Van der Poel favoriet voor het WK Veldrijden in Dübendorf?

Erik de Kort
27. januari 2020

Up 1 februari staat het WK Veldrijden op het programma in het Zwitserse Dübendorf met natuurlijk de Nederlandse en Belgische favorieten. Wie schrijft dit WK op zijn naam en waar pak je een goede sportweddenschappen bonus?

De favorieten voor de titel WK Veldrijden in Zwitserland

Het hele seizoen zien we elke race al dezelfde renners spurten voor de winst. Ook voor het Wereldkampioenschap Veldrijden 2020 zullen we een aantal favorieten zien gaan strijden voor de overwinning. Ondanks dat hij het zelf ontkent, wordt Wout van Aert gezien als één van de favorieten voor de eindoverwinning. Wellicht niet als de topfavoriet maar hij zal toch zeker bij de top van het deelnemersveld horen. Regerend wereldkampioen Matthieu van der Poel is ook dit jaar de grote favoriet om zichzelf wereldkampioen te noemen. Denk jij dat het opnieuw Van der Poel wordt die de wereldbeker in ontvangst neemt? Dan kan het wel eens interessant zijn om in te zetten bij de Bookmakers Nederland op het WK veldrijden.

Mathieu van der Poel de gedoodverfde winnaar?

Vraag een willekeurig persoon wie het WK in Dübendorf wint en de kans is heel groot dat de naam Mathieu van der Poel wordt genoemd. Zelfs het deelnemersveld houdt rekening met een winst van Van der Poel. Zelfs Wout ban Aert noemt Van der Poel als enig mogelijke winnaar aan. De andere podiumplaatsen lijken op voorhand te worden toebedeeld aan Eli Iserbyt en Toon Aerts. Laatstgenoemde won de eindzege in de Wereldbeker afgelopen weekend toen hij tweede werd in Hoogerheide.  Het was het tweede opvolgende jaar dat Toon Aerts de Wereldbeker eindzege pakte en dat geeft natuurlijk hoop voor het WK in Zwitserland dat op een vliegveld gehouden wordt.

Meer informatie over het WK Veldrijden in Dübendorf

Op zaterdag 1 februari begint het WK met de junioren vrouwen om 10.45. Kort hierna volgen de heren beloften om 12.45. De elite vrouwen treden om 14.00 aan. In België kun je het hele wereldkampioenschap volgen op de televisie bij Sporza. In Nederland doet de NOS live verslag van het WK Veldrijden.  Op zondag 2 februari begint de dag met het WK junioren voor de mannen gevolgd door de WK beloften vrouwen. Om 14.00h kunnen we ons opmaken voor het Elite WK voor de mannen met Van Aert, Van der Poel, Iserbyt en Aerts. Inzetten op het WK Veldrijden kun je doen bij Unibet bonus. Hier staat er ook een goede welkomstbonus voor je klaar, ondanks dat er nog geen odds voor het WK bekend zijn.

 

Unibet welkomstbonus

©Unibet

De welkomstbonus van Unibet

Met het WK Veldrijden voor de deur kun je natuurlijk niet wachten tot de odds bekend worden gemaakt. We kunnen je alvast blij maken met een mooie bonus bij Unibet! Met deze bonus verdubbel je de winst op de eerste twee weddenschappen tot een bedrag van €75. De verdeling is €50 op prematch weddenschappen en €25 op live weddenschappen. Je minimum bedrag om te storten is €10. De winstverdubbeling is hierbij gelijk €10.Als jij altijd al hebt willen inzetten bij Unibet is dit jouw kans!

 

Unibet Nieuws