De Warriors – Raptors strijd om de NBA titel met € 250 bonus

Peter Vissers
4. juni 2019

Welk team is de beste bet voor de NBA finales? Laten we eerst terug kijken op de finales tot nu toe. Zaterdag nacht hebben de Toronto Raptors de laatste overwinning op de Golden State Warriors geboekt in de 2019 NBA Finales waardoor de stand nu 3-1 in hun voordeel is. Neem ook je bookie bonus bij Circus! We updaten dit artikel na elke wedstrijd, dus kom zeker terug!

Update NBA Finale 2019: Raptors vs Warriors – 10 juni na 4de match = 3 – 1

Wedstrijd 4 in de NBA finale 2019 werd weer een overwinning voor de Toronto Raptors. De Canadese ploeg deed het ook zaterdag weer uitstekend tegen de Oakland Warriors. Na een 105 – 92 winst komen ze in totaal nu op een 3-1 score te staan. Er is dus nog enkel één overwinning nodig om de allereerste NBA titel te pakken. Kawhi Leonard was weer een onmisbare uitblinker, en samen met de andere smaakmakers werden de Warriors simpel weggespeeld. Mis de misschien wel laatste wedstrijd op zaterdag niet, en lees onderaan verder voor meer info over de finale van de NBA.

Na de derde wedstrijd in de NBA finale 2019 tussen de Raptors en de Warriors staat de stand nu op 2-1 in het voordeel van de Toronto Raptors. Het Canadese team heeft dus nog maar 2 overwinningen nodig om de finale NBA 2019 te winnen. Met een 14 punten verschil in deze 109 – 123 eindscore leken de Raptors veruit de sterkste ploeg. De aangepaste NBA finale quoteringen kan je dan hieronder ook terug vinden.

Kawhi Leonard, Danny Green en Kyle Lowry vonden ook dit maal weer alle nodige antwoorden op het sterke basketbal van de Warriors. Het momentum ligt nu volledig in hun voordeel, en de Canadese fans zullen wellicht al een beetje dromen over de NBA titel. Manager Steve Kerr van de ploeg uit Oakland zal dus straf uit de hoek moeten komen met nieuwe taktieken om deze sterke tegenstander nog te stoppen.

Zaterdag staat er de volgende partij op het schema, en zal er alles uit de kast gehaald moeten worden om de opmarks van de Raptors de stoppen. Mis het dus niet, en kijk naar het vervolg van deze spannende kampioenschapstrijd op zaterdag in de finale van de NBA! Kijk hieronder ook even naar de nieuwe quoteringen NBA finale 2019 bij Circus. Onder deze afbeelding staat de voorbeschouwing van de vorige wedstrijden in de NBA finale.

quotes raptors warriors NBA Finale
© Circus

Voorlopige stand NBA finales 2019 – Golden State Warriors – Toronto Raptors (na Game 2)

De strijd werd gelijk getrokken naar 1-1 met een eindstand van 109-104 in Game 2. Het was in veel opzichten een van de meest onwaarschijnlijke en indrukwekkende overwinningen in de afgelopen 5 jaar van de Golden State Warriors.

The Warriors lijken een totaal ander team met geblesseerden die zich links en rechts opstapelen. Kevin Durant is al uit de picture met een blessure en in de laatste wedstrijd zijn Klay Thompson en Kevon Looney ook het veld verlaten vanwege blessures. De raptors hadden de Warriors in een hoek gedreven, maar konden de wedstrijd uiteindelijk niet naar zich toe trekken. Nu is het weer een open titel strijd, wanneer de serie aanstaande woensdag verhuist naar Oakland voor Game 3.

NBA Finale 2019 - Raptors vs Warriors
© Circus

Wat we hebben geleerd in de 2e partij van de NBA finales – Ware vechtlust

Er is geen andere manier om de Warriors overwinning te beschrijven, die zelfs na talloze pogingen om te scoren, de hoop en strijd voor een overwinning nooit hebben opgegeven. Zonder Kevin Durant, zonder Klay Thompson die uitviel in het vierde kwartier met een hamstringblessure en zonder Kevon Looney die met een borst blessure is uitgevallen stond Stephen Curry onder zware druk.

The Warriors werden onder de voet gelopen en het leek er niet op alsof ze terug in de wedstrijd zouden komen. Laat staan dat ze terug zouden komen om de wedstrijd te winnen! Met een geweldige run maakte ze 20 punten op rij zonder er 1 tegen te krijgen, en zo zag de game er totaal anders uit.

 

De geweldige comeback waar we in geloven met meer versterking onderweg

Met het thuis voordeel in Oakland en wellicht de terugkeer van Kevin Durant nemen we een kijkje naar de odds en wedden bonus geld om hier voordeel uit te trekken. The Warriors – Raptors quoteringen om de komende wedstrijd te winnen staan op 1.42, ben je op zoek naar betere odds dan kan je The Warriors backen en over 213.5 punten in de game met hoge quoteringen van 2.75.

Als er een speler zichzelf heeft bewezen in deze NBA Finale 2019 is het zeker DeMarcus Cousins. Het leek erop alsof hij de playoffs zou missen met een gescheurde quad. Toch stond hij paraat toen de Warriors het echt nodig hadden. Met elf punten, tien rebounds, zes assists en twee blocks in 27 minuten, 27! En dat na het missen van bijna een heel kalender jaar door zijn Achilleshiel (geen grap!).

De Raptors waren op de juiste weg om de finale NBA 2019 te winnen

De Raptors hebben een grote gelegenheid om de finale NBA playoffs zo goed als veilig te stellen laten liggen. Terwijl de Toronto Raptors zo goed bezig waren en het erop leek dat er alleen maar meer redenen waren voor het team uit Toronto om de reeks door te zetten.

Terwijl hij ten alle tijden gedekt was heeft Kawhi wel liefst 34 punten gescoord. Hij was misschien wel de beste speler op het veld. De Oaklanders stonden met maar 5 punten achter halverwege, maar deze tussenstand was geen reflectie van de werkelijkheid. Leonard Kahwi was niet te stoppen en zal zeker in de spotlights staan de komende wedstrijden. Wanneer de tijd was aangekomen om de wedstrijd op slot te gooien kwam het er alleen niet van, en nu kunnen de playoffs weer twee kanten op.

Het einde is nog niet in zicht

Wat er al gebeurd is in de afgelopen wedstrijden… Geeft je een klein voorgevoel dat er nog zoveel te wachten staat met nog 5 partijen te gaan. Pas dan kunnen we met zekerheid zeggen wie de verdiende winnaar is. De NBA playoffs zijn 7 wedstrijden in totaal en de 3e partij komt er aan. We weten dat finales niet altijd hetzelfde zijn. Eén gebeurtenis kan een grote impact hebben op het verloop van een wedstrijd. We houden de gebeurtenissen in de gaten om zo de beste voorspellingen te maken.

Circus welkomstbonus

Gokken op NBA Finale 2019

Wedstrijd per wedstrijd is natuurlijk spannend om te gokken op de NBA finale 2019. Daarom is het dan ook ideaal om laag te beginnen. Buiten free bets kijken we naar een bonus om het meeste te halen uit deze reeks van wedstrijden. De Circus bonus bestaat uit Free bets van 100% tot maximaal € 250, € 5 gratis bij de aanmelding en € 5 gratis bonus zonder storting door het valideren van je GSM nummer. De Free bets speel je vrij door je gestort bedrag rond te spelen, afhankelijk daarvan ontvang je je Free Bets. Weddenschappen met odds van 1.50 tellen mee. Deze Free Bets dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten op weddenschappen naar keuze.

 

Uitslagen in de NBA finale Playoffs 2019

Wij passen hieronder de uitslagen aan van de wedstrijden in de NBA finales zodra deze bekend zijn.

Game 1: Raptors 118 – 109 Warriors
Game 2: Raptors 104 – 109 Warriors
Game 3:  Warriors 109 – 123 Raptors
Game 4: Warriors 92 – 105 Raptors
Game 5: Raptors 105 – 106 Warriors

Circus Nieuws