Tottenham – Man U: € 10 Free

Frans De Wever
12. januari 2019

De 22e speeldag zal beginnen en een van de duels die op het programma staan is Tottenham Hotspur tegen Manchester United. Wat een wedstrijd zal dit worden! Een vernieuwd Manchester, die spektakel brengt onder nieuwe coach Solksjaer gaat op bezoek bij Tottenham Hotspur. Dit is een duel tussen de huidige nummers 3 en 6 in het klassement. Wedden kan je doen bij Bet777 en je zal een exclusieve bonus ontvangen van 10 euro na je eerste maand en 5 euro elke maand. Lees hieronder alle details voor deze bonus.

Exclusieve bonus Bet777 en Sportweddenschappen-bonus.com

  • Klik hier op de Bet777 button en meld je aan bij Bet777.
  • Gebruik de code TopFree voor dit exclusief aanbod.
  • Storten kan via allerlei manieren, zoals Visa, Mastercard.
  • Na de eerste maand ontvang je 10 euro gratis.
  • Elke maand dat je 5 x € 10 inzet, ontvang je € 5 gratis.
  • Free Bets dien je binnen de 3 dagen te gebruiken.
  • Enkelvoudige odds: + 1.70 – combo odds: +2.50.
  • Netto winst uit deze Free bets is voor jou.

Nieuwe spelers krijgen ook de Bet777 bonus: 50% tot € 150

Deze Bet777 bonus mag dan wel een laag percentage hebben, je kan heel gemakkelijk de bonus vrijspelen. Als je de maximum bonus wenst te ontvangen dan zal je 300 euro dienen te storten en dit kan via jouw favoriete manier. Vrijspelen doe je vervolgens door de Sportweddenschappen Bonus vier keer in te zetten en dit op noteringen van minstens 2.00. Wil je een combinatieweddenschap doen? Dan dienen er drie selecties een hogere notering dan 1.50 te zijn. Dit alles kan je doen in vijftien dagen, meer tijd krijg je niet van Bet777.

Wedden Tottenham - Man U
© Bet777

 

Tips Tottenham – Man U Noteringen

Dankzij deze Bookmaker Bonussen kan je met meer geld wedden dan dat je gestort hebt. Als je dit doet dan kan je wedden op Tottenham Hotspur voor winst aan een notering van 2.10, winst voor Man U met een odd van 3.55 of een gelijkspel op 3.65. Tottenham heeft dit seizoen 48 punten, wat er 6 minder zijn dan leider Liverpool en 10 meer dan Manchester United. De Spurs verloor 5 duels op 21 wedstrijden, waarvan 3 thuiswedstrijden.

Manchester United speelde vijf keer gelijk en verloor er ook vijf op 21 wedstrijden. Als ze op bezoek gaan konden ze nog maar vijf keer winnen op 11 duels. Opvallend is dat Man U al 32 doelpunten binnenkreeg wat veel is, en dat tegen een aanvallend Tottenham. Dit kan hen zuur opbreken als ze niet compacter gaan spelen. Het lijkt er wel op dat het team herboren is na het ontslag van Mourinho en misschien toch de volle buit kan meepakken.

Bet777 Nieuws