Wedden op Spanje, Oekraine, Zwitserland, Duitsland – Nations League

Erik de Kort
4. september 2020

De Nations League, de sensationele vervanger van die saaie oefenpotjes is weer begonnen en dat betekent dat we het hele weekend op mooie wedstrijden kunnen inzetten. Lees hier onze tips!

Spanje neemt het op tegen Oekraïne

De Spanjaarden trappen hun Nations League avontuur af tegen Duitsland op donderdag maar gaan op zondag alweer aan de bak tegen het stugge Oekraïne. Het Spanje van een paar jaar geleden zou waarschijnlijk geen enkele moeite hebben gehad tegen Oekraïne maar we verwachten dat deze partij wel eens moeilijker gaat worden dan anders. Spanje speelt met een vernieuwde selectie dat nog niet op elkaar is ingespeeld en moet natuurlijk nog bijkomen van die zware wedstrijd tegen Duitsland. We verwachten dat Spanje deze wedstrijd nipt zal gaan winnen. Een overwinning van Spanje geeft bij de beste bookmakers 1.55. Voor een overwinning van Oekraïne krijg je 6.20 en een gelijkspel wordt beloond met 4.30. Wij voorspellen een 2-1 overwinning voor Spanje. Dit levert bij B-bets 7.20 op.

Duitsland op bezoek bij Zwitserland

Een mooie partij tussen twee buurlanden. Een echte clash tussen Zwitserland dat thuis speelt en Duitsland. De laatste keer dat de landen elkaar tegenkwamen was in november 2019. In Duitsland werd het toen 3-4 voor Zwitserland. De Zwitsers wisten twee keer een achterlaag om te buigen en uiteindelijk de wedstrijd te winnen. Alle zeven de goals vielen in de eerste 65 minuten van de match. Zwitserland pakte hierna nog even flink door en versloeg eerst Noorwegen met 5-0 en daarna Rusland met 8-2, Niemand had deze goede reeks verwacht maar kunnen ze ook nu Duitsland verrassen? Wij denken van niet en verwachten dat Duitsland wel gaat winnen. Je krijgt hier 1.84 voor. Als je toch denkt dat Zwitserland gaat winnen zet hier dan zeker op in. Je krijgt namelijk 4.60 als de Zwitsers winnen. Een gelijkspel levert je bij B-bets waar je ook een van de beste bookmaker bonussen vindt, 3.60 op.

weddeb in de nations league op zondag

©B-Bets

Ben jij het eens met onze voorspellingen of heb je een andere kijk op deze twee wedstrijden? Het is natuurlijk pas net het begin van de Nations League en er zouden best nog wat verrassingen vallen. Wie had er verwacht dat Zwitserland in de eerste editie boven België zou eindigen? Precies, er kan nog van alles gebeuren. Wij pakken de B-bets bonus erbij voor extra spanning bij deze wedstrijden.

Een hele goede B-bets bonus

Wil je meer waar voor je geld en inzetten op deze mooie wedstrijden met extra geld? Maak dan eerst je storting bij B-bets. De B-bets bonus geeft je namelijk 100% extra tot € 120. De voorwaarden bij deze bonus zijn ook nog eens extra voordelig want om je bonus vrij te spelen, zet je jouw bonus en stortingsbedrag vijf keer in. Na de Nations League wedstrijden kunnen we ons alweer opmaken voor de start van de Eredivisie. Vergeet dus zeker niet deze bonus in te koppen!

BBets Nieuws