Kan Kortrijk eindelijk weer eens winnen in de Pro League tegen Gent?

Erik de Kort
26. september 2019

Na ruim een maand zonder zege wordt het wel weer tijd voor een zege van Kortrijk. Ook Gent heeft de punten nodig en zal zich niet gewonnen geven.

Beide teams hebben de punten hard nodig!

Met 14 punten uit 7 wedstrijden is het nog geen topseizoen voor Gent. De resultaten zien er redelijk uit. Na het gelijkspel op de openingsdag tegen Charleroi en het verlies uit bij Moeskroen heeft Gent de draad weer opgepakt. De resultaten in de (kwalificatie) Europa League zijn goed te noemen en dus zijn de fans hoopvol op een mooi seizoen. Zeker na de thuisoverwinning op St. Etienne is de stemming bij Gent goed te noemen.

Ook heeft de ploeg een wedstrijd minder gespeeld dan concurrenten Standard en Moeskroen die op de eerste en vierde plaats staan. Een overwinning van Gent zal ze dus dichterbij de top drie brengen. De huidige vijfde plaats geeft in dit vrij jonge seizoen dus een ietwat vertekend beeld.

Kortrijk staat op de 12e plaats in de ranglijst en dat is volgens de fans nog niet hoog genoeg. Er werden vrij veel wedstrijden verloren. Zo waren Mechelen, Moeskroen en Standard en Genk reeds te sterk voor Kortrijk en werd er tegen Oostende en Charleroi gelijkgespeeld. De enige overwinningen waren tegen Cercle Brugge en Anderlecht.

Kortrijk heeft dus behoefte aan een overwinning om de subtop niet uit het oog te verliezen. Het verschil met nummer 11 Oostende is al 2 punten dus weet de ploeg van Yves Vanderhaeghe dat het moet winnen. We gaan eens kijken wat de Online Bookmakers van deze wedstrijd verwachten.

 

Ga gokken op deze Gent - Kortrijk odds
© Bwin

Wie is volgens de bookmakers favoriet?

We kijken even bij Bwin voor de beste odds op deze wedstrijd en bespreken daarna direct de stortingsbonus die je hier kunt vinden. Dit maakt wedden op deze wedstrijd natuurlijk veel interessanter!

We zien dat Gent de favoriet is tegen Kortrijk. Gent is de laatste zes wedstrijden ongeslagen en dat zal ongetwijfeld meetellen. Ook heeft Gent natuurlijk het thuisvoordeel. De odds voor AA Gent wint staan namelijk op 1.50 terwijl winst Kortrijk wordt beloond met 5.50. Als er geen winnaar is na 90 minuten krijg je 4.50 keer je initiële inzet.

Bovendien zien we dat er gerekend wordt op wat doelpunten want de odds voor meer dan 1.5 goal in deze wedstrijd staan op 1.80 terwijl minder dan 1.5 beloond wordt met 4.33. Als jij dus geloofd dat er niet veel gescoord zal worden is dit een mooie tip! Mocht er helemaal niet gescoord worden, kun je 10.50 keer je inzet winnen.

Inzetten bij Bwin met stortingsbonus

De Bwin bonus is een mooie stortingsbonus voor nieuwe klanten in België. Zo krijg je 100% bonus over je gestorte bedrag tot €120! De minimale storting is €10. Bwin verdubbelt dus je storting waardoor je gelijk meer kunt inzetten.

Om het bonusbedrag vrij te spelen moet je je storting- en bonusbedrag drie keer rondspelen op odds boven 1.40 binnen 90 dagen. Dit is dus een prima periode en voorwaarden en daarom raden we je zeker aan eens te spelen met Bwin. Klik op de link om direct naar Bwin te gaan!