LiveScore Bet €10 Basketbal Free Live Bet Actie

LiveScore Bet komt met een heerlijke bonus speciaal voor alle NBA wedden liefhebbers en slaat ook de fans van alle andere basketbalcompetities niet over. Als je een fervent basketbal wedder bent, is dit je kans om meer waarde uit je weddenschappen te halen. Hoe doe je dat precies? Dat leggen we hier hieronder natuurlijk gelijk voor je uit. Een mooie sportweddenschappen bonus, daar houden we wel van!

Live Free Bet van €10 op Basketbal

Zie jij het wel zetten om te gratis wedden op basketbal? Dan wordt je vast warm van deze heerlijke bonus. De Livescore Bet bonus levert je namelijk een live free bet van een tientje op. Een live free bet is een gratis weddenschap die je kunt inzetten terwijl een basketbalwedstrijd gaande is, vandaar dus de benaming “live”. Je zet dus in terwijl de wedstrijd live bezig is.

Om de Live Free Bet van €10 te ontvangen dien je eerst een €30 weddenschap te plaatsen, pre-match, oftewel voordat een wedstrijd begonnen is. Door dit bedrag in te zetten op odds van minimaal 2.00, ontvang je direct jouw free bet. Het maakt dus ook helemaal niet uit of jouw weddenschap als correct of incorrect wordt afgehandeld. Daarbij kun je deze Live Free Bet elke week verzilveren, zet elke week tussen maandag en zondag in op een pre-match basketbalweddenschap en grijp jouw gratis weddenschap.

Pak de Livescore Bet basketbal bonus in drie makkelijke stappen

Het is niet zo heel moeilijk om deze bonus te verzilveren. We leggen je in drie kraakheldere stappen uit hoe je deze promotie binnen kunt dunken. Let wel even op dat je, aangezien Livescore Bet een van de legale bookmakers Nederland is, alleen van deze promotie gebruik kunt maken als je 24 jaar of ouder bent.

  1. Registratie en Inloggen: Als je nog geen account hebt bij LiveScore Bet, is de eerste stap om je te registreren. Als je al een account hebt, log dan in.
  2. Plaats een kwalificerende weddenschap: Zet minimaal €30 in op een pre-match basketbalwedstrijd tussen maandag en zondag. Zorg ervoor dat de odds minimaal 2.00 zijn.
  3. Accepteer de Free Bet Token: Na het plaatsen van de kwalificerende weddenschap, ontvang je een pop-up melding. Accepteer de Free Bet Token van €10 die je kunt gebruiken voor live basketbalwedstrijden.

Livescore Bet FreeBet Bonus Basketbal

Belangrijke voorwaarden bij deze bonus

De kwalificerende weddenschap moet een pre-match bet zijn van €30 of meer op een basketbalmarkt. Bovendien moet de weddenschap worden geplaatst tegen minimale odds van 2.00. Na het plaatsen van de kwalificerende weddenschap ontvang je een Free Bet Token van €10. Deze token is alleen geldig voor live basketbalwedstrijden en moet binnen twee dagen worden geaccepteerd en binnen zeven dagen worden gebruikt. Al met al zijn dit natuurlijk prima voorwaarden. De volledige voorwaarden lees je op de website van deze Livescore Bet welkomstbonus. Lees altijd de meest actuele voorwaarden door, zodat je precies weet waar je aan toe bent bij het verzilveren van een bookmaker bonus.

Ons oordeel over deze Livescore Bet Basketbal bonus

De basketbal bonusaanbieding van LiveScore Bet is een uitstekende kans om je winstkansen te vergroten. Met minimale inzetvereisten en een mooie Free Bet token van een tientje is dit een makkelijk verdiende bookmaker bonus. Wat deze bonus zo interessant maakt, is dat je elke week slechts één weddenschap hoeft te plaatsen om de free bet te pakken en deze beschikbaar is voor alle klanten. Als nieuwe klant krijg je ook nog eens 175 aan free spins voor de Sweet Bonanza als je voot 5 euro of meer inzet op slots!