Spanning in de Championship! Promoveert Leeds naar de Premier League?

Erik de Kort
29. juni 2020

Het is ongekend spannend in de Championship! Leeds United heeft op dit moment de beste papieren voor een promotie naar de Premier League maar er zijn nog zeven wedstrijden te spelen.

Nog zeven wedstrijddagen in de Championship

De inhaalslag is niet alleen in de Premier League van start gegaan, ook de Championship heeft de komende weken nog liefst zeven wedstrijddagen op het programma staan. Er is dus elke dag wel Engels voetbal om op in te zetten bij de voetbal bookmakers. Op dinsdag zijn er zeven wedstrijden waarbij onder andere Stoke City, Swansea, Leeds United en Fulham in actie komen. Clubs die enkele seizoenen geleden nog speelden in de Premier League nemen het nu een divisie lager tegen elkaar op in de Championship. We gaan snel kijken naar het bomvolle programma op dinsdag en bespreken de odds op de mooiste wedstrijden. Zoals je van ons gewend bent hebben we ook weer een lekkere bookmaker bonus voor je gevonden. Die bespreken we even verderop in dit artikel.

Het programma op dinsdag 30 juni

Zeven wedstrijden op een doodgewone dinsdag. Als voetballiefhebber word je deze weken op je wenken bediend. Leeds United dat drie punten losstaat van nummer twee Westbrom heeft een relatief makkelijke wedstrijd voor de boeg tegen Luton Town dat voorlaatste staat. WBA speelt pas een dag later tegen Sheffield Wednesday. Een overwinning kan dus zorgen voor extra druk op West Bromwich Albion en zelfs een voorsprong van zes punten geven. Ook de bookmakers zien Leeds United als favoriet. Een overwinning van Leeds staat op 1.26 en de noteringen van 9.75 odds van Luton Town geven de fans van “The Hatters” ook niet echt veel hoop.

 

Wedden op de Championship 30-06-2020

©Mr. Play

Brentford staat derde met vijf punten achterstand op West Bromwich Albion. Onder Brentford liggen de verschillen wat lager. Zo staan Fulham, Nottingham Forest en Cardiff City op minder dan zes punten, Nottingham heeft zelfs nog een wedstrijd minder gespeeld en kan dus op gevaarlijke afstand van Brentford komen. Met Reading heeft Brentford geen makkelijke wedstrijd. De odds staan toch op 1.71 voor winst van Brentford tegenover 4.60 voor Reading.

Een wedstrijd tussen twee mooie clubs uit het Engelse voetbal. Millwall tegen Swansea. Het is een match die volgens de bookmakers alle kanten op kan. De odds liggen vrijwel gelijk met Millwall als lichte favoriet. Winst van Millwall geeft 2.45, een gelijkspel 2.95 en Swansea wint geeft je 2.90.  Dit is een wedstrijd tussen de nummer 10 (Swansea) en 11 (Millwall) van de Championship. Drie punten is het verschil in het voordeel van Swansea. Kan Millwall winnen en zodanig op gelijke hoogte komen?

Wedden met de Mr. Play Bonus

Wedden op de altijd spannende en vermakelijke Championship doe je natuurlijk met een mooie betting bonus. Wedstrijden als QPR tegen Fulham en Wigan Athletic tegen Stoke City zijn goede mogelijkheden om op in te zetten en de Mrplay Bonus maakt het allemaal nog nét wat spannender. De odds zijn dus niet de enige reden voor het selecteren van Mr Play bij deze wedstrijden. Je krijgt namelijk een hele lekkere freebet tot €10 bij je eerste storting. Deze kun je dus gebruiken om gratis in te zetten op de mooie wedstrijden van deze week in de Championship. Zo zet je dus in zonder risico en kun je op je de Champions verkennen. Je hebt twee weken de tijd om je freebet in te zetten op odds van 2.0 of hoger. Meld je dus snel aan en maak gelijk gebruik van deze mooie Mr. Play bonus.

Mr Play Nieuws