Wedden op Tottenham Hotspur – Liverpool

Erik de Kort
9. januari 2020

Kan Liverpool dit seizoen nog van het winnen worden gehouden? Dit seizoen werden er slecht 2 punten verloren. Kan José Mourinho met Spurs schade aanrichten?

Problemen bij Spurs

Aanvoerder Harry Kane is geblesseerd aan zijn Hamstring en kan niet meedoen. Daarmee houden de problemen niet op voor Mourinho. De back posities zijn de zwakke schakel in de verdediging en het ziet er dus naar uit dat Tottenham het grootste deel van de wedstrijd met de rug tegen de muur zal worden gezet. De geruchten gaan dat dit weekend de Spurs Fans voor het eerst kennis gaan maken met “de bus parkeren”. Het systeem waarmee Mourinho zo bekend is geworden.

Het missen van Harry Kane zorgt er wel voor dat we een glimp kunnen opvangen Heung-Min Son die weer terugkomt van een schorsing. Geven de bookmakers Nederland Spurs een kans om punten te pakken tegen Liverpool?  Na de matige reeks van Spurs tegen Chelsea, Norwich en Middlesbrough, zijn de punten hard nodig voor de Londense club. Toch is er geen slechter moment om dit Liverpool tegen te komen. The Reds lijken onoverwinnelijk. We gaan verder in op het team van Jurgen Klopp en daarna bespreken we de odds voor beide teams.

Wint Liverpool opnieuw?

19 wedstrijden gewonnen en één wedstrijd gelijk gespeeld. Zo ziet het seizoen van Liveprool er momenteel uit. Met een wedstrijd minder gespeeld dan nummer 2 Leicester City, heeft Liverpool een voorsprong 13 punten. Met het seizoen al over de helft lijkt Liverpool dus af te stevenen op een zeer vroeg kampioenschap. Nadat Liverpool vorig jaar dus al de Champions league won, is het dus blijven winnen en worden zelfs in de lastigste wedstrijden drie punten gepakt. Er moet toch een keer een einde komen aan de zegereeks. Of dat dit weekend al gaat gebeuren is nog maar de vraag. We gaan kijken bij de bookmakers wat er wordt gegeven voor puntverlies van Liverpool. Denk jij dat Liverpool gewoon de favoriet is zoals het elke wedstrijd laat zien?

 

tottenham ontvangt liverpool in premierleague

©Speedybet

De odds bij deze wedstrijd

We hebben erg goede odds gevonden bij Speedybet. Bovendien is er ook een mooie Speedybet bonus mee te pakken. Deze bookmakers bonus zullen we zo wat uitgebreider bespreken. Bj deze bookmaker zien we dat de thuisploeg Tottenham odds heeft voor een overwinning van 4.40. Liverpool lijkt volgens de bookmaker dus opnieuw de zege te pakken. We zien hier dat je voor een overwinning van Liverpool 1.71 keer je inzet krijgt. Als je denkt dat Liverpool met slechts een punt vertrekt uit Londen dan krijg je hier 4.30 voor.

De Speedybet bonus

Wil jij een welkomstbonus ontvangen van 100%  tot € 200 op je eerste storting? Als je al € 20 heb je al recht op die 100% bonus. Om je bonusbedrag vrij te spelen dien je het hele bedrag 16 keer rond te spelen. Als je bijvoorbeeld € 100 stort, krijg je € 100 bonus. Om € 100 te ontvangen dien je in totaal voor € 1600 ingezet te hebben. Bij  Speedybet aanmelden doe je heel makkelijk via de onderstaande knop.

Speedybet Nieuws