WK bonus

Het WK staat weer op het punt van beginnen, dit keer in de hitte van Qatar en in de Winter voor ons als kijkers. De start van het WK 2022 Qatar betekend natuurlijk ook dat de Nederlandse bookmakers weer met allemaal verschillende acties komen aanzetten, voor zowel nieuwe als bestaande spelers! Hieronder kijken we naar elke bookmaker WK bonus, WK welkomstbonus, WK free bet en WK gratis weddenschappen, en alle andere acties die de WK bookmakers hebben opgezet.

WK Promoties en WK Free Bets

Er zijn al veel Nederlandse bet sites die naar buiten zijn gekomen met hun speciale WK bonus of WK actie. In dit overzicht kijken we per bookmaker wat ze voor jou bedacht hebben als WK bonus.

Betcity WK fre bet

Betcity

Betcity heeft op dit moment wel twee grote WK bookmaker bonussen. Ze bieden elke speler free bets aan en hebben ook nog is een prijzenpot van 100.000 euro! Als eerste gaan we in op de free bets. Unibet biedt elke spelers, nieuw of bestaand, 3 free bets aan voor 10 euro om op het WK in te zetten. Deze WK bonus is gemakkelijk te claimen door 30 euro te storten. Je krijgt vervolgens 1 Pre Match free bet, 1 Free bet die je kunt gebruiken voor live weddenschappen, en 1 voor BetBuilder Free bet. De WK Free bets kun je vervolgens inzetten op WK weddenschappen.

Dan hebben we nog de Betcity WK-Pool en prijzenpot, hoe werkt die precies? Het toernooi bestaat uit 5 delen (groepsfase, kwartfinales, kwartfinales, halve finales, de finale en een eindklassement). Per fase vul je jouw prognose in. In de groepsfase word er tot 90 minute geteld. Vanaf de 8e finale worden de resultaten geteld inclusief verlening en penalties. De verdeling van de prijzen gebeurd na ieder deel. Over alle 5 rondes van het toernooi word 10.000 euro verdeeld. Voor het eindklassement nog is een extra 50.000 euro. Hoeveel van het prijzengeld dat je verdiend is afhankelijk van jouw positie op de ranglijst van de Betcity WK-Poule.

Unibet WK combi boost

Unibet

Unibet gaf eerder al via een andere Unibet bonus de kans om een WK free bet te verdienen door in te zetten op de Eredivisie. Nu dat de Eredivisie inmiddels al aan hun break is gestart, komt Unibet met een nieuwe actie, dit keer gericht op combinatie weddenschappen. De actie heet ‘Verhoog je winst tot 50% op alle WK-wedstrijden’. Hoe meer selecties jij toevoegt aan jouw WK combinatieweddenschap, hoe groter de boost word, tot wel 50% dus.

Tijdens de groepsfase van het WK speelt elk team 3 wedstrijden, perfect dus om bijvoorbeeld een combinatieweddenschap te maken van deze 3 wedstrijden. Maak je een combinatie van 12 wedstrijden dan pak je de maximale boost van 50%! Hieronder een overzicht van hoe groot de boost is bij welk aantal selecties.

Jack’s

Het welbekende Jack’s Casino Sport heeft voor het WK Qatar haar welkomstbonus volledig veranderd. Met deze nieuwe WK bonus kun je als nieuwe speler direct 5 WK free bets verdienen. Om deze free bets te krijgen zul je je eerst moeten aanmelden bij Jack’s met een nieuw account, vervolgens maak je een eerste storting van minimaal 20 euro. Je krijgt dan 5 free bets van elk 10 euro, 50 euro in totaal dus. Deze free bets kun je vervolgens vrij inzetten op het WK.

Toto WK bonus

Toto

Toto komt dit WK met een hele originele Toto bonus: Win een goudstaaf ter waarde van 57.000 euro met Toto! Na het claimen van deze actie krijg je van Toto voor elke dag dat je 10 euro die je inzet op het WK een ticket voor de loterij, maximaal 1 ticket per dag. Zodra het WK is afgelopen doet Toto een trekking over alle tickets. Elke ticket maakt dus kans op een goudstaaf van 1 kilo met een waarde van 57.000 euro.

LiveScore Bet

LiveScore Bet is ook al een WK bonus begonnen en dat doen ze aan de hand van een prijzenpot van wel 70.000 euro! Deze prijzenpot is volledig gericht op Nederland op het WK. Je kunt namelijk een deel van deze pot winnen wanneer jij inzet op Nederland op het WK. Hoe werkt het? Allereerst registreer je bij LiveScore Bet en claim de LiveScore Bet bonus, vervolgens zet je elke ronde een bet van 10 euro op de geselecteerde wedstrijden. Is jouw bet goed? Dan win je een deel van 10.000 euro voor elke ronde die Nederland wint.

LiveScore Bet WK Bonus

Circus

Circus biedt op dit moment nog geen speciale welkomstbonus aan voor het WK (natuurlijk blijft de reguliere Circus bonus gewoon doorlopen). Wel zet Circus haar Circus Super Odds in voor het WK. Zo is het nu al mogelijk voor nieuwe spelers om via de Circus Super odds in te zetten op een WK overwinning van Nederland met een WK odds boost van @100.00!

WK promotie overzicht

Tijdens het hele WK houden wij elke WK bookmaker actie en WK bonus goed in de gaten, Los van de grote acties en aanbiedingen zijn er ook vaak boosten odds voor wedstrijden of outrights. Hieronder een live overzicht van alle lopende WK bonussen van de Nederlandse bookmakers.

LiveScore Bet Logo
Verlopen
PSV-BVB: PSV wint en beide teams 5(+) schoten op doel @7.00! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
SUPER BOOST: PSV-BVB: PSV wint en beide scoren @4.00! (max. 10eu inzet, voor alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
De Jong (PSV) en Haaland (City) scoren dinsdagavond @3.75! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
City-Chelsea: City wint en Haaland scoort het 1e doelpunt @4.50 i.p.v. @3.85! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Doelpunt in 1e helft van alle 8 KKD wedstrijden van vrijdagavond @10.00 i.p.v. @8.00! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
PSG-Sociedad: PSG wint met 2+ goals verschil + Mbappe scoort + 4+ goals in wedstrijd @8.00! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Lazio - Bayern: Bayern wint + Kane scoort + 4+ doelpunten in duel @5.00! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plymouth - Leeds: Leeds wint + beide teams scoren + >4 goals in wedstrijd @4.35!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Nigeria-Angelo & Congo-Guinea: Nigeria en Congo leiden bij rust @7.50! (alle klanten)

Bookmaker bonus en bookmaker welkomstbonussen

Naast de WK acties loopt elke reguliere bookmaker bonus natuurlijk ook gewoon door. Vrijwel alle Nederlandse bookmakers hebben zo’n actie. Hiermee kun je als nieuwe speler bijvoorbeeld jouw eerste storting verdubbelen om gratis weddenschappen ontvangen. Hieronder een kort overzicht van onze favorieten.

Betcity

Als nieuwe Nederlandse speler bij deze bookmaker krijg je direct een mooie Betcity Free bet bovenop jouw eerste gestorte bedrag. Bij een eerste storting van 20 tot 49.99 euro, krijg je een gratis weddenschap van 20 euro. Bij een storting van 50 euro of meer krijg je zelfs een Betcity free bet van 50 euro. Lees hier alle details over de Betcity bonus.

Bet365

De bet365 bonus is een hele mooie bonus van 100% tot wel 100 euro aan Bet365 wedkredieten. Wat mooi is aan deze bonus is dat je er al gebruik van kunt maken na een minimale storting van 5 euro. Na de storting kun je zelf de welkomstbonus claimen via jouw account. Lees hier meer over de Bet365 bonus.

Jack’s

Jack’s boost jouw eerst storting met wel 250%, tot 50 euro. Bij een storting van 20 euro krijg je direct 50 euro aan Jack’s free bets. Dit zijn 5 free bets van elk 10 euro. Hiermee is het een van de betere bookmaker bonussen in Nederland. Let wel op dat deze actie alleen geld voor het WK. Lees hier verder over de Jack’s bonus.