Wolfsburg thuis in gevecht met Werder Bremen

Erik de Kort
5. juni 2020

Op speeldag 30 van de Bundesliga ontvangt Wolfsburg dat de zesde plek probeert vast te houden Bremen dat degradatie wil ontlopen. Welk team pakt de belangrijke punten: Bremen of Wolfsburg?

Heeft Werder Bremen het lek gedicht?

Wat ging er toch veel mis dit seizoen. Er werden aardig wat wedstrijden verloren en met name de verdediging leek wel een gatenkaas. Na de herstart van de competitie lijkt Werder aan een inhaalrace te zijn begonnen. Uit de laatste drie wedstrijden zijn er maar liefst zeven punten behaald. Dat is ruim 25% van het totale puntenaantal van Werder Bremen. Het gaat dus stukken beter dan voorheen. Voor de match tegen Wolfsburg missen er wel drie belangrijke namen. Kevin Muhwald is het hete seizoen al uitgeschakeld door een knieoperatie maar ook Claudio Pizarro en Nuri Sahin lijken de uitwedstrijd tegen Wolfsburg te moeten missen.

We hebben een rondje langs de bookmakers gemaakt om voor jou de beste odds bij Werder Bremen tegen Wolfsburg te vinden. We zijn uitgekomen bij 24bettle. De odds maar ook de 24bettle bonus lees je iets verderop in dit artikel. Laten we snel eens kijken hoe Wolfsburg ervoor staat.

Wolfsburg strijd voor het laatste Europese ticket

De zesde plaats. Er zijn een hoop teams die azen op die plek maar vooralsnog is het Wolfsburg dat het laatste Europese ticket met hand en tand verdedigt. Hoffenheim dat op evenveel punten staat is een geduchte concurrent en Freiburg en Hertha Berlin staan vier punten onder Wolfsburg. Elk punt telt en dus zal Wolfsburg Bremen ontvangen met het doel drie belangrijke punten te pakken.

Ook Wolfsburg heeft wat ontbrekende spelers. Ignacio Camacho, William en Paulo Otavio zijn er voorlopig nog niet bij. Wolfsburg moet toch wel iets vrezen voor Bremen, de laatste twee wedstrijden wist Werder te winnen. Opvallend detail is dat zowel Wout Weghorst als Davy Klaassen op het scorebord stonden in deze wedstrijden. Gaat dat dit weekend ook lukken?

 

Nu wedden op Wolfsburg tegen Werder Bremen met goede odds

©24 Bettle

De odds bij Werder Bremen – Wolfsburg

We reizen af naar 24Bettle en daar zien we dat Wolfsburg toch wel favoriet is voor de overwinning. Toch liggen de odds lekker hoog en geeft dit ideale wedmogelijkheden. Voor een overwinning van Wolfsburg krijg je nu 2.06. Als je denkt dat Werder Bremen, net als de laatste twee edities de sterkste is, sporen de odds van 3,75 je zeker aan om hierop in te zetten. Ook een gelijkspel wordt lekker betaald. Je krijgt hier 3.60 voor. We zeiden het al, behalve de goede odds is de bookmaker bonus zeker niet verkeerd bij 24 Bettle. Laten we dus snel kijken wat je hier kunt verwachten.

Mis de 24 Bettle bonus niet!

Je aanmelden bij 24 Bettle en hier je eerste storting doen is zeker de moeite waard met de mooie 100% welkomstbonus tot € 120 met gunstige voorwaarden. Ook zijn er exclusieve reload bonussen te vinden die zeker de moeite waard zijn. Zo krijg je 30% tot €100 extra bij één van deze bonussen. 24 Bettle is dus zeker niet verlegen om een lekkere bonus weg te geven. Maak hier dan ook snel gebruik van! Via de link hieronder pak je gelijk die mooie 24Bettle bonus mee!

24Bettle Nieuws