Tsjechië vs België, kunnen de Rode Duivels een nieuwe horde nemen?

Peter Vissers
26. maart 2021

Drie dagen na de relatief makkelijke thuisoverwinning tegen Wales moet België alweer aantreden, en nu in de lastige uitwedstrijd tegen Tsjechië. Met een overwinning zetten de Rode Duivels een reuzenstap richting het WK 2022 in Qatar.

Behalve Eden Hazard en Axel Witsel zijn alle bekende namen beschikbaar voor deze wedstrijd. Romelu Lukaku en Kevin de Bruyne namen de goede vorm bij hun clubs mee naar het nationale elftal en waren afgelopen woensdag opnieuw doorslaggevend voor de Rode Duivels.

Ondanks dat de gouden generatie langzaam wat ouder begint te worden voeren de Rode Duivels nog steeds de wereldranglijst aan en ze zijn dat ook één van de belangrijkste kandidaten voor de Europese titel komende zomer. Maar eerst nemen ze het in het Sinobo stadion in Praag op tegen Tsjechië.

Of bondscoach Roberto Martinez veranderingen aan gaat brengen is nog niet duidelijk, met 3 wedstrijden in 6 dagen is het schema vol, maar tegen de waarschijnlijk zwaarste tegenstander in de groep zal de Spanjaard met de sterkste elf aan willen treden. Dat betekent dat naast Lukaku en de Bruyne ook Dries Mertens waarschijnlijk weer voorin zal starten. Het lijkt ook voor de hand te liggen dat Martinez opnieuw voor een driemansverdediging kiest.

Tegen Wales betekende dat de rentree van de in Japan actieve Thomas Vermaelen, naast Toby Alderweireld en Jan Vertonghen, een ervaren maar ook wat oude en trage verdediging. In de rust werd Vermaelen vervangen door Jason Denayer en het lijkt erop dat hij het drietal completeert dat tegen de Tsjechen in actie komen.

In Belgie kan je momenteel geen sport bonus krijgen.

Ook Tsjechië won zijn eerste groepswedstrijd, met 2-6 werd zwakke broeder Estland met gemak weggezet afgelopen woensdag. Het lijkt erop dat de Rode Duivels vooral Tomas Soucek niet uit het oog mogen verliezen. De makkelijk scorende middenvelder van West Ham United vond tegen Estland drie keer het net, maar Estland liet zich ook zien dat de verdediging nogal wat te wensen overlaat. Wil je wedden op voetbal, dan geeft deze wedstrijd genoeg mogelijkheden.

Tsjechie - Belgie odds WK kwalificatie
© Bet777

Wedden op Tsjechië vs België quoteringen

Dat de bookmakers België als duidelijke favoriet aanmerken mag geen verrassing zijn. Evengoed krijg je bij Bet777 voor een overwinning van België een quotering van 1.71, dat kan zeker de moeite waard zijn. Als je echter denkt dat de gastheren hier kunnen verrassen dan kun je pas echt cashen, er worden namelijk odds aangeboden van 5.25.

Ook op het aantal doelpunten kun je flink inzetten. Als je bijvoorbeeld een doelpuntenfestijn verwacht in de eerste helft dan kun je bijvoorbeeld een quotering van 14.00 krijgen als er voor het rustsignaal al 4 of meer doelpunten gevallen zijn. Je krijgt zelfs 22.00 terug als er 5 of meer keer gescoord wordt voor de pauze.

De exacte score die het minste oplevert bij Bet777 is 0-1, dus dat lijkt niet zo’n interessante optie. Ook 0-2, 1-2 en 0-3 leveren maar weinig op, maar denk je dat Tsjechië dus een minimale overwinning gaat boeken dan kun je maar liefst 14.00 krijgen voor een 1-0 thuiszege. Bij grotere zeges gaat dat alleen maar omhoog!

Tsjechië vs België begint aanstaande zaterdag om 20:45

 

Bet777 Nieuws