Jupiler League: super odds op zaterdag 19 september 2020

Erik de Kort
18. september 2020

Na een flinke waslijst van Europese kwalificatiewedstrijden kun je dit weekend ook gewoon weer inzetten op de Jupiler Pro League. De odds bij de zaterdagwedstrijden lees je hieronder.

Oostende thuis tegen Leuven

Nieuwkomer Leuven doet het verrassend goed in de eerste weken van de competitie. Met een zevende plek mag de promovendus zeker niet klagen. Met name de laatste twee wedstrijden weet Leuven te imponeren. Een derde overwinning op rij zal Oud-Heverlee zo maar eens de top vier van de Pro League in kunnen lanceren. Na vijf seizoen is Leuven terug in de Pro League en daar lijken ze voorlopig wel te willen blijven. Van Standard werd verrassend maar goed gewonnen en we gaan zo bekijken of de beste bookmakers Nederland ook geloven in een overwinning op Oostende zaterdagavond.

Oostende zien we terug waar het de laatste jaren altijd eindigt, in de staart van de ranglijst. Hoewel het seizoen erg matig begon met twee nederlagen en twee gelijke spelen was er afgelopen weekend dan toch de eerste overwinning op Mechelen. Door die winst wist Oostende op te klimmen naar de 12e positie met 5 punten uit 5 wedstrijden. Voor deze wedstrijd lijken de ideal bookmakers hun pijlen te richten op een overwinning van Oostende. Je krijgt hier 2.04 terwijl je voor Leuven 3.28 pakt. Een gelijkspel staat net wat hoger met 3.63.

Svenplay odds bij Moeskroen tegen Gent

©Svenplay

Gent op bezoek bij Moeskroen

Uit vijf wedstrijden drie of zelfs twee punten halen, dan sta je onderaan in de Pro League. Gent dat midweeks nog won van Rapid Wien doet het dramatisch in de Pro League en staat daarom op de zestiende plek. We zien Moeskroen daar vlak onder zitten met slechts twee punten. Het voordeel dat Gent heeft ten opzichte van Moeskroen is dat Gent wel al weet wat winnen is in de Pro League. Bij de bookmakers zien we dan ook dat Gent een voorsprong heeft op Moeskroen. De thuisploeg staat op 4.20 voor een overwinning. Voor wedden op Gent staat de odd op 1.78, een duidelijk verschil toch? Wedden op een gelijkspel kan ook, hier krijg je 3.68 voor.

 

Waasland Beveren ontvangt Anderlecht

Voor we naar de Svenplay bonus gaan, hebben we nog een wedstrijd op het zaterdag menu voor je klaar staan. Anderlecht gaat op bezoek bij Waasland Beveren en dat is een wedstrijd tussen de nummer zes (Anderlecht) en nummer 17 (Beveren). De odds geven ook het verschil in de ranglijst duidelijk aan. De bookmakers lijken duidelijk te kiezen voor Anderlecht als topfavoriet bij deze wedstrijd. Toch weet Anderlecht nog niet te imponeren dit seizoen. Goed, er is nog niet verloren maar toch is er ook maar slechts twee keer gewonnen. Wordt dit de derde overwinning voor Anderlecht? De bookies denken van wel. Je krijgt 1.51 voor Anderlecht tegenover 5.60 voor Waasland Beveren. Gebaseerd op de laatste resultaten kiezen wij ook voor een overwinning van Anderlecht.

 

Wed nu met spectaculaire bonussen

Als je graag wilt inzetten op de Jupiler Pro League dan pak je daar natuurlijk een goede bookmaker bij die je goede bonussen aan kan bieden. Het begint al met de welkomstbonus waar je bij Svenplay 100% tot € 150 extra pakt. Loyaliteitsbonussen en reload bonussen zijn daar natuurlijk een goede aanvulling op. Met bjivoorbeeld een 10% loyaliteitsbonus in de vorm van een wekelijkse freebet is Svenplay de bookie die jou op je wenken bedient. Wil je direct wedden op deze wedstrijden, klik dan op de link om gelijk bij deze bookmaker uit te komen.

Svenplay Nieuws