De Londense derby tussen Tottenham en West Ham United

Erik de Kort
21. juni 2020

Op dinsdagavond wordt er spektakel verwacht als de Spurs het opnemen tegen West Ham. Tottenham zoekt de weg omhoog terwijl West Ham geen punt kan verspelen om degradatie te ontlopen. Welk van de Londense ploegen trekt aan het langste eind?

Kan Tottenham weer eens winnen?

Het is alweer even geleden dat de Spurs drie punten uit een wedstrijd wist te slepen. De laatste overwinning was op 16 februari tegen Aston Villa. De wedstrijden hierna werden allemaal nipt verloren. Leipzig won in de Champions League, Chelsea en Wolverhampton was te sterk in de competitie en ook in de FA Cup werden de Spurs uitgeschakeld door Norwich na penalty’s. De eerste wedstrijd na de lange pauze leek het beter te gaan voor Tottenham. Steven Bergwijn opende na 27 minuten de score en lange tijd leken de Spurs eindelijk weer eens drie punten te pakken. Tot de 81e minuut. Bruno Fernandes zette Manchester United op gelijke hoogte met een benutte strafschop. Een schamel punt zorgde ervoor dat Sheffield afstand kon nemen en de zevende plek steviger kon vastpakken.

 

West Ham in gevecht met vier ploegen

West Ham vinden we terug op de zeventiende plaats, zes punten los van lantaarndrager Norwich, Aston Villa, de één na laatste, staat een stuk dichterbij met 26 punten. West Ham staat zelf op 27 punten, net zoveel als Bournemouth. Kort boven West Ham staat Watford met een puntje meer. Al deze teams strijden om rechtstreekse degradatie te voorkomen. West Ham United zal dus vol voor de punten moeten strijden tegen Tottenham. Van de laatste vijf wedstrijden werd er één gewonnen en dat was de wedstrijd tegen Southampton. Het programma was ook vrij zwaar met City, Liverpool en Arsenal op rij. Kan West Ham de onderste regionen van de Premier League achter zich laten? We gaan snel kijken wat de voetbal bookmakers van de match verwachten.  Na de odds bespreken we ook nog een lekkere bookmaker bonus die op je staat te wachten.

Bet90 Welkomstbonus

© Bet90

De odds bij Tottenham Hotspur tegen West Ham United

Ondanks de matige reeks en het gelijkspel tegen Manchester United, is Tottenham toch favoriet bij de bookmakers. Voor een overwinning van de Spurs krijg je nu 1.68. Als West Ham United wint krijg je 4.75. Ook een gelijkspel geeft je een prachtige 4.0 Als je denkt dat Steven Bergwijn net als afgelopen vrijdag de score opent, geeft dit bovendien nog eens zeven keer je inzet terug. Prima odds dus bij deze bookmaker die ook nog eens de Bet90 bonus aanbiedt.

Wed nu met een heerlijke bonus!

Je eerste storting bij Bet90 levert je direct een goede bonus op. Je krijgt namelijk maar liefst 50% van je storting tot een bedrag van € 100. De rondspeelvoorwaarde van vijf keer je bonus en storting is bovendien ook nog eens erg schappelijk. Je speelt je bonus vrij door je storting en bonusbedrag vijf keer rond te spelen wat erg redelijk is. Om deze bonus direct te pakken, klik je op de knop hieronder.

Bet90 Nieuws