Tottenham Hotspur vs Manchester United, kan Solskjaer het tij nog keren in Manchester?

Peter Vissers
29. oktober 2021

Met Solskjaer nog steeds aan het roer, gaat Manchester United gaat op bezoek bij Spurs. Kunnen de spelers de Noorse coach in het zadel houden met een overwinning? 

Het is crisis in het rode deel van Manchester. Ondanks het aantrekken van onder andere Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho en Raphael Varane afgelopen zomer, presteert United slecht, met als dieptepunt de 0-5 nederlaag tegen Liverpool van afgelopen weekend. Veel analisten dachten dat dit het einde van het dienstverband van Ole Gunnar Solskjaer zou betekenen, maar de Noor staat ook tegen Tottenham nog steeds voor de groep.

Tottenham - Manchester United wedden odds 2021
© BetCity

Paul Pogba moet deze wedstrijd hoe dan ook missen. De middenvelder werd er tegen Liverpool afgestuurd voor een smerige overtreding en is voor drie wedstrijden geschorst. De Fransman lijkt de enige speler van de bezoekers die deze wedstrijd moet missen, maar twee van zijn landgenoten zijn nog twijfelgevallen. Varane is net terug van een heupblessure en lijkt deze wedstrijd weer te kunnen starten, terwijl er meer twijfel rond de fitheid van Anthony Martial hangt.

Tottenham Hotspur is nog erg wisselvallig dit seizoen, drie overwinningen werden opgevolgd door drie nederlagen en na opnieuw overwinningen en een nederlaag staat de ploeg van Nuno Espirito Santo precies één punt boven de Red Devils op de zesde plaats.

De ploeg lijkt vooral te leiden onder het gebrek aan vorm van aanvalsleider Harry Kane. De spits zag in de zomer een overgang naar Manchester City in het water vallen en vond het net dit seizoen nog maar één keer. Omdat het aanvalsspel van Spurs nog erg stroef loopt, scoorden ze dit seizoen nog maar negen keer in negen wedstrijden. In deze wedstrijd lijkt iedereen gewoon beschikbaar. Alleen Bryan Gil, die zijn ritme nog niet heeft gevonden, moet deze wedstrijd mogelijk missen. Wil je wedden op voetbal, dan kun je met deze wedstrijd geld verdienen.

Wedden op Tottenham Hotspur vs Manchester United

Ondanks dat de positie van Solskjaer erg wankel is, wordt zijn ploeg in Londen als favoriet gezien door de online bookmakers. Voor een overwinning van Manchester United krijg je bij BetCity namelijk een quotering van 2.35, terwijl die voor een thuisoverwinning op 3.00 staat.

Het zal geen verrassing zijn dat een doelpunt van Cristiano Ronaldo je de laagste odds oplevert. Voor een doelpunt van de Portugese superster kun je een quotering van 2.18 krijgen, terwijl die van Kane met 2.45 een stuk hoger is dan in afgelopen seizoenen. Dit jaar scoorde Son Heung Min al vier keer en zijn doelpunt is 2.95 waard. Wil je wat meer risico nemen bij het kiezen van een doelpuntenmaker, dan kun je met centrale verdediger Harry Maguire, die vanuit dode spelmomenten regelmatig het doel vindt, een quotering van 10.50 krijgen.

Je kunt bij BetCity ook op zogenaamde pre-packs wedden. Zo is er bijvoorbeeld een combinatie van Manchester United wint en Cristiano Ronaldo scoort minimaal twee doelpunten beschikbaar voor odds van 10.00. 

De aftrap van Tottenham Hotspur vs Manchester United is aanstaande zaterdag om 18:30.

Over de auteur