WK Wielrennen 2020 – Favorieten & odds

Peter Vissers
24. september 2020

Met het WK wielrennen 2020 in Imola kunnen we weer mooi de koers volgen. Dankzij onze top favorieten WK 2020 Imola weet je ook meteen wie de grootste kanshebbers en underdogs zijn. Wedden op wielrennen was nooit eenvoudiger dan nu.

WK Wielrennen 2020 favorieten in Imola + programma

Natuurlijk blijven de Bookmakers weer niet bij de pakken zitten, nu er terug een WK wielrennen op het parcours in Imola staat. Laten we eerst eens een kijkje nemen naar het programma en vervolgens hebben we het over de voornaamste kanshebbers op medailles.

Donderdag 24 september: Tijdrit voor de vrouwen

Natuurlijk komen de vrouwen ook aan de pas, en beginnen zij zelfs met een tijdrit. Deze 34 km tijdrit wordt een helse karwei, maar zorgt voor een fantastische start van een (hopelijk) geweldig wereldkampioenschap.

Vrijdag 25 september: Tijdrit voor de mannen

Uiteraard kan je ook de elite mannen bewonderen de dag daarna. Met net dezelfde afstand kan je dus opnieuw hetzelfde parcours bewonderen, enkel voor het andere geslacht ditmaal. We zullen ook ingaan op de WK wielrennen favorieten voor deze individuele tijdritten later in dit artikel.

Zaterdag 26 september: WK wielrennen voor vrouwen

De main event is natuurlijk gewoon de wegrit. Voor de vrouwen is dit 143 km, wat natuurlijk tot geweldig spektakel zal leiden. Wie is de grootste underdog?

Zondag 27 september: Wk wielrennen voor mannen

Dit is dus het event dat je niet wil missen, en ook waar we het gros van ons artikel aan zullen besteden. Wie wint het WK wielrennen 2020? Je vindt hier alle informatie die je kan helpen bij inzetten met de beste sportweddenschappen bonus opties van de markt.

Via de Wallacebet bonus heb je meteen 120 euro exclusieve bonus om mee te wedden op het wereldkampioenschap wielrennen in Imola, en dat met de beste rondspeelvoorwaarden. Klik op de link en zoek naar wielrennen en vind direct de beste odds.

Bekijk de odds van de favorieten voor het WK wielrennen in Imola in 2020
© Wallacebet

Wallacebet staat op nummer 1 in onze iDEAL Bookmakers lijst!

De duidelijke favorieten zijn dus de volgende:

1. Wout van Aert – Jumbo Visma (Belg)

Over deze Belg moet weinig gezegd worden, van oorsprong is hij een pure veldrijder maar toch is hij de grootste topfavoriet voor het WK wielrennen. Dit zegt bijna alles over de klasse van deze kerel. Met odds van 4.50 voor een winst weet je hoe laat het is.

2. Julian Alaphilippe – Deceuninck-Quickstep (Fransman)

Deze Fransman is ook gewoon een geweldige coureur met een topteam dat achter hem staat. Hoewel deze gast zelf zegt dat van Aert de top kanshebber is, kan je hem zelf niet onderschatten.

3. Tadej Pogacar – UAE Team Emirates (Sloveen)

Dankzij zijn mooie overwinning van het geel in de tour de France, kan je deze man natuurlijk ook niet bij de beste titelkandidaten zetten. De vraag is wel wat hij nog kan brengen na een heel slopende tour?

Wie zijn de underdogs voor de wegrit?

Iedereen kan op een goed moment deze koers winnen, en vandaar is het altijd ook moeilijk om één favoriet te kiezen.

Als we kijken naar de top underdogs dan komen we meteen bij Adam Yates terecht. Deze Britse gast kan je moeilijk onderschatten en heeft ook serieuze benen die wel eens het verschil kunnen maken.

Een andere mooie underdog is ook nog Marc Hirschi die met 15.00 odds nog redelijke quoteringen krijgt voor op te gokken.

Wie zijn de tijdrit kanshebbers op het Wereldkampioenschap wielrennen?

Op 24 september staat er natuurlijk ook de tijdrit op het schema. Als we een kijkje nemen naar de grootste favorieten dan zien we meteen de Italiaan Filippo Ganna torenhoog boven de concurrenten.

De twee andere grote kanshebbers zijn Rohan Dennis en Stefan Kung. Ook één Belg en een Nederlander staan nog in deze top 5 met Wout van Aert opnieuw, en ook Tom Dumoulin.

Dit zijn de tijdrit favorieten WK wielrennen 2020 in Imola.
© Wallacebet

Denk jij dat Dumoulin net genoeg heeft op een topper zoals Ganna achter zich te kunnen zetten? Met tijdritten weet je nooit hoe het zit, want afhankelijk van hoe goed het weer meezit kan je wel eens serieus pech hebben in vergelijking met je concurrenten die misschien iets later of vroeger vertrekken.

Wedden op het WK wielrennen met € 120 bonus

Wil je een top bonus dan raden we je dus aan als Nederland om je gewoon bij Wallacebet aan te melden. Indien je liever een andere optie kiest dan kan je ook gewoon via onze Bookmaker bonus pagina alle beste aanbiedingen op de Nederlandse markt in een mooi overzicht vinden.

Wallacebet is wel al meteen een serieuze optie dankzij onze exclusieve bonus van 100% tot 120 euro die je krijgt via onze bonus code SBOOKX6W. Nog beter is het feit dat je ook gewoon met iDEAL kan storten bij deze fantastische website.

Voor België raden we een andere bookmaker aan, die helaas niet voor Nederland beschikbaar is. BetFIRST is een fantastische bookie met geweldige odds & een pak mooie voordelen.

We wensen je alvast heel veel succes bij je weddenschappen op dit fantastische WK wielrennen 2020.

Wallacebet Nieuws