Een geweldig jaar voor sportweddenschappen! Waar op wedden in 2020?

Erik de Kort
26. december 2019

2020 is een speciaal jaar met heel veel grote sportevenementen. Het EK-voetbal, de Olympische Spelen, de grote wielerrondes en klassiekers en natuurlijk de tennis Grand Slams.

Een mooi en druk voetbaljaar

Zoals elk jaar staat de tweede seizoenshelft gegarandeerd voor spektakel en verdiende kampioenschappen. Met veel spanning in de grote competities en alle clubs dicht op elkaar zijn er tal van spannende wedstrijden die beslissend kunnen zijn. Wedstrijden tussen de nummers één en twee van de competities waren nog nooit zo belangrijk. Wie wordt de kampioen in Spanje, Duitsland en Nederland? In Engeland kunnen we er al wel van uitgaan dat Liverpool kampioen wordt. Behalve de kwartfinales van de Europa League en Champions League zien we dit jaar ook het grootste Europese voetbaltoernooi terug. Het Europees Kampioenschap wordt dit jaar gespeeld door heel Europa. Het Nederlands elftal speelt de thuiswedstrijden in de eigen Johan Cruijff Arena. Na de indrukwekkende reeks in de Nations League wordt Nederland net als België, Frankrijk en Duitsland als één van de favorieten gerekend. Als je graag inzet op voetbal dan wordt 2020 dus een geweldig jaar. Je kan bij de EK Betting Sites heel veel acties en goede promoties verwachten dus hou deze website in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist!

 

Olympische Spelen 2020 Tokyo

©Wikipedia

Olympische Spelen

Op vrijdag 24 juli staat de welkomstceremonie van de Olympische Spelen in Tokyo gepland. In ruim twee weken tijd vind in Tokyo het oudste sportevenement ter wereld plaats. De Olympische zomerspelen duren tot 9 augustus. In deze periode zie je een groot aanbod aan sporten voorbijkomen zoals boksen en overige vechtsporten zoals judo en karate, roeien, volleybal maar ook de paardensport, basketbal en natuurlijk fietsen komen aan bod. Het zijn niet de sporten waar altijd het meeste aandacht aan besteed wordt, maar met een groot evenement zoals Tokyo2020 zal je toch zien dat er veel gewed wordt op deze mooie sporten. Ook zal je kunnen inzetten op welk land het hoogst eindigt op de medaillespiegel.  De Olympische Spelen zetten een hoop sporten in de kijker. Met weddenschappen van over de hele wereld zal je dus echt merken dat er veel bookmakers zijn met een speciale bookmaker bonus voor de Spelen.

Een jaar vol tennis

Elk jaar is het genieten van de grootste tennistoernooien. Dit jaar wordt het extra druk met de Olympische spelen waar je ook de mooiste tennis matches kunt vinden. Net als in 2019 zal je bij Betfirst een mooi en groot aanbod vinden van diverse tennisweddenschappen. Zo kun je natuurlijk inzetten op jouw favorieten voor de verschillende Grand Slams. Eind januari begint de Australian Open als in Melbourne en je kan nu al inzetten op wie jij als winnaar verwacht. De grote favoriet is Novak Djokovic met odds van 2.60 voor de eindwinst bij de mannen terwijl bij de vrouwen het wat spannender is. De odds liggen dichter bij elkaar maar Serena Williams is de te kloppen vrouw. Later in het jaar komen natuurlijk ook Roland Garos, Wimbledon en de US open voorbij waar je nu ook al op kunt inzetten bij Betfirst. Weet jij nu al wie de grote kanshebber is voor deze toernooien, zet nu dan alvast in zodat je de hoogste odds meepakt. Registreren bij Betfirst doe je heel makkelijk en snel met de onderstaande link. Het is een ongelofelijk sterke Bookmaker!

BetFIRST Nieuws