Gratis wedden met de Bet777 Mobile Club

De populariteit voor inzetten op sport met je mobiel neemt steeds meer toe. Bet777 speelt hier goed op in met de mobile club waarbij je elke week freebets krijgt als je lid bent.

Opgelet: Bet777 is niet beschikbaar in Nederland en biedt geen bonussen meer aan Belgen.

Elke week een freebet van €5 met de 777 Mobile Club

Als jij graag inzet op sport dan weet je natuurlijk dat het wel heel makkelijk is op tegenwoordig vanaf je mobiele telefoon of tablet vanaf elke locatie te wedden. Je wordt niet meer gelimiteerd om achter een pc te kruipen om je weddenschappen te plaatsen. Steeds meer bookmakers verplaatsen zich nu naar de mobiele markt en om het mobiele wedden te stimuleren krijg je nu bij Bet777 elke week een free bet van € 5 als je inzet met je mobiel. Hiervoor kun je natuurlijk de 777 mobiele app gebruiken. Hoe deze promotie precies werkt lees je hieronder.

777 Mobile Club freebet

©Bet777

Hoe werkt de 777 Mobile Club?

Zodra je lid bent van de 777 Mobile Clubs ontvang je elke week een freebet van €5 als je de voorafgaande week voor €50 gewed hebt via mobiel. Het werkt dus vrij gemakkelijk, zodra je een account hebt bij Bet777 en je hebt aangemeld voor deze promotie zet je minimaal €50 in op combi weddenschappen met minimale odds van 2.50. Als jij aan deze voorwaarden hebt voldaan, word je op maandag door Bet777 gecontacteerd om je Freebet te ontvangen.  Zo kun je dus elke week gratis wedden. Let wel even op dat de mobile club niet in combinatie met andere aanbiedingen kan worden gebruikt. Zodra je de freebet hebt ontvangen heb je 2 dagen de tijd om je mobiele freebet in te zetten op wat voor sportweddenschap je ook kiest. De minimale quotering voor een single bet is 1.70 en voor een combi weddenschappen 1.50.

 

Ontdek de bet777 app

©Bet777

De Bet777 mobiele app

Mobiel wedden is natuurlijk altijd makkelijk. Vanaf elke locatie kun je inzetten op jouw favoriete wedstrijden. Dit kan natuurlijk via de browser op je smartphone maar is nog veel makkelijker met een goedwerkende app. Bij Bet777 hebben ze daar aan gedacht en vind je een mooie app voor Apple en Android. Met de app heb je elke maand meer dan 25.000 evenementen binnen handbereik, kun je veilig storten en geld afhalen en blij je up-to-date met de push notificaties en live match tracker. Bovendien heb je dus extra mobiele voordelen zoals de 777 mobile Club waarbij je dus elke week mag gratis wedden als je aan de voorwaarden voldoet. Als jij dus graag inzet van eender welke locatie, is deze app en de 777 mobile club echt een aanrader. Via de link hieronder kom je direct uit bij Bet777 en pak je dus deze mooie promo mee!