Venezuela ontvangt Chili in de WK kwalificatie

Erik de Kort
17. november 2020

Venezuela staat met drie nederlagen op rij onderaan de kwalificatie ranglijst en ontvangt nu Chili dat zesde staat. Kan Venezuela in Caracas de eerste overwinning pakken? We bespreken de kansen van beide landen in dit artikel.

Het ziet er niet goed uit voor Venezuela

Drie verloren wedstrijden, een doelsaldo van -5 en concurrentie dat wel punten bij elkaar sprokkelt. Het lijkt nog niet de campagne van Venezuela te zijn, maar het is nog vroeg. In totaal worden er 18 wedstrijden gespeeld en Bolivia staat nog onder de Venezolanen. Er is dus nog wat hoop. Toch zullen de resultaten moeten verbeteren als Venezuela er nog iets van wil maken. Er werd tot nu toe verloren van Colombia, Paraguay en Brazilië.  Chili zit in dezelfde klasse als Colombia en Paraguay en dus kan het wel eens lastig worden voor de thuisploeg in Caracas. Ook de statistieken wijzen nog niet in het voordeel van Venezuela. Van de 28 onderlinge ontmoetingen werden er slechts twee gewonnen en gingen er 21 verloren.

De hoop bij Venezuela ligt letterlijk in de handen van doelman Wuilker Farinez die voor RC Lens uitkomt. De 22-jarige keeper wordt getipt bij vele grote internationale clubs en was de eerste doelman die scoorde op een onder-20 WK. Als de hoop van een land in de handen van de keeper ligt, verwachten we niet dat Venezuela kan winnen van Chili. We pakken zo gelijk de odds van de online bookmakers Nederland erbij.

 

Chili lijkt op dreef na haperende start

Na een nederlaag tegen Uruguay en een 2-2 gelijkspel tegen Colombia werd er afgelopen zaterdag met 2-0 gewonnen. Arturo Vidal nam de overwinning volledig voor eigen rekening met twee goals. Vidal is niet het enige gevaar bij Chili, dat ook Alexis Sanchez nog heeft.  De Inter Milan spits wordt tegen Venezuela in de punt van de aanval verwacht om aan zijn doelsaldo te werken. Chili dat zesde staat ziet dat de top drie slechts op twee punten meer staat. Een overwinning is dan ook noodzakelijk om aan te sluiten bij de top. Voordat we de odds bij Venezuela – Chili bespreken zullen we ook een bonus sportweddenschappen erbij pakken om het wedden bij deze wedstrijd nog interessanter te maken.

Deze bonus komt van Speedybet en zorgt voor een verdubbeling van je eerste storting tot maar liefst  € 200 extra. De Speedybet bonus komt bovendien nog eens met gunstige voordelen. Alles over deze bonus lees je via de knop onderaan dit artikel.

Wedden op Venezuela Chili WK kwalificatie COMNEBOL 17-11

© Speedybet

De odds bij Venezuela – Chili

We gaven al aan dat we Venezuela als underdog zien tegen Chili en de bookmakers lijken dat te bevestigen. De thuisploeg staat op 3.50 en dat is zelfs meer dan een gelijkspel waar je 3.40 voor krijgt bij Speedybet. Voor wedden op Chili met dus Alexis Sanchez en Artura Vidal in de basis krijg je nu 2.15. Wij verwachten dat Chili gaat winnen, maar weten toch ook dat Venezuela ondanks haar beperkte selectie het de tegenstanders knap lastig kan maken. Wat verwacht jij van deze wedstrijd?

 

Speedybet Nieuws