Internationale top match: wedden op Duitsland – Nederland

Peter Vissers
4. september 2019

Kan Oranje de 3 punten behalen tegen het sterke Duitsland? Nederland heeft met 1 winst en 1 verlies enkel 2 wedstrijden gespeeld, en heeft heel wat in te halen door de 12 op 12 van Noord-Ierland. Volg hier onze analyse en krijg een €35 risk free bet!

Duitsland – Nederland wedden quoteringen

Het team van Oranje heeft wat goed te maken na de nipte 2-3 verloren partij in eigen land tegen Duitsland. Typisch op zijn Duits, scoorde Nico Schulz in de 90ste minuut het winnende doelpunt.

Wat zijn de odds Duitsland – Nederland op verplaatsing?

De favoriet in deze partij zijn helaas nog altijd de Duitse Mannschaft volgens de Bookmakers Nederland. Wil je gokken op Duitsland Nederland dan kan dat met odds van 1.95 op de thuisploeg, of 3.36 op de Nederlandse uitploeg.

Wedden op Duitsland - Nederland Quoteringen
© Evobet

Hieronder gaan we ook nog even verder een geweldige promotie van bookmaker Evobet bespreken. Bij deze promo maak je kans om door middel van een inzet op deze match een risk free bet te verkrijgen.

Debutanten van beide teams

De Duitsers spelen zowat altijd snel en efficient voetbal, en dat zal tegen Nederland net hetzelfde zijn. Joachim Löw heeft alle middelen beschikbaar met geen blessures. Toch komt er een nieuwkomer in de selectie met de 23 jarige spits Luca Waldschmidt van FC Freiburg.

Ook bij de Nederlanders komt er een debutant aan de pas. Ronald Koeman selecteerde Donyell Malen, een jeugdproduct van PSV. Vorige week scoorde hij zelfs nog 2 doelpunten in de Europa League kwalificatie campagne. Of deze aanvaller effectief ook minuten zal spelen, wordt nog af te wachten.

€ 35 risk free na gokken op Duitsland – Nederland

Evobet is een redelijk recente bookmaker die we nog niet zo lang volgen, maar toch al wat goede ervaringen mee hadden. Elke week hebben ze zowat nieuwe promoties, en dit keer konden we er niet naast kijken.

Als je deze week minstens € 30 stort via één van de vele stortingsmiddelen die deze iDEAL bookmaker aanbiedt, maak je kans op een risk free bet. Hoe werkt het precies?

Na je storting, kan je minstens € 10 inzetten op Duitsland – Nederland tegen quotes van 1.60 minimum. Indien je weddenschap wint verandert er dan niets, maar bij verlies krijg je 100% tot € 35 terug in de vorm van een free bet.

Live bets, handicap wedden en systeem weddenschappen tellen wel allemaal niet mee voor deze promo. Let ook op, dat enkel je eerste weddenschap telt voor de actie. Na afloop van de partij, moet je binnen de 48 uur de customer service contacteren om je free bet te ontvangen.

Interesse in deze geweldige actie? Registreren bij Evobet is simpel en gratis via de link hieronder!

Nog niet genoeg om te wedden op Duitsland – Nederland odds?

Evobet heeft ook een welkomstbonus net zoals bijna elke andere bookmaker. Bij je eerste storting krijg je een stortingsbonus van 50% tot € 150. Om deze rond te spelen hoef je 10 maal bonus en stortingsbedrag in te zetten op odds van 2.0.

Je krijgt 30 dagen te tijd om hieraan te voldoen. Er hoeft niks speciaal gedaan te worden om deze te ontvangen, maak simpelweg een storting en deze komt automatisch op je account te staan. Veel succes!

Evobet Nieuws