Ladbrokes Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 200
Exclusief
De Ladbrokes welkomstbonus biedt je een geweldige 100% tot € 200 free bet aan op je eerste weddenschap bij odds van 1.50. Enkel inwoners van Belgie kunnen momenteel deze aanbieding ontvangen, want Ladbrokes Nederland is momenteel geen mogelijkheid. Nadat je een account hebt gemaakt kan je een storting doen via een aantal diverse manieren. Je hebt de keuze uit Maestro, Bancontact, Paysafecard, Neteller en Skrill en tot slot PayPal. Je ontvangt je welkomstbonus Ladbrokes free bet enkel nadat je eerst je volledige storting hebt ingezet. De free bet blijft 7 dagen actief na ontvangst. Ook leuk is dat je €5 gratis zonder storten krijgt bij registratie.
Maximale bonus

€ 200

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Free Bet is Cash

Min. quotering

1.01

Tijdslimiet

7 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Storten kan met Bancontact
 • Hoog bonusbedrag € 200
 • Lage min odds 1.50
 • € 5 gratis zonder storten
Beschikbaar in
 • België België
geldig tot

onbeperkt

Licenties
 • Ministerium für Inneres, ländliche Räume und Integration (Schleswig-Holstein)
 • Gambling Commission (Great Britain)
Betaalmethodes
 • PayPal
 • paysafecard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bancontact
 • HiPay

Uitbetalingsvoorwaarden

Wanneer je klaar bent met je account aan te maken, dan kan je tot de volgende stap overgaan. Storten is mogelijk via een groot aantal manieren. De traditionele opties zoals Bancontact, Neteller en Skrill, PaysafeCard, en PayPal zijn allemaal beschikbaar. Als je een eerste storting maakt dan ontvang je 100% tot wel liefst € 200 aan free bets op je eerste geplaatste weddenschap aan noteringen van minimum 1.50. Na het ontvangen van de free bet krijg je 7 dagen de tijd om deze in te zetten op eender welke quoteringen.

Ladbrokes Bonus Voorbeeld 

 • Via de Ladbrokes knop kan je een account aanmaken
 • Log je in en druk op storting
 • Stort je € 200 dan kan je het maximum free bet bedrag krijgen
 • Bij je eerste weddenschap op quoteringen van 1.50 krijgt je 100% tot € 200 aan free bets
 • Deze free bets mag je op eender welke odds inzetten binnen de 7 dagen
 • Je moet deze niet rondspelen om de winst af te halen
 • Let wel op dat je volledig stortingsbedrag in totaal 1 maal moet worden ingezet vooraleer je de free bets krijgt.

De Ladbrokes Welkomstbonus bestaat een een Free bet tot €200
© Ladbrokes

FAQ over Ladbrokes Welkomstbonus

Hoeveel moet ik minstens storten om deze bonus te ontvangen?

Elke storting van minimum € 10 krijgt komt al in aanmerking voor de Ladbrokes welkomstbonus te onvangen.

Is het mogelijk via Skrill en Neteller te storten?

Indien je met Skrill en Neteller wilt storten dan kom je helaas niet in aanmerking tot voor de free bet bonus. Gelukkig zijn er nog een hele hoop andere stortingsmiddelen zoals bijvoorbeeld Bancontact.

Wat voor tijd krijg ik om de bonus rond te spelen?

Na je eerste weddenschap krijg je 7 dagen de tijd om je free bet in te zetten.

En moet ik een Ladbrokes code invoeren ergens toevallig?

Er is absoluut geen Ladbrokes bonuscode nodig om dit free bet aanbod te verkrijgen. Het enige dat je moet doen is onderaan via onze link je aanmelden en je krijgt automatisch dit aanbod beschikbaar zonder enige Ladbrokes stortingsbonus code.

Ik heb niets van bonus ontvangen, wat doe ik nu?

Indien je toevallig geen bonus hebt ontvangen dan kan dat door een aantal redenen zijn. Allereerst krijg je de free bets pas nadat je je eerste weddenschap hebt geplaatst. Pas wanneer je gestort geld volledig 1 keer is rondgespeeld krijg je de free bet beschikbaar. Als er nog iets mis is, kan je best even bij de Ladbrokes customer service langsgaan.

 

Ladbrokes contact opties
© Ladbrokes

 

Ladbrokes Registratie

Je registreren bij Ladbrokes is super simpel. We gaan er voor alle zekerheid toch nog even op in, in deze Ladbrokes Belgie review. Ladbrokes Nederland is helaas momenteel geen optie, maar moest dit in de toekomst veranderen dan updaten we dat ook in onze Bookmakers Nederland lijst. Je aanmelden kan via de onderstaande knop, waarna je bij Ladbrokes op "registreer" kan drukken.

 • Hier zal je even al je gegevens zoals rijksregister nummer, naam, voornaam, ..., moeten invullen
 • Klik op 'verder', en vul vervolgens je adres gegevens enzovoort in
 • Vervolgens zal je ook nog een email en wachtwoord moeten kiezen
 • Ook kan je kiezen of je wel of niet promoties wil ontvangen via mail of telefoon.

Zoals je hierboven kan zien, is het dus niet zo moeilijk om een Ladbrokes account aan te maken.

 

Ladbrokes storting en uitbetaling

Je hebt een aanzienlijke hoeveelheid middelen om je geld te storten en laten uitbetalen. Net zoals op elke andere bookmaker zijn deze gepaard. Als je met Skrill stort, dan zal je ook met Skrill moeten afhalen. Hieronder bespreken we deze middelen even dieper nog.

Storting

Je kan storten met Bancontact, Skrill, Neteller, Paysafecard, PayPal en je Maestro kaart. De kleinste mogelijk storting is € 10. Bij je stortingen worden er nooit kosten aangerekend via Ladbrokes.

Uitbetaling

Je weet het ondertussen hopelijk al, maar je zal dus met hetzelfde middel een uitbetaling moeten aanvragen dan waar je mee stortte. Je free bet winst laten uitbetalen is dus enkel mogelijk via je stortingsmiddel waarmee je deze bonus verkreeg. Stortte je met Maestro, dan zal het dus ook hiermee moeten uitbetaald worden. Uitbetalingen bij Ladbrokes kunnen al vanaf € 10. Let wel op dat je altijd je account zal moeten verifieren bij eventuele uitbetalingen. Je zal dan je identiteitskaart of passpoort zowel als een bewijs van adres moeten laten nakijken. In sommige gevallen zal je ook je betalingsoptie moeten laten goedkeuren. Helaas zal je hier niet aan kunnen ontsnappen, gezien dit tegenwoordig verplicht is voor alle grote internet commerce, en in grotere mate online gokken.

Opmerking

Je kan storten met Neteller en Skrill maar je krijgt hiervoor geen bonus. Als je de sportweddenschappen bonus met PaySafe wil verkrijgen dan zal je allereerst ook een verificatie moeten doorstaan.

Overzicht sport gokken bij Ladbrokes
© Ladbrokes

Ladbrokes wedden en quoteringen

Bijna bij elke bookmaker heb je altijd een grote focus op voetbal, en dat is bij Ladbrokes ook zo het geval. Je kan op zowat elke competitie zowel national als internationaal gaan wedden. Je hebt meer dan een honderdtal selecties bij elke wedstrijd, uiteraard afhanklijk van de populariteit van de competitie. Alle andere minder populaire sporten zoals MMA, wielrennen, tennis, boksen, enzovoort, zijn ook beschikbaar bij Ladbrokes. Politieke weddenschappen zowel als wedden op allerlei special events als TV shows en Eurosong Festival zijn allemaal ook mogelijk. De quoteringen marges liggen best ook wel goed, er zijn bookmakers met betere marges maar Ladbrokes zit redelijk rond het gemiddelde van de betere opties op de markt. Leuk is ook dat voor vele hoogstaande wedstrijden je allerlei aanbiedingen krijgt zowel risicoloze weddenschappen via hun promotie pagina.

Ladbrokes klantendienst

Je kan heel gemakkelijk de Ladbrokes klantendienst contacteren in het Nederlands via een aantal manieren. Allereerst heb je uiteraard de fantastische live chat functie die altijd het snelste is. Je kan deze bereiken tussen 8u s'morgends en 11u s'avonds. Contact via telefoon kan ook via dit nummer: 0800 49 659. Tot slot is er ook een email adres dat je kan mailen op help@ladbrokes.be. Opties genoeg dus indien je enkele problemen hebt. De Ladbrokes klantenservice is dus heel makkelijk bereikbaar en in onze mening heel vriendelijk en hulpzaam.

Ladbrokes Conclusie

Ladbrokes is volgens ons zeker een geweldige bookmaker voor Belgische klanten. De welkomstbonus geeft je kans op een 100% tot €200 free bet op je eerste weddenschap aan odds van 1.50. De quoteringen marges liggen redelijk goed in vergelijking met de concurrentie, en het wedaanbod is ook heel groot. De Ladbrokes klantendienst werkt ook naar behoren, en storten met Bancontact zowel als een hoop andere middelen is ook goed.  Er valt dus weinig negatief te zeggen over deze bookmaker, maar hoewel er niets negatief is het ook niet echt een uitblinker. Ladbrokes is gewoonweg een degelijke bookmaker waar je zeker goed bij zit, en daar zijn we sowieso tevreden mee.