Wedden op de topwedstrijden in de Nations League op zondag 11 oktober

Erik de Kort
7. oktober 2020

Engeland speelt tegen België, Frankrijk neemt het op tegen Portugal en Nederland speelt tegen Bosnië. Het wordt dus een stevige, drukke voetbaldag op zondag 11 oktober, met topwedstrijden in de Nations League. Wij bespreken de mooiste partijen en odds.

De odds voor Engeland – België

Een paar dagen na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Ivoorkust reist de Belgische nationale ploeg af naar Engeland. Engeland heeft nog niet echt kunnen imponeren in de Nations League maar toch hebben ze nog geen tegengoal weggegeven. Uit twee wedstrijden werden er drie punten gepakt.

Tegen IJsland werd in de slotseconden nog gewonnen door een benutte penalty van Raheem Sterling. De Nations League campagne van Engeland begon dus met een overwinning maar tegen Denemarken kwam Engeland niet verder dan 0-0. Opnieuw geen tegengoal maar met de sterke aanvalslinie van Engeland is het toch het vermelden waard dat ze ook niet moeite hebben om het net te vinden.

België wist al zeven keer te scoren en pakte slechts één tegengoal in twee gewonnen wedstrijden. De Rode Duivels voeren Groep 2 van de Nations League aan en zullen niet van plan zijn die eerste plek af te staan. Omdat België de laatste wedstrijden alleen maar wint verwachten we dat de beste bookmakers Nederland België als favoriet zullen neerzetten. De verschillen tussen Engeland en België zijn niet zo groot en Engeland is zelfs de favoriet bij Svenplay. Voor wedden op Engeland krijg je 2.58 terwijl je 2.72 krijgt voor wedden op België. Een gelijkspel geeft je het meeste met 3.34

 

wedden op frankrijk portugal nations league

© Svenplay

De kraker tussen Frankrijk en Portugal

De twee koplopers van groep drie spelen op zondag tegen elkaar. Beide landen zijn ongeslagen en willen die status ongetwijfeld behouden. Toch zal er minimaal één ploeg zijn die punten zal gaan verliezen. Portugal is op dit moment koploper op basis van doelsaldo. De Portugezen wonnen overtuigend van Kroatië en Zweden (4-1) en (0-2). Frankrijk won ook van dezelfde teams maar kwam niet verder dan 0-1 tegen Zweden en won met 4-2 van Kroatië.

Bij Frankrijk kunnen we rekening houden met een terugkeer van Kylian Mbappé die altijd voor het nodige gevaar zorgt. De Portugese Selecao beschikt over Cristiano Ronaldo, we kunnen dus een strijd tussen twee grootheden in het hedendaagse voetbal verwachten. De Fransen zijn favoriet bij de bookmakers met 2.14. Voor wedden op Portugal met CR7 krijg je 3.67.

Bosnië Herzegovina – Nederland odds

Met goede odds en een bonus sportweddenschappen is dit een hele mooie wedstrijd om op in te zetten. Nederland dat de eerste Nations League wedstrijd onder Frank de Boer speelt is tegen Bosnië de te kloppen ploeg. Als Bosnië zou kunnen winnen krijg je hier 6.20 voor. Bij Nederland ontbreken er wel een aantal belangrijke spelers en kunnen we misschien zelfs een aantal debutanten in de basis verwachten. Voor wedden op Oranje word je beloond met 1.56. Een gelijkspel levert je bijna vier keer je inzet terug.

Omdat wedden op voetbal nog interessanter wordt met een leuke bonus hebben we voor jou de Svenplay bonus gevonden. Hier krijg je een verdubbeling bij je eerste storting tot € 100. Door deze storting en je bonusbedrag zes keer rond te spelen kun je al vrij beschikken over dit extra bedrag. Je verdubbelt je storting al vanaf bedragen van € 20. Klinkt dit goed? Klik dan op de link hieronder.

Svenplay Nieuws