Geweldige affiches na loting finalerondes Champions League 23/24!

Op vrijdag 15 maart vond er in het House of European Football in Nyon weer een Champions League loting plaats voor de 2023/2024 editie. Ditmaal helaas zonder PSV, dat in de achtste finales door Dortmund werd uitgeschakeld, maar wel met tal van andere Europese grootmachten. Er werd niet enkel voor de kwartfinales geloot, maar ook gelijk voor de halve finale en finale. Wij zetten alle uitkomsten en datums voor jou op een rij zodat jij jouw favoriete affiches alvast in je agenda kunt noteren.

Kwartfinales Ploeg 1 Ploeg 2
1 Arsenal Bayern Munchen
2 Real Madrid Manchester City
3 Atletico Madrid Borussia Dortmund
4 Paris Saint Germain FC Barcelona

Meest in het oog springend is natuurlijk het treffen tussen Real Madrid en Manchester City. Het is nu het 3e achtereenvolgende seizoen dat zij elkaar treffen maar blijft natuurlijk een topduel. De andere duels mogen er echter ook zeker wezen en we kunnen dan ook spreken van een loting met geweldige affiches.

De eerste duels worden op 9 april en 10 april gespeeld, de returns vinden de week later plaats op 16/4 en 17/4. Zo ben jij 4 avonden gegarandeerd van topvoetbal!

Halve Finales Ploeg 1 Ploeg 2
1 Atletico / Dortmund PSG / Barcelona
2 Arsenal / Bayern Real Madrid / Man City

Er werd ook meteen doorgeloot voor de halve finale en daarmee ook finale. De kans op een volledig Spaanse finale is open en dit zou zomaar opnieuw een Madrileens onderonsje kunnen zijn. Met Arsenal en Man. City mogelijk in de halve finale tegen elkaar, is een volledige Engelse finale ditmaal uitgesloten. Dortmund en Bayern zouden elkaar wel in de finale kunnen treffen. Eenieder zal echter eerst de kwartfinales dienen te overleven voordat de finale in zicht komt.

De eerste halve finales worden gespeeld op 30/4 en 1/5, de returns vinden plaats op 7/5 en 8/5. De finale wordt op zaterdag 1 juni in Wembley gespeeld. Al met al een mooie loting!

Wil jij in de toekomst vaker geinformeerd worden over sport en wedden gerelateerde onderwerpen? Meld je dan zeker ook onderstaand nog even aan voor onze nieuwsbrief.