Wedden op Marokko Africa Cup 2024

Marokko gooide hoge ogen tijdens het WK in Qatar, ruim een jaar geleden. Daar wist het vriend en vijand te verbazen door de troostfinale te behalen en op de vierde plek te eindigen. Nog nooit was Marokko zo ver op een eindtoernooi gekomen. Dat belooft natuurlijk wat voor de aankomende Africa Cup of Nations. Is Marokko kanshebber? Op deze pagina bespreken we natuurlijk de kansen van de Marokkaanse ploeg, pakken we de beste odds en bonussen erbij en kijken we wat de mogelijkheden zijn om te wedden op Marokko op AFCON.

Wedden op wedstrijden van Marokko

Bij de wedstrijden van Marokko in de Africa Cup kun je wedden op het aantal doelpunten en wie het eerste doelpunt maakt. Ook kun je de juiste uitslag voorspellen of middels een handicap je team met een (virtuele) achterstand laten starten. Daarnaast zijn er natuurlijk betbuilders beschikbaar waarbij je meerdere wedevenementen binnen een wedstrijd kunt combineren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan twee schoten op doel van Hakimi, een 2-0 overwinning en 1-0 voorsprong bij rust. Dat levert je, meet de gecombineerde odds van een betbuilder 7.00 op.

Livescorebet Bonus

Verder verwachten we ook nog weddenschappen zoals, Marokko haalt de kwartfinale van de Africa Cup, X speler wordt topscorer van het toernooi, X speler wordt MVP van het toernooi. Het hangt er maar net van af bij welke bookmaker je kijkt. Onze ervaring leert ons dat Livescore Bet een geweldige bookmaker is voor jouw Africa Cup weddenschappen. Niet alleen omdat er hier tal van verschillende markten beschikbaar zijn, maar ook omdat je vaak de hoogste odds vind bij deze legale bookmaker. Bovendien kun je er vaak ook nog eens een mooie bookmaker bonus vinden.

Is Marokko favoriet op de Africa Cup of Nations

Je kunt wel stellen dat Marokko een van de kanshebbers is om de Africa Cup op hun naam te schrijven. Dat heeft niet alleen te maken met de goede resultaten op het WK, maar toch ook met de kwaliteit die de ploeg van Walid Regragui bezit. Veel van de spelers die uitkwamen op het WK zijn ook dit toernooi weer actief. Daarnaast hebben de Marokkanen een goede kans om zonder al te veel problemen de knock-outronde te bereiken.

Marokko is ingedeeld in Groep F samen met Zambia, Tanzania en Congo. Bij de beste bookmakers Nederland is Marokko nog niet de topfavoriet, maar dat betekent dat je goede odds krijgt voor wedden op Marokko wint Africa Cup. Het is natuurlijk ook nog vroeg, het toernooi moet immers nog beginnen. Daardoor kun je nu al wedden op Marokko en 7.50x je inzet pakken. Een plek in de top 3 levert je 4.24 op. (odds van 02-01-2023). Houd er natuurlijk wel rekening mee dat deze quoteringen veranderen. Senegal staat als enige land nog boven Marokko met odds van 7.00. Dat houdt dus in dat ze bij de bookmakers verwachten dat de Senegalezen het meeste kans maken om de Africa Cup te winnen.

Ook zien we dat sommige van de sportweddenschappen bonus bookmakers je laten wedden op winst van Marokko in Groep F. Dat betekent dat ze groepshoofd van de poule worden en dus boven aan de poule eindigen. Een zekerheidje volgens de bookies en dat zie je wel terug aan de odds van 1.45 voor “Marokko groepswinnaar Groep F’. Een eindklassering in de top 2 levert zelfs nog wat minder op met 1.04.

Wedden op wedstrijden van Marokko in Africa Cup

Marokko speelt in ieder geval drie wedstrijden op de Africa Cup. Dat zijn de wedstrijden in de groepsfase. Daarbij verwachten we toch ook wel dat er een paar wedstrijden in de knock-outfase van AFCON van ‘24 bijkomen en dat Marokko wellicht wel de finale haalt. Het goede nieuws is, dat je op al deze wedstrijden kunt inzetten. Je kunt zelfs nu al gokken op Marokko – Tanzania op 17 januari 2024, de eerste test voor de mannen van Walid Regragui. De andere wedstrijden in de groep zijn nog niet gepubliceerd, maar zullen weldra volgen. We raden je daarom aan om altijd goed de bookmakers in de gaten te houden. Vrijwel dagelijks voegen ze weer nieuwe wedevenementen toe.

Vlag Marokko

Nu vraag je je natuurlijk af wat de odds zijn bij de eerste wedstrijd van Marokko op de Africa Cup 2024 tegen Tanzania. Op het moment van schrijven, krijg je bij Livescore Bet 1.26 voor winst van Marokko. Een gelijkspel levert je 4.60 op en voor een overwinning van Tanzania stijgt de odd naar maar liefst 8.50. Ook kunnen we al zien dat de bookies bij deze wedstrijden best wel wat doelpunten verwachten. Het staat haast bijna buiten kijf dat er gescoord wordt aangezien je voor meer dan 0.5 doelpunten 1.004 krijgt. Meer dan 3,5 goals levert je alsnog ‘slechts’ 2.95 op.

Hoe kun je wedden op Africa Cup

We hebben de outrights al besproken en hebben ook al wat wedmogelijkheden besproken bij de wedstrijden van Marokko op het Africa Cup toernooi. Toch zijn er nog wel meer mogelijkheden om te wedden op Marokko. Bekijk hiervoor onze wedden op Africa Cup pagina!

Tegen wie speelt Marokko op Africa Cup 2024?

Omdat het toernooi nog moet beginnen, weten we alleen tegen wie Marokko het opneemt in Groep F van de Africa Cup. Zoals hierboven al vermeld is Tanzania de eerste tegenstander. Die wedstrijd wordt gespeeld op 17 januari om 18.00 NL tijd. Een paar dagen later speelt Marokko tegen Congo. Die wedstrijd vindt plaats op 21 januari om 15.00 NL tijd. De laatste groepswedstrijd is op 24 januari om negen uur ’s avonds. Dan nemen de Leeuwen van de Atlas het op tegen Zambia.

De achtste finales vinden plaats tussen 28 en 30 januari, met de kwartfinales op 2 en 3 februari. Op 7 februari is het tijd voor de halve finales, de troostfinale is op 10 februari. Uiteindelijk is de finale van de Africa Cup op 11 februari om negen uur ‘s avonds.

Heeft Marokko Africa Cup gewonnen?

Ja, in 1876 won Marokko de Africa Cup. Marokko doet het lang niet altijd even goed maar heeft toch al weleens de Africa Cup gewonnen. Daarnaast werden ze in 1980 derde en pakte Marokko twee keer de vierde plek in 1986 en 1988. In 2004 werd de Marokkaanse ploeg tweede in de Africa Cup achter Tunesië. Het is dus weer de hoogste tijd voor een zegereeks en met de huidige spelersgroep is het zomaar mogelijk dat Marokko de Africa Cup wint!