Wedden op Concacaf Gold Cup

De CONCACAF Gold Cup, ook wel bekend als de Campeonato de la CONCACAF, is een prestigieus voetbaltoernooi dat om de twee jaar wordt gehouden. Het is de belangrijkste competitie voor landenteams in de CONCACAF-regio met onder andere Noord-Amerika en het Caribisch gebied. Vanaf 24 juni 2023 vind de Gold Cup plaats en kun je wedden op dit spectaculaire evenement. Op deze pagina leggen we je precies uit waar en hoe je het beste kunt wedden, delen we de beste odds en kijken we natuurlijk naar de favorieten.

CONCACAF Gold Cup 2023 odds wedstrijden

Bij welke bookmakers kun je wedden op de Gold Cup?

Als je wilt wedden op de wedstrijden in de Gold Cup, doe je dat natuurlijk bij een legale bookmaker Nederland die behalve goede odds, ook nog eens een mooie bonus aanbiedt, Na uitgebreid onderzoek naar de hoogte van de quoteringen bij de Concacaf Gold Cup en een blik op de beschikbare promoties, hebben we drie goede bookmakers gevonden waar het wedden meer dan dan de moeite waard. We raden je overigens altijd aan om voor een bookmaker met een vergunning van de Kansspelautoriteit te kiezen. Jacks, Circus en Toto zijn prima bookmakers die aan alle strenge eisen in Nederland voldoen en waardoor je dus weet dat je hier veilig kunt spelen. Onze bevindingen over deze bookmakers lees je natuurlijk in onze allesomvattende reviews.

Jacks welkomstbonus 2023

Wedden op de Gold Cup bij Jack’s

Jack’s is de eerste bookmaker waar je Concacaf Gold odds kon vinden. Deze bookmaker was samen met 10 andere goksites een van de eerste legale bookmakers in Nederland. Je kent ze wellicht wel van hun landgebonden aanbod of van de vele samenwerkingen met bijvoorbeeld Glory (kickboksen) of de PDC (darts). Ook op het gebied van voetbal is het zeker de moeite waard om te wedden bij Jack’s. Je vind er vaak hoge odds en de bookmaker bonus voor nieuwe spelers is een van de hoogste van Nederland.

Bij Jack’s vind je hoge quoteringen voor het wedden op de Gold Cup en wordt je verwelkomd met de Jack’s welkomstbonus ter waarde van € 60 aan freebets. Behalve deze gratis weddenschappen, pak je ook nog eens een +20% profitboost die je kunt gebruiken op een sport naar keuze. Bij een storting van € 50,00 of meer pak je vijf free bets van € 10,00 met daarbij nog eens een Free Bet van een tientje voor de Jack’s Specials en dus de profit boost van 20%. Minder storten kan natuurlijk ook. Je ontvangt de bonus al bij een storting van € 20,00, maar je ontvangt hier wel wat minder gratis weddenschappen bij. Dat zijn namelijk twee Free Bets van een tientje en een gratis weddenschap voor de Jack’s Specials van € 5,00. Via de link hierboven kom je direct uit op de registratiepagina waar je deze exclusieve bonus kunt pakken.

Circus bonus

Gokken op voetbal bij Circus

Ook bij Circus is het ten tijde van de Gold Cup weer raak. Deze van oorsprong bookmaker België is nu al een tijd ook in Nederland te vinden en daar zijn we maar wat blij. Dat heeft onder andere te maken met de heerlijke welkomstbonus tot € 250 aan free bets die je hier kunt vinden. Bij Circus kun je wedden op de Gold Cup winnaar, staan er spectaculaire promoties voor je klaar gedurende het hele toernooi, maar kun je ook op andere sporten wedden. Daarnaast geldt ook hier weer dat de quoteringen hoger liggen dan bij andere betting sites Nederland. Heb je nog niet eerder bij Circus gespeeld? Pak dan nu gelijk de Circus bonus met een waarde van wel € 250 via de link hieronder. Daarmee kun je gratis wedden op de CONCACAF Gold Cup of een andere sport naar keuze. Even verderop delen we natuurlijk nog de beste odds met je en bespreken we de favorieten zodat je goed voorbereid je eerste gratis weddenschap kunt plaatsen.

Bet365 bonus

Bet365 wedden tijdens de CONCACAF Gold Cup

Natuurlijk heb je al eens van Bet365 gehoord. Dat is niet zo gek want het is de meest bekende bookmaker ter wereld. Sinds ruim een jaar kun je in Nederland legaal spelen bij dit online wedkantoor. Bet365 is een grootheid op het gebied van voetbalwedden en is sponsor van Stoke City FC in de Engelse Premier League. Speciaal voor Nederlandse spelers van 24 jaar en ouder hebben we een mooie Bet365 bonus kunnen lospeuteren. Door je via sportweddenschappen bonus aan te melden, krijg je namelijk € 50,00 aan wedkredieten Daar hoef je slechts een tientje voor te storten. Dat komt natuurlijk lekker uit met al die heerlijke wedstrijden in de CONCACAF Gold Cup. Laten we daarom snel kijken welke landen kans maken op de titel en welke odds je kunt pakken.

Welke landen zijn favorieten op de Gold Cup

Zoals bij elk voetbal toernooi zijn er natuurlijk een paar landen die gerekend worden als kanshebbers voor de titel. Bij alle bookmakers valt op dat Mexico en de Verenigde Staten de grote favorieten zijn voor de eindwinst. Wat gelijk opvalt, is dat het verschil tussen Mexico en de VS helemaal niet zo groot is, maar hard oploopt als je naar de andere deelnemers kijkt. Er doen aan deze editie van de Gold Cup 16 landen mee. Ook Qatar doet mee aan de CONCACAF Gold Cup, terwijl dit land natuurlijk niet in de regio ligt. Dat heeft te maken met een speciale samenwerking tussen de Qatarese voetbalbond en de CONCACAF. Echter zijn de Qatari geen favoriet en krijg je 15 keer je inzet als ze het toernooi als “buitenstaander” op hun naam weten te schrijven. Hieronder zie je wie volgens Bet365 favoriet zijn om het toernooi te winnen. Daarbij zie je natuurlijk ook gelijk de odds voor elk land dat deelneemt aan de CONCACAF Gold Cup. Spot jij een kanshebber met goede odds? Zet dan nog gelijk in om deze goede odds vast te leggen!

Outright odds Gold Cup 2023 © Bet365 – 22/05/2023.- quoteringen kunnen veranderen

De beste odds om op de Gold Cup te wedden

Met zestien deelnemende landen zijn er tussen 24 juni en 16 juli genoeg mogelijkheden voor de Gold Cup 2023. Canada host het toernooi en de meeste aandacht lijkt te gaan naar regerend kampioen Verenigde Staten en achtvoudig winnaar Mexico. Juist omdat het toernooi om de twee jaar gespeeld wordt en de winnaar zich automatisch kwalificeert voor de Confederations Cup staat er naast de eer natuurlijk een hoop op het spel. Zelfs voor het toernooi plaatsvond kon je al wedden op de last-minute kwalificatiewedstrijden. Nu de Gold Cup echter begint, zet je natuurlijk in op de wedstrijden in de groepsfase, de topscorer van het toernooi, of bijvoorbeeld de eindwinnaar? Wordt het opnieuw de VS, net zoals twee jaar geleden? Dat pak je daar nu drie keer je inzet mee. Topfavoriet Mexico levert je op het moment van schrijven 2.75 op,terwijl het gastland Canada al op zeven keer je inleg staat.

Omdat de wedstrijden in Canada gespeeld worden, moet je er wel wat voor over hebben om ze live te kijken. Dat betekent namelijk of laat naar bed gaan, of juist vroeg opstaan. Veel van de wedstrijden worden na middernacht gespeeld, maar met een beetje geluk kun je nog een wedstrijd om half elf ‘s avonds live meepakken. Trinidad & Tobago – Saint Kitts bijvoorbeeld, waarbij eerstgenoemde favoriet is. In een periode waarin er weinig voetbal op de buis is, is de CONCACAF Gold Cup je redder in nood en met de beste Gold Cup Odds bij deze bookmakers kun je naar hartelust wedden!