WK Darts 2020 Favorieten – PDC

Peter Vissers
4. december 2019

Vanaf vrijdag 13 december staat het PDC Wereldkampioenschap Darts voor de 27e keer op het het programma. In Alexandra Palace kan Michael van Gerwen zijn vierde titel winnen, lukt het de Nederlandse topfavoriet? 

Favorieten PDC WK Darts 2020

Noem het WK darts en de naam Michael van Gerwen duikt overal op. De grote Nederlandse darter zal ongetwijfeld voor de vierde keer de titel willen binnenhalen. Van Gerwen won al drie keer in het sfeervolle Alexandra Palace maar nog nooit wist hij twee keer op rij te winnen. Gaat hem dat deze keer wel lukken? Pak ook snel je sportweddenschappen bonus om nog meer te kunnen inzetten.

Pak een € 20 free bet bij Bet90 voor het WK darts door 4 keer € 20 in te zetten op WK darts! Klik op de link en ga naar Bet90 promoties!

 

We zien dat er eigenlijk maar één echte favoriet is dit toernooi. Goed nieuws voor de Nederlanders maar het is niet Raymond van Barneveld. De Nederlander komt niet in de top 1o voor. Michael van Gerwen is de absolute topfavoriet. Voor een overwinning van deze Nederlander krijg je 2.15 keer je inzet terug.

De tweede op de lijst van favorieten is Gerwin Price waar je 5.50 voor krijgt. Price kent een goed seizoen en is de tweede op de lijst met kanshebbers. Overige concurrenten worden lagen gezet door de bookmakers en rekenen we dus als outsiders. Graag inzetten op Price? Met een bookmaker bonus wordt het nog veel aantrekkelijker!

Bookmaker Van Gerwen Price Wright Bonus
betfirst 2.2 5.25 15 BetFIRST
b-bets 2.15 5.5 13.50 b-bets
unibet 2.1 6.0 13 Unibet
bet-777 2.2 5.5 15 bet777
24bettle 2.15 5.5 13.5 24Bettle
svenbet 2.2 5.5 15 Svenbet
speedybet 2.2 5.5 15.00 Speedybet

Algemene Informatie over het Wereldkampioenschap Darts

Vanaf vrijdag 13 december staat het PDC Wereldkampioenschap Darts voor de 27e keer op het het programma. In Alexandra Palace in Londen nemen de beste darts spelers ter wereld  het tegen elkaar op met als doel de nieuwe kampioen van de wereld te worden. Het is alweer de 27e keer dat dit prestigieuze toernooi op het programma staat. De grote vraag is of er iemand is die de Nederlandse dart-held Michael van Gerwen van zijn vierde titel kan afhouden.

Er worden 96 spelers aan de start verwacht. Deze 96 darters bestaan uit de top 32 op de PDC ranglijst, die ook wel de PDC Order of Merit wordt genoemd. Deze beste 32 beginnen het toernooi in de tweede ronde. Vanaf de eerste ronde nemen de 32 hoogst genoteerde spelers van de PDV Pro Tour Order of Merit het op tegen 32 gewalificeerde darters. Je zal de topfavorieten nog niet in actie zien in de eerste ronde maar iedereen wilt zich naar het podium gooien. Dartspektakel gegarandeerd dus vanaf 13 december.

 

Inzetten op de PDC WK Darts 2020 kanshebbers odds

© b-bets

Het toernooi is te volgen via RTL 7, de authoriteit op de Nederlandse televisie met betrekking tot darts. RTL 7 zal uitgebreid verslag doen van het PDC WK darts. Zo kun je alle wedstrijden volgen via RTL7 en Videoland. Denk jij dat Michael van Gerwen zich kan opmaken voor zijn vierde titel of gooit een andere speler een gooi naar de beker? We gaan kijken naar de underdogs en kanshebbers volgens de Nederlandse bookmakers en als mooie extra pakken we ook nog een heerlijke B-bets bonus voor je mee.

WK Darts Underdogs & Kanshebbers

Ook wordt dit het laatste WK van Dartslegende Raymond van Barneveld. He loopt de laatste jaren niet meer zo soepel bij de darter en dus heeft hij besloten na dit WK een einde te maken aan zijn loopbaan. Om te kijken of we kunnen rekenen op een laatste stunt van “Barney”pakken we de odds erbij van één van onze Ideal bookmakers, B-bets.

Peter Wright en Rob Cross zijn outsiders te noemen. De bookies geven beide darters odds van boven 10.00. Voor Peter Wright staan de odds op 13.50 en Rob Cross moet het doen met 14.00.

Je kunt overigens ook inzetten op het winnende land. Ook hier is Nederland favoriet voor de eindzege. Er doen maar liefst 11 darters uit Nederland mee aan het toernooi. Het grootste aantal spelers na Engeland dat uitkomt met 38 spelers. Voor een winst van Nederland in het landenklassement krijg je 2.10. Engeland met ruim drie keer zoveel spelers levert 4 keer je inleg op.

Bij B-bets kun je inzetten op elke wedstrijd en natuurlijk op de eindwinnaar. We hebben hier ook ong een mooie bonus voor je gevonden waar we nog wat uitgebreider op in gaan.

Wedden met € 120 Bonus

Met de B-bets bonus kun je nu genieten van een 100% stortingsbonus tot een bedrag van €120. Deze bonus is geldig voor Nederlanders en Belgen en om je bonus vrij te spelen die je je storting en je bonus elk vijf keer rond te spelen op odds hoger dan 1.80. Hier heb je dertig dagen de tijd voor wat best te doen is. Behalve het WK darts zijn er nog tal van andere sportevenementen deze maand. Inzetten bij B-bets met deze mooie bonus doe je via de link hieronder. Veel darts- en wedplezier

BBets Nieuws