Ladbrokes België

Ladbrokes sponsorde vroeger een hele hoop teams, maar maakte in 2018 de beslissing om minder op sport reclame in te zetten. Tegenwoordig is de voornaamste Belgische club die ze sponsoren RWDM. Deze van oorsprong UK bookmaker heeft al ervaringen die 100+ jaar terug gaan tot 1886! In 2018 kocht GVC holdings het bedrijf op, wat een beetje jammer is gezien er niet veel gokbedrijven al actief waren voor de eerst wereldoorlog. Ladbrokes is dus heel bekend in en buiten Belgie.

De Ladbrokes sportweddenschappen bonus is helaas niet meer beschikbaar door een Koninklijk besluit van de Belgische overheid. Wel verwijzen je graag door naar andere bookies die wel gratis wedden op sport aanbieden. Nederlanders kunnen een kijkje nemen op de beste bookmakers Nederland.

Ladbrokes Registratie

Je registreren bij Ladbrokes is super simpel. We gaan er voor alle zekerheid toch nog even op in, in deze Ladbrokes Belgie review. Ladbrokes Nederland is helaas momenteel geen optie, maar moest dit in de toekomst veranderen dan updaten we dat ook in onze Bookmakers Nederland lijst. Je aanmelden kan via de onderstaande knop, waarna je bij Ladbrokes op “registreer” kan drukken.

  • Hier zal je even al je gegevens zoals rijksregister nummer, naam, voornaam, …, moeten invullen
  • Klik op ‘verder’, en vul vervolgens je adres gegevens enzovoort in
  • Vervolgens zal je ook nog een email en wachtwoord moeten kiezen
  • Ook kan je kiezen of je wel of niet promoties wil ontvangen via mail of telefoon.

Zoals je hierboven kan zien, is het dus niet zo moeilijk om een Ladbrokes account aan te maken.

Ladbrokes storting en uitbetaling

Je hebt een aanzienlijke hoeveelheid middelen om je geld te storten en laten uitbetalen. Net zoals op elke andere bookmaker zijn deze gepaard. Als je met Skrill stort, dan zal je ook met Skrill moeten afhalen. Hieronder bespreken we deze middelen even dieper nog.

Storting

Je kan storten met Bancontact, Skrill, Neteller, Paysafecard, PayPal en je Maestro kaart. De kleinste mogelijk storting is € 10. Bij je stortingen worden er nooit kosten aangerekend via Ladbrokes.

Uitbetaling

Je weet het ondertussen hopelijk al, maar je zal dus met hetzelfde middel een uitbetaling moeten aanvragen dan waar je mee stortte. Je free bet winst laten uitbetalen is dus enkel mogelijk via je stortingsmiddel waarmee je deze bonus verkreeg. Stortte je met Maestro, dan zal het dus ook hiermee moeten uitbetaald worden. Uitbetalingen bij Ladbrokes kunnen al vanaf € 10. Let wel op dat je altijd je account zal moeten verifieren bij eventuele uitbetalingen. Je zal dan je identiteitskaart of passpoort zowel als een bewijs van adres moeten laten nakijken. In sommige gevallen zal je ook je betalingsoptie moeten laten goedkeuren. Helaas zal je hier niet aan kunnen ontsnappen, gezien dit tegenwoordig verplicht is voor alle grote internet commerce, en in grotere mate online gokken.

Opmerking

Je kan storten met Neteller en Skrill maar je krijgt hiervoor geen bonus. Als je de sportweddenschappen bonus met PaySafe wil verkrijgen, dan zal je allereerst ook een verificatie moeten doorstaan.

Overzicht sport gokken bij Ladbrokes
© Ladbrokes

Ladbrokes wedden en quoteringen

Bijna bij elke bookmaker heb je altijd een grote focus op voetbal, en dat is bij Ladbrokes ook zo het geval. Je kan op zowat elke competitie zowel national als internationaal gaan wedden. Je hebt meer dan een honderdtal selecties bij elke wedstrijd, uiteraard afhanklijk van de populariteit van de competitie. Alle andere minder populaire sporten zoals MMA, wielrennen, tennis, boksen, enzovoort, zijn ook beschikbaar bij Ladbrokes. Politieke weddenschappen zowel als wedden op allerlei special events als TV shows en Eurosong Festival zijn allemaal ook mogelijk. De quoteringen marges liggen best ook wel goed, er zijn bookmakers met betere marges maar Ladbrokes zit redelijk rond het gemiddelde van de betere opties op de markt. Leuk is ook dat voor vele hoogstaande wedstrijden je allerlei aanbiedingen krijgt zowel risicoloze weddenschappen via hun promotie pagina.

Ladbrokes mobiel

Ook mobiel wedden kan bij Ladbrokes, zowel via app als browser. Maakt ook niet uit of je gebruik maakt van een iPhone, iPad, tablet of ander Android-toestel. Lees er alles over op onze Ladbrokes app-pagina.

Ladbrokes klantendienst

Je kan heel gemakkelijk de Ladbrokes klantendienst contacteren in het Nederlands via een aantal manieren. Allereerst heb je uiteraard de fantastische live chat functie die altijd het snelste is. Je kan deze bereiken tussen 8u s’morgends en 11u s’avonds. Contact via telefoon kan ook via dit nummer: 0800 49 659. Tot slot is er ook een email adres dat je kan mailen op help@ladbrokes.be. Opties genoeg dus indien je enkele problemen hebt. De Ladbrokes klantenservice is dus heel makkelijk bereikbaar en in onze mening heel vriendelijk en hulpzaam.

Ladbrokes Conclusie

Ladbrokes is volgens ons zeker een geweldige bookmaker voor Belgische klanten. De quoteringen marges liggen redelijk goed in vergelijking met de concurrentie, en het wedaanbod is ook heel groot. De Ladbrokes klantendienst werkt ook naar behoren, en storten met Bancontact zowel als een hoop andere middelen is ook goed.  Er valt dus weinig negatief te zeggen over deze bookmaker, maar hoewel er niets negatief is het ook niet echt een uitblinker. Ladbrokes is gewoonweg een degelijke bookmaker waar je zeker goed bij zit, en daar zijn we sowieso tevreden mee.