Win de jackpot bij bookmaker Bet777

Sander Cement
10. februari 2019

Je weddenschappen op het voetbal van dit weekend en volgende week laten je winnen. Bij bookmaker Bet 777 vind je onder meer fantastische quoteringen op het voetbal, een leuke bookmaker bonus en ook de Super 777. Daarbij vind je verschillende roosters van de bookmaker, die je kunt kiezen. Je hebt er onder meer de keuze uit VIP, Gold en Silver. Vorige week was er bijvoorbeeld € 777 in Silver, € 7777 in Gold en € 25000 in het VIP rooster te winnen. Maak dus een voorspelling van de resultaten van de wedstrijden uit de roosters. Je hebt er de keuze uit enkelvoudige resultaten en meervoudige resultaten – dubbele of drievoudige voorspellingen.

Bet777 Super Jackpot
© Bet777

4 winstniveaus gold-rooster

  • 8 juiste resultaten leveren je 10% op
  • Voor 9 juiste resultaten ontvang je 15% op
  • 10 juiste resultaten leveren je 25% op
  • Voor 11 juiste resultaten ontvang je 50%

De percentages hebben telkens een betrekking tot de inzet voor de wedstrijden in het rooster. Indien je 11 resultaten juist hebt, dan win je ook nog de jackpot. Deze jackpot is altijd progressief. Dit betekent, dat er een startbedrag van € 1000 is vastgelegd en dat dit bedrag naar boven variabel is. Wint niemand het niveau één, dan worden 20% van de inzet toegevoegd aan het volgende rooster.

2 winstniveaus silver-rooster

  • 7 juiste resultaten leveren je 15% van je inzet op
  • Voor 8 juiste resultaten ontvang je 85% plus jackpotHier zijn de voorwaarden gelijkaardig als bij het gold-rooster. Er bestaat een progressieve jackpot. Voor silver is het startbedrag vastgelegd op € 777. Indien niemand het niveau één wint, worden 20% van de inzet toegevoegd aan het volgende rooster.

De beste aanbiedingen bij Bet 777

Deze Belgische bookmaker biedt je naast de jackpot ook nog een bonus met een maximum bedrag van € 150 aan. Hierbij hebben we het over een percentage van 50%. Plaats minimum 10 euro op de volgende wedstrijd van je favoriete ploeg. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet je het bedrag nog vrijspelen. Speel het bedrag 4 keer rond met een quotering van tenminste 2.0. Doe je dit binnen de 15 dagen, dan kun je de Bet 777 bonus gebruiken om nog meer te winnen.

Naast promoties en bonussen vind je bij ons ook het beste van de gratis wedden op voetbal zonder storting. Hier hoef je helemaal geen geld te storten en ontvang je toch een bonus van de bookmaker. Lees dus de details van de beste aanboden op onze site voordat je geld stort bij Bet 777!

Bet777 Nieuws