurt nagelt Bayern aan de schandpaal!

Maar liefst 5-1 werd het zaterdag tussen Eintracht Frankfurt en Bayern! Dit zorgde direct voor het ontslag van de coach van Bayern München. Zo’n resultaat neerzetten is natuurlijk de ideale voorbereiding op je Europese wedstrijd. Na deze overwinning staat Eintracht nu op de zevende plaat in Duitsland, maar het verschil met de nummer twee, Dortmund is slechts twee punten. Eintracht is dus een gevaarlijke tegenstander en zijn in vorm. Met Martin Hinteregger laat zijn klasse de laatste weken zien en wit meermalen het net te vinden. Ook Bas Dost zien we terug bij Frankfurt. Kan de Nederlander voor het gevaar aan Duitse zijde zorgen?

 

Europa League 2019 Standard tegen Eintracht Frankfurt

©Svenbet

Wat verwachten de bookmakers van deze Europese wedstrijd?

Voordat we de sportweddenschappen bonus bespreken gaan we natuurlijk even over de odds. Wie is de favoriet voor deze wedstrijd? Bij Svenbet zien we dat Eintracht Frankfurt de favoriet is voor deze match. Een Duitse overwinning geeft 1.99 wat dus geen zekerheid lijkt. Aan de andere kant zien we dat Standard op 3.23 staat voor een overwinning. Mochten de beide teams niet verdere komen dan een gelijkspel dan wordt hier 3.85 keer in je inzet op uitgekeerd. Relatief zeer hoge odds dus en inzetten op de favoriet levert hier al 2 keer inleg op. Bovendien is er ook nog een mooie sportweddenschappen bonus mee te pakken!

Bonus bij Svenbet voor wedden op Standard-Eintracht!

Als nieuwe speler is het genieten geblazen bij Svenbet. Buiten de hele hoge odds die we je net al gaven, pak je nu ook een mooie bonus bij jouw eerste storting. Zodra je minimaal € 30 stort, wordt jouw bedrag met verdubbeld. Je krijgt namelijk 100% bonus over je gestorte bedrag tot een maximale bonus van €125! Het bedrag is volledig opeisbaar na 6 keer rondspelen op odds hoger dan 2.00 wat zeer redelijk is. Twijfel geen moment en schrijf je nu nog in bij Svenbet via de link hieronder!

Svenbet Nieuws