Koploper Brugge op bezoek bij STVV

Bas Hosselman
8. januari 2021

Een maand na de onderlinge wedstrijd in Sint-Truiden is nu de returnmatch aan de beurt. Brugge won nipt en staat aan kop in de Eerste Divisie? Wie wint er dit keer?

Succesvolle jaarafsluiting STVV met 9 op 9

Nadat STVV won van Beerschot met 1-0 kon de champagne geopend worden. De kanaries wonnen hun derde match op rij en pakte zo maar lieft negen hele belangrijke punten. We zien STVV nu terug op de veertiende plek. Het gat met de top tien is op dit moment vijf punten. Toch is de reeks van STVV veelbelovend voor de tweede seizoenshelft. Helemaal nu Standard dat elfde staat punten blijft verspelen, groeien de kansen van Sint-Truiden op een betere klassering. Toch is Brugge natuurlijk een tegenstander van formaat. Het is niet voor niets dat Brugge aan kop staat met maar liefst 39 punten.

STVV moet het doen zonder Maximiliano Caufriez die geschorst is tot 20 januari maar beschikt verder over een fitte selectie. Wel staan er nog dire spelers op scherp. Bij de eerstvolgende gele kaart zijn Samuel Asamoah, Chris Durking en Facundo Colidio geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd. STVV zal dus op het randje moeten spelen en er gelijk voor moeten blijven zorgen dat de spelers niet allemaal tegelijk een schorsing aan de broek krijgen. Van de beste bookmakers hebben we Bingoal er uitgepakt om je van de meest interessante odds te voorzien. Als je nu nog niet zo bekend bent met deze bookmaker dan kun je meer informatie lezen in onze Bingoal review.

Brugge verslapt amper

Brugge lijkt alleen maar te kunnen winnen. Natuurlijk was er vlak voor de korte winterstop even een misstap tegen Gent, maar verder is Brugge in de meeste wedstrijden heer en meester. De nul wordt vaak gehouden en Brugge weet redelijk vaak het net te vinden. Tegen Eupen en Mechelen werd het namelijk 3-0 en Antwerp werd met 2-0 verslagen. Brugge heeft een punt voorsprong op Genk en dat is nog niet genoeg om achterover te leunen. Elke misstap kan fataal zijn en dat zullen ze in Brugge toch willen voorkomen. Hans Vanaken en Matej Mitrovic zullen er voorlopig nog niet bij zijn bij Brugge. Vanaken natuurlijk vanwege de rode kaart die hij pakte tegen Eupen, Mitrovic ontbreekt vanwege zijn slepende blessure. Verder is alles en iedereen fit genoeg om te starten tegen STVV. Laten we de odds erbij pakken.

odds bij wedden op stvv-club brugge pro league

©Bingoal

Brugge favoriet bij de bookmakers!

Als koploper ben je vaak de favoriet bij de bookies. Daar zijn we bij sportweddenschappen bonus inmiddels al wel achter. Toch is het niet alleen het koploperschap wat bepalend is. Ook de goede reeks van Brugge speelt natuurlijk mee bij het bepalen van de odds voor deze match. Bij Bingoal zien we dat het thuisspelende STVV op 5.60 staat en dat is natuurlijk een flink verschil met de 1.55 die je krijgt voor wedden op Club Brugge. Ook in een gelijkspel tussen beide clubs wordt niet echt geloofd. Dat bewijzen de 4.40 die je krijgt voor wedden op X wel. Het zijn mooie odds waarbij Brugge dus duidelijk als favoriet naar voren is geschoven bij de bookmakers. Ben jij het hiermee eens?

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bingoal Nieuws