WK Wielrennen 2019 – Favorieten, odds en voorbeschouwing

Peter Vissers
20. september 2019

Het is weer tijd voor het Wereldkampioenschap wielrennen. Elk jaar wordt het ergens anders georganiseerd, en dit keer kreeg het Engelse Yorkshire de eer van de organisatie. We kijken snel even naar de Odds favorieten WK wielrennen!

Favorieten WK Wielrennen 2019 – odds en info

Net zoals elk groot wielrennen evenement heb je in de aanleiding tot het startschot een aantal grote favorieten bij de Bookmakers Nederland. Indien je nog niet goed weet op wie je het best kan wedden, bespreken we meteen voor jou even de grootste kanshebbers WK Wielrennen Yorkshire voor de wegwedstrijd van de mannen. We kijken hiervoor even naar een geweldige website die voor Nederlanders en Belgen beschikbaar is. De Svenbet Bonus kan dus ook door Nederlanders gebruikt worden, Belgen kunnen als extra ook nog de Bwin Bonus promotie onderaan dit artikel benutten.

 

Underdogs WK Wielrennen met favorieten quoteringen 2019© Svenbet

Nederlanders kunnen ook kiezen uit onze iDEAL Bookmakers lijst!

De Nederlander Mathieu van der Poel is de torenhoge favoriet voor het WK wielrennen. Met quoteringen van 2.75 kan je op een gouden medaille van in Belgie geboren Nederlandse coureur inzetten. Paul Sagan is de eerste achtervolger met odds van 6.0. Philippe Gilbert wordt niet vaak als underdog beschouwd, maar met 13.0 odds lijken de Bookmakers Nederland niet vol vertrouwen te beschikken voor deze Waalse wielrenner.

Meer informatie over het WK wielrennen 2019

Tussen 22 en 29 september wordt er in Yorkshire om verschillende wielrennen titels gekoerst. Het meeste prestigieuze evenement is sowieso altijd wel de wegrit voor de mannen (op 29 september). In de Engelse stad Leeds worden er dit jaar in totaal 286 kilometers afgelegd in de race voor de wereldkampioen wegwielrennen voor de elite mannen.

Hiervoor op 28 september doen de vrouwen elite het ook, maar dit keer in Bradford. Andere kampioenschappen zijn de junioren, en beloften. Als laatste wordt er ook een wereldkampioen tijdrit gekroond in deze verschillende categorieen. Deze tijdrit is altijd een mooi spektakel, dus mis deze zeker ook niet!

Underdogs en Kanshebbers WK wielrennen tijdrit

Dit jaar is de tijdrit een mooie 54 kilometer lang. Indien je het nog niet wist, start deze in North Hallerton en eindigt hij net zoals elke andere race in Harrogate. Allereerst kijken we nu even naar de kanshebbers WK wielrennen tijdrit.

Net zoals bij de wegrit, zijn de WK wielrennen kanshebbers voor winst met uitzondering van Mathieu van der Poel zowat dezelfde namen. Onze grote favoriet is de Slowaak Peter Sagan. Ook de Fransman Alaphilipphe komt opnieuw in ons lijstje te staan. Wie denk jij dat favoriet WK wielrennen tijdrit is? En wie zijn de underdogs WK wielrennen?

Wedden op WK Wielrennen met € 100 bonus

Tijdens dit geweldig WK wielrennen kan je de Svenbet bonus van 100% tot een flinke € 100 pakken! Svenbet is een prima bookmaker waar wedden op WK Wielrennen uiteraard ook een perfecte mogelijkheid is. Moest je al weten wie het WK wielrennen 2019 wint dan kan je via onderstaande knop je meteen aanmelden bij Svenbet. Ben je een Belg? Dan heb je met de Bwin Bonus ook een geweldige kans! Klik hieronder om je meteen te registreren.

WK wielrennen Favorieten 2019 in Yorkshire: odds

© Bwin

Is dit nog niet genoeg om je onweerstaanbare drang om op dit WK te gokken te vervullen? Ga dan even kijken naar onze Bonus pagina waar je meer informatie vindt over elke bookmaker met hun respectievelijke stortingsbonus. We bespreken zowat elk detail, zowel positief als negatief van elke bonus. Kijk dus zeker eens op die pagina.

 

Svenbet Nieuws