UFC 247 Wedden op Jon Jones vs Dominic Reyes

Erik de Kort
6. februari 2020

Het gaat dan eindelijk gebeuren. Regerend light heavyweight kampioen Jon Jones neemt het in een rechtstreeks duel met Dominic Reyes op om zijn titel te verdedigen? Wint Jones in dit titelgevecht?

De zegetocht van Jones

Jon Jones is geen onbekende in de MMA en UFC wereld. De titelverdediger heeft vele UFC-records op zijn naam staan en was de jongste UFC kampioen ooit toen hij op 23 jarige Mauricio Rua versloeg. Sindsdien heeft Jones dus vele records bijgeschreven. Hij heeft de meeste titels verdedigd, de langste winnende reeks neergezet maar ook de meeste wedstrijden op submissie gewonnen. Op dit moment is Jones tweevoudig kampioen in deze gewichtsklasse. Toch is het niet alleen maar vreugde en zege in het Jones kamp. Tussen 2015 en 2017 raakte Jones verwikkeld in een aantal controversiële schorsingen. Nadat Jones in 2015 geschorst werd nadat hij gearresteerd wegens betrekking bij een schietpartij, kwam de Amerikaan terug in 2016 met goede overwinningen en het doel zijn titel terug te winnen. Kort hierna ging het opnieuw mis voor Jones toen hij geschorst werd omdat hij positief zou zijn getest op verboden middelen.

Na zijn schorsing kwam Jones echter sterker terug dan ooit. Hij won van Alexander Gustaffson om zijn kampioensriem terug te claimen en won daarna nog twee titelgevechten waarin hij dus met verve zijn titel verdedigde. Is Jones weer in staat zijn te verdedigen? We gaan eens kijken wat ze bij de bookmakers denken van de kansen van Jones.

Wat weten we van Dominick Reyes?

Dominick Reyes is de nummer vier op de ranglijst sinds 2018. Net als Jones is Reyes ook Amerikaan en staat vooral bekend om zijn verwoestende trap. Vandaar dat Reyes ook de bijnaam The Devastator heeft. De dertigjarige is met 1.93 meter even lang als Jones maar heeft een wat kortere reikwijdte. Van de 12 MMA-gevechten die Reyes heeft gewonnen, waren er zeven met knock-out, twee met submissie en drie op punten. Eem zeer indrukwekkende reeks dus, maar of het genoeg is voor een overwinning op Jones valt nog te zien. We hebben goede odds gevonden bij Svenbet en zullen die direct voor je erbij pakken. Ook bij het wedden op de UFC hebben we een mooie sport bonus gevonden.

get titelgevecht tussen jon jones en dominick reyes UFC

© Svenbet

De odds voor dit UFC titelgevecht

Het kan bijna niet anders dan dat Jones ook na dit gevecht zijn UFC Champions belt mag omhouden. Tenminste, als we de odds van Svenbet moeten geloven. Bij deze bookmaker staan de odds voor een overwinning van Jones op op 1.19. het is niet zo dat hierdoor de odds voor een overwinning van Reyes direct de lucht in schieten. Voor een winst van Reyes krijg je 4.75. Dit duidt er toch ook nog op dat er toch rekening gehouden wordt met een kans dat Reyes met de overwinning aan de haal kan gaan. We pakken de bonus erbij voor extra wedplezier.

Een lekkere welkomstbonus voor nieuwe spelers

Met de Svenbet bonus code SBOOKX6 pak je nu 100% extra op je eerste storting als nieuwe speler tot een bedrag van €125. Dat is pas echt een reden om bij deze bookmaker in te zetten voor dit mooie UFC titelgevecht. Als je deze code gebruikt speel je jouw bonusbedrag vrij als je zes keer je storting en bonusbedrag hebt rondgespeeld op odds boven 2.0. Prima voorwaarden dus bij een spannend gevecht. Maak nu gebruik van deze mooie bonus via de link hieronder.

Svenbet Nieuws