Arsenal tegen Manchester City in de Premier League

Erik de Kort
17. oktober 2020

Kan Arsenal na vijf jaar eindelijk weer eens winnen van Manchester City? De beste wedtips lees je in dit artikel en je pakt ook nog eens goede odds.

Zeven keer winst voor City

Na de 2-1 overwinning in 2015 wist Arsenal niet meer te winnen van Manchester City. Het was Manchester City dat zeven keer te sterk was. Het werd ook nog twee keer gelijk maar Arsenal kwam er verder niet aan te pas. Onder Mikel Arteta is er echter weer hoop voor The Gunners. Van de laatste 12 Premier League wedstrijden gingen er acht gewonnen. Bovendien kent Arteta de zwakke en sterke punten van City maar al te goed. Voordat Arteta coach van Arsenal werd was hij namelijk de talentvolle assistent-trainer van niemand minder dan Pep Guardiola bij City. Als er iemand de tips en trucs van Manchester City weet is de Arsenal coach het dus wel.

Manchester City is bovendien niet zichzelf en we zien ze dan ook terug op de veertiende plek. Ze hebben slechts één van hun eerste drie wedstrijden gewonnen en kregen ook nog eens negen goals meer tegen dan ze wisten te scoren. Je zou dan ook denken dat Arsenal eindelijk weer eens kans maakt op een overwinning tegen City. We gaan hieronder kijken wat de sportweddenschappen sites verwachten bij deze wedstrijd.

 

Wed nu op Manchester City tegen Arsenal

© Unibet

Onze tips bij City – Arsenal

Wedden op voetbal wordt pas echt interessant als je goede odds kunt vinden. Wij hebben de beste noteringen gevonden bij Unibet. We zien hier dat ondanks de matige seizoenstart en het sterke Arsenal, City gewoon favoriet is. 1.54 krijg je als je inzet voor City. Zal de interlandbreak City dan echt goed gedaan hebben? Unibet keert voor een overwinning van Arsenal zes keer je inzet uit. Een gelijkspel staat op 4.80. Manchester City zal het moeten doen zonder Kevin de Bruyne en waarschijnlijk ook Raheem Sterling. Sergio Agüero lijkt weer bij de wedstrijdselectie te zitten. Het gemis van De Bruyne is toch een flinke aderlating voor Jose Mourinho. Arsenal strijdt tegen Manchester City zonder Mesut Ozil, Fabriel Martinelli en Kieran Tierney.

Met zulke goede odds zetten wij op Arsenal in. Zes keer je inleg pakken terwijl er een reële kans is dat The Gunners winnen, dat kunnen we niet laten liggen. Voor de goals bij Arsenal rekenen we op Aubameyang. Als je verwacht dat hij de eerste goal maakt van de wedstrijd pak je hier 7.00 voor. Als je wilt wedden dat Aubameyang sowieso scoort in deze wedstrijd krijg je 2.75. Wij gaan voor winst van Arsenal met een goal van de Franse goaltjesdief. Alle informatie over deze bookmaker en de odds die je hier kunt vinden lees je in onze Unibet ervaringen.

Unibet Nieuws